Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sanjao bivsu [:(]

Kao ona i ja sedimo na kalisu na onim zidicima sto gledaju na usce, zagrljeni i ja joj nesto pricam a ona se smesi, gleda me, i trepce okicama....

Sada cu da budem u kurcu ceo dan [:(] [:(] [:(]

Jebote koji wuss :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Kao ona i ja sedimo na kalisu na onim zidicima sto gledaju na usce, zagrljeni i ja joj nesto pricam a ona se smesi, gleda me, i trepce okicama....

mojne to kazes sadasnjoj ;) ili...cek...jel bivsa ona sto si isao sa njom na kampovanje ?:)

eo ucim... javili su mi da je baba bolje :)

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

Statore... jbt...

mnogo je gnja ovaj dan. radim... slusam "loosin' my favourite game" od Cardigansa, sad cu da predjem na nesto beshnje. dan se zahuktava, a mnogo je ostalo jos do kraja. a imam neke obaveze i posle. treba mi sekretarica. hohohohoho... [:D] stvarno, moze da bude i matora babetina, treba mi da mi zavrsava glupe i dosadne poslove po gradu danima kakav je ovaj. [:D]

citao sam juce Hitmena opet. nenadjebiv strip.

aj uzdravlje.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Statore, volish je josh uvek. Nemoj da se bedachish, vreme lechi sve.

@Drale - postajesh (ili si vec postao) pravi menadjer, tj. korporativni dron [:D]

me: sedim na poslu slusham Angels Chill Trance Essentials vol. 1 i smishljam kojim stvarima da zaposlim svojih 5 podredjenih dok budem planirao shta cu kupiti porodici za Novy godinu.

А в чем сила, брат?

treba u toku nedelje da odem do alarmdžije u maksima gorkog, i još par puta u grad ali ne kolima. informacija da će padati kiša ili sneg cele nedelje me je stoga do jaja smorila.

Zujao sa drustvom po gradu, jurili rasprodaje kao i obicno, igrao se sa machkom i zadobio "teske telesne povrede"

31oC ... preterano sparno, morace da radi klima celu noc :S

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

eeee...

kod mene se sinoc stvar bezveze zakomplikovala al nebitno.

tako da cu i ja verovatno da se izbedacim uskoro.

ja sanjo Skupstinu.

i kao Radikali se zaleteli na ove DS, DSS... i sevaju pesnice. a sve neki matorci. (znachi nema Tome, Vucica...).

I kao matorci se potukli... "cripple fight"

shta ja sanjam

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

wizlo proklet bio,jos uvek pijem step :)))

nego,ae da ne otvoram nov topik,vreme je da se kupe neke nove krpe (MAGICHNA;),a i bio sam dobar student jelte,pa ae pricajte gde po gradu imaju neke rasprodaje kurci i palci

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Bio mi kum pa pakovali poklon nekoj nejgovoj ortakinji kojoj treba da ode na rodj. I ono to kada dva linux geek-a pakuju poklon ufff

to na sve lici prvo smo pesovali i pokusavali svesta. Onda samo izgrizli papir i uzeli drugi posle i drugog neuspelog pokusaja samo otisli na izguglali how-to za pakovanje poklona. I onda je bila onda scena kako smo obojca drugacije protumacili text i drali se upirucu prst cas u montor cas u nesretni poklon. I tako posle sat vremana smo ga zavili. JEBO_MU_JA_PAS_MATER. :) uzas nikada dosdno u svakom slucaju....

sreca, sreca, radost....

zaspao u pet, probudio se u 12, za 2 sata slozio sve wc-e i vodovodne vertikale, sad mi je blok skroz gotov - isprojektovao sam najvecu zgradu do sada... Sreca, sreca, radost...sad da zavrshim Lakijevu karikaturu i poslusam ovaj nigerov novi set

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Statore... jbt...

mnogo je gnja ovaj dan. radim... slusam "loosin' my favourite game" od Cardigansa, sad cu da predjem na nesto beshnje. dan se zahuktava, a mnogo je ostalo jos do kraja. a imam neke obaveze i posle. treba mi sekretarica. hohohohoho... [:D] stvarno, moze da bude i matora babetina, treba mi da mi zavrsava glupe i dosadne poslove po gradu danima kakav je ovaj. [:D]

citao sam juce Hitmena opet. nenadjebiv strip.

aj uzdravlje.

haha a ja bas htela da te pitam jel ti treba sekretarica [:D]

ovo je užasno, mislim ove dileme. s jedne strane, ne moram nigde da idem danas, a s druge, bilo bi dobro da nešto zapravo odradim. a kiša je i gužva svuda i jebala ih nova godina u dupe.

nego,ae da ne otvoram nov topik,vreme je da se kupe neke nove krpe (MAGICHNA;),a i bio sam dobar student jelte,pa ae pricajte gde po gradu imaju neke rasprodaje kurci i palci

video ja do jaja farmerke u ripleju, samo 150 jura.

Danas mi vrh dan, ali bash vrh. Jedino ovo vreme malo zajebava i guzva u gradu zbog koje sam bukvalno vozio 50 minuta od Balkanske do Autokomande. Ali to je nebitno, naspavao sam se, uplatio skijanje, polozio osnove prava (koje veze nemam, usralo me neko gadno prepisivanje), i dobro ishao wc3 danas [:)]. Skroz lepo.

@gruja: (moje mishljenje) Sve u Knezu - Springfield, Replay, Champion, Diesel, Sport Line (ili kako se vec zove ono gde valjaju Guru, Lacoste...) A, nisi rekao shta bi ti tachno? [:)]

Edited by Green

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...