Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Samo meni mozhe da se desi da kada odem po neko uverenje upadnem u trenutku kada je 50 radnika Elektrodistribucije doslo na sistematski pregled.

Inace ovako nista, lepo vreme, bas me raduje, sad cu da sredjujem gajbu malo i tako :) Pa onda popodne opet po neko uverenje i tako.

bio do ceske ambasade, predao dokumenta, ako sve bude kako valja, odoh u Prag za novaka, Boze zdravlja. tamo su me pitali da li znam Lakija, ali, posto sam, na zidu iza salter-babe, video njegovu sliku iz mladjih dana sa nekim silnim iznosom u ceskim krunama, rekao sam da ga ne znam.

posla imam toliko da cu verovatno da radim do 9 veceras. ali nema veze, bitno je da se radi.

Inace posle toga sam produzio u SC na KGH i tamo upoznah neku hrvaticu, bas smo smo se super napricali onako na prvu loptu prvi put se vidimo sto se samo nase ribe ponasaju ko da im je jebena metla u dupetu ??

Hrvatice poslovicno ceznu za srpskim cvrstim (stavom). a ove nase smo razmazili, ali nema veze, EU integracije nam donose slobodan protok robe, novca i zena, tako da ce konkurencija uraditi svoje.

i Statore, samo tako nastavi... [;)]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

ODOBRILI SU NAM REVIZIJU !!!!!!!!!! :)

juhuuuuuuuuu ! :)

daj Boze, u januaru sam i zvanicno 3. godina ! :)

btw.... ubih se trazeci.... nesto... i nikako ne mogu da nadjem bas ono sto sam zamislila a skoro ceo dan se smaram po gradu :P :)

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

Pitam se da li bi ljudi dolazili na RUR i da im qca gori... :)

Pa naravno.

Da meni gori kuca ja bih prvo postavio topik na RuR-u:

-Kako najbrzhe ugasiti vatru u stanu?

Taj topik bi se protegnuo na 15 strana, a ne sumnjam da bi se zavrshio pominjanjem Hitlera i jevreja :)

Elem, polozhio sam "Saobracajne propise", za 15 dana imam polaganje vozhnje.

Srecan sam ceo dan ! [jupi]

puko sam kolokvijum, sad treba da se "napregnem" za drugi i zapravo otvorim knjigu, budala... od ranog jutra na faksu pa sa zhenom na bilijar pa sa kevom u IDEA govno da glumim magare jer je cale na sluzbenom... sve u svemu spavao sam 4 sata u poslednjih 48 i necu jos u krpe... battlestar galactica, here i come... a sto se tice RuRoholizma, evo ja postujem i trosim dragoceno vreme za spavanje i gledanje serije :)))

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...