Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

aaa poludecu, boli me glava..

a sinoc me zove brdo ljudi da idemo negde i ja kao ma jok, bolesna sam i ucim veceras..al ono, kao da sam ucila na trgu, jebena ceca se cula od reci do reci na banovom brdu, kao da je pevala na hipodromu..

welcome back, ivon.

ty

I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sad sam se setio da sam video neki uzhasan udes.

Pijani tipovi, zakucali se u banderu, ode auto u kurac, oni izlaze jedva iz kola, a ovaj jedan viche ovima shto su izashli, jel se flasha razbila?

A jooj jebote, auto ode u kurac, nece vishe nikad biti ono shto je bio, i ovaj pita za jebenu flashu pica...

Pijane budale.

lala.... ja sam uchio do 6-7 :D

filmove :)))

odlichno veche, i na kraju se zavrshilo kupkom od 10 minuta sa vrelom vodom:)))

u protekla par dana odgledah oko 5-6 filmova, i da budem iskren... zadovoljan sam filmovima koje sam odgledao, nisu svi totalni promashaji:)

uf, sad mora da se radi... mada pocecu oko 6.... oram josh da se izlezavam :D

a da, gladan sam... kmek

( [;)] )...

Everybody's got a right to be a sucker once.

Nikad bolje proveden vikend!!! Petak u Starom Kosutnjaku ([;)]) do ranih jutarnjih sati, sa odlicnim drustvom i jos boljom klopom, kamin FTW, pa onda sinoc svratio ortak sa devojkom, ona i ja slistili dve flase vina, klopa opet fenomenalna i tako...sad dremam kao neka machka [:p][:D]

Nikad bolje proveden vikend!!! Petak u Starom Kosutnjaku () do ranih jutarnjih sati, sa odlicnim drustvom i jos boljom klopom, kamin FTW, pa onda sinoc svratio ortak sa devojkom, ona i ja slistili dve flase vina, klopa opet fenomenalna i tako...sad dremam kao neka machka

word za sjajan vikend.

Treb'o si da dodjes sinoc, bilo je mega.

Blaywatch, Lukas, sedenje me zhulja,

igraj druzhe, nemoj da si bulja..

hit veceri lol

facebook.com/speed.rs

Znaci nastavlja se tradicija skrnavog provoda za standard NG i ludnice za pravoslavnu.

vragolani sredite separe da budem dzek,donosim apsint hohoho

i ako me vide cice sa vama jel moram nesto da im pricam ili ce mi same dudlati karu?

:))

kazes da si DJ , onda mozes da radis sta oces , em si sa nama , em si DJ ;)

ovom prilikom bih hteo da zahvalim exiju na prethodnoj vecheri i njegovim drugarima da obavezno prenese pozdrave .. i da te pohvalim da nikad do sada nisam bio negde de si ti radilo i da je bilo slabije od odlichno \o/

isto pussa za celu ekipu od juche bilo je prelepo [:X]

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

probudio sam se u tri i sada sam na poslu.Sinoc je bilo mega u panchevu, exi je odlichno oprao. Lepo sam rekao ovim alkosima da ne treba da dolazimo tek u 2, ali neka i ono malo je vredelo puta.Josh da je bilo malo vishe mesta za djusku, ali generalno je bilo odlichno. A night to remember...

sutra dobijam neki honorar pa cu malo da udovoljim svoje materijalne potrebe.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...