domiNus Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 cek,sto ne jedes ribu ? postis ? valjda moze da se jede riba i kad postis.. trebalo bi da se nakanim i da skuvam supu i rucam... mrzi me ;( Ma nije to, nego je Sv. Nikola posna slava... A chovek ne voli ribu, i tako samo gledao kako ostali hasaju... Ali moji slave vec 100 godina kao mrsnu, tako da sam i danas ruchkao sarmicu i porasence @Green Imao sam isti problem kod ortakinje na slavi nedavno... Umirem od gladi a gadi mi se da probam :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 cek,sto ne jedes ribu ? postis ? valjda moze da se jede riba i kad postis.. trebalo bi da se nakanim i da skuvam supu i rucam... mrzi me ;( Ma nije to, nego je Sv. Nikola posna slava... A chovek ne voli ribu, i tako samo gledao kako ostali hasaju... Ali moji slave vec 100 godina kao mrsnu, tako da sam i danas ruchkao sarmicu i porasence @Green Imao sam isti problem kod ortakinje na slavi nedavno... Umirem od gladi a gadi mi se da probam :\ Taj rad. Ma ovo mi najbolja ortakinja i vec bar 12 godina idem kod nje na slavu, i bash poshtuju sve obichaje, i retko kad se najedem. I kolachi su posni bre. Ali dobro, vrhunske pitice sa pechurkama vade stvar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 poenta posta je upravo da se ne oždereš, a ne da se oždereš hranom koja ima sastojke x, y, z umesto sastojaka a, b, c.. no dobro, nije ovo mesto za tu priču. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 Doshao sa vozhnje, zamalo da zgazim neku kineskinju pizda joj materina nenormalna. Sreca pa sam profesionalac (lol ?). Sad se spremam za goste, drugi dan slave + rodjendan ... Al' ce da se zamezi lepo :) Za 5 dana dolazim u BG \o/ Sreca, sreca, radost .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 poenta posta je upravo da se ne oždereš, a ne da se oždereš hranom koja ima sastojke x, y, z umesto sastojaka a, b, c.. no dobro, nije ovo mesto za tu priču. Upravo zato, ne postim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 auuuuuuu gledao sam slagalicu u prvom terminu i nie mi dobro ono, milkina mudrost je bila vrh ALI! "ef! F je znaka za silu u fizici, medjunarodni znak za francusku, hamijska oznaka za fluor i POZNATI VOJNI AVION F-18"!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaabooooooliiiii!!!! =oD Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 E da cak je i moj cale ostao zabezeknut. Ubedljivo najgluplja asocijacija na svetu. Sledeca ce biti "dzem!! med Momire MED!!" You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 @Dominus...'ladno slavis Nikoljdan mrsan? Iskreno,bolje nemoj slaviti,nego da slavis mrsnu. ja cekam neko drustvo da dodje na slavu...ovono....bleja :P Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 Upravo zato, ne postim. ^ vat hi sed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 Ja sam sam se smorio na gajbi vrlo, a imam utisak da cu zeleti da se vrnem chim izbijem napolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 @Doca Ne slavim ja, josh uvek slavi moj deda... A ima mnogo ljudi koji je mrse. Moram da sastavim ortakinji neki sastav iz engleskog, smor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 imam utisak da moje kofere nece moci da nadje ni Interpol. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 pa dobro, to je bar donekle pozitivno, nece moci krivichno da te gone ;o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 Potpisao sam se jedno 60 puta na nekakve papire, smorih se ziv, plus mi sada ruka sama pravi pokrete za potpis :) Za razliku od vas drugih, meni super bilo na slavi, prebranac, neke pitice, salate, kolachi sa urmama i marcipanom, bas je bilo sta da se pojede. Ah da i neki rizoto sa skoljkama. Sad jos malo pa idem na neki sastanak, a onda i na palachinke :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 kakva ironija taj sv nikola. najveca sprksa slava a nema svinje sa jabukom u ustima na stolu, sarme i kile cvaraka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 u jedu ruku da u drugu ruku josh vishe... ;oP al zato ima imba ribljih stvari (i hvala svevishnjem sto je neki retard u nekom trnutku rekao da riba nije meso ;o)) ono, valja baaash mnogo =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 ja se od ribe ne mogu najesti,pa da pojedem jebenu ajkulu...cak sam skontao da ni ne volim preterano ribu,kad je imam na meniju,brze bolje posle odem u neku sendvicharu da se dopunim...jedini riblji produkt koji mi sad pada napamet a da ga mega gotivim je fish paprikash ili riblja chorba,to je jedino sto mogu da klopam u neogranicenim kolicinama,onako grunem testa,pa chorbu,a da je onako ljuta i vrela i onda jedem a preznojavam se i usput pola vekne hleba ode,joj mljac :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 Ja svake godine idem kod ortaka na slavu koji to slavi mrsno :) Tako da nemam pojma o kakvim ribljim specijalitetima vi prichate :) Masno i sarme su keva :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 Sedim u radnji, gledao slagalicu....ala pwnuje ovaj matorac iz emisije u emisiju......yebe kewe! Jos malo pa idem kuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 kakva ironija taj sv nikola. najveca sprksa slava a nema svinje sa jabukom u ustima na stolu, sarme i kile cvaraka nema tu ironije mentolu, slava se ne slavi da bi se jelo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 mentolu rofel naravno kori slava se ne slavi da bi se jelololololo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 Sedim u radnji, gledao slagalicu....ala pwnuje ovaj matorac iz emisije u emisiju......yebe kewe! Jos malo pa idem kuci aha, i to sve protiv zhena, ne znam kako se to potrefilo, ali je poslednjih par epizoda ciklusa igrao protiv zhena, i onda u cetvrtfinalu opet protiv zene :) Pisao neke mailove, sad sam napravio Jade Snow pa cu to lagano da pijuckam, odgledam Big Day ovu epizodu sto se skinula i tako, malo odmaram :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 Ekstremno sam nadrndan ovih dana, sve mi ide uz kurac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 nema tu ironije mentolu, slava se ne slavi da bi se jelo. srbija Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 nema tu ironije mentolu, slava se ne slavi da bi se jelo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts