Jump to content

Saddam Hussein Is Sentenced to Death

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

nema sanse da ga obese.

O ne :)

Sad ce Drasko da se sjuri u jebeni Irak da digne moral Sadamu :)

"Brate sadame, samo da oslobodim kosovo, izbacim amere iz koreje, kresnem nesto, pripojim crnu goru, opalim cvrgu Tjebetu, i dolazim da te spasim, pa idemo u BIGZ....aaaaarrghhaaa"

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

ura, ispali smo manja banana zemlja od iraka i rumunije, nemamo smrtnu kaznu.

nemaju ni rumuni [:D] beshe to afekt mladjen poruchnika koji je medju prvima

bio na licu mesta kada su apsili couseskua i elenu... i tako horny oma ih gurno uza zid

i drekno "paljba" na sta su ovi izreshetali ceo ebeni zid 10X20m [:p]

...i ispostavilo se da je tako i bolje... preostali pripadnici "sekuritate-e" su se razbezali

glavom bez obzira kad su izvalili sta i njih ceka a rumunija nije dobila sindrom

"milosevicevog nasledja" tj hiljada govnara zavuchenih u vrhu DB-a, vojske i politike

da i dalje truju podrivaju i kljuju zemlju...

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

"Brate sadame, samo da oslobodim kosovo, izbacim amere iz koreje, kresnem nesto, pripojim crnu goru, opalim cvrgu Tjebetu, i dolazim da te spasim, pa idemo u BIGZ....aaaaarrghhaaa"

Ovo malo tezhe :]

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

nemaju ni rumuni [:D] beshe to afekt mladjen poruchnika koji je medju prvima

bio na licu mesta kada su apsili couseskua i elenu... i tako horny oma ih gurno uza zid

i drekno "paljba" na sta su ovi izreshetali ceo ebeni zid 10X20m [:p]

nope, nije to bilo kad su ga hapsili.. gledao sam na diskaveriju. uhapsiše oni njega, čak su mu i sudili (u sudnici koja izgleda ko čekaonica u seoskom domu zdravlja kod nas, sa sve onim drvenim stoličicama iz vrtića) i osudili na streljanje. e, onda je neki mladi vojnik na pogubljenju bio previše revnosan pa nisu stigli da snime kako su ga upucali.

u međuvremenu su naravno zabranili smrtnu kaznu jer ulaze u eu a tamo to ne sme.

[roflmao]

Nije hejt ja to sve dobronamerno :* zna drashko to :]

:*

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

brate, moraju da ga henguju, ko i chousheskua... jedino tako ce novi

"vladar" imati na umu da ako ikada zastrani moze da bude obeshen ko zec...

...da smo slobu hengovali, a radikale i sps proterali i nosili na shinama

prelivenim katranom i perjem, mislite da bi danasnji politicki elitashi bili

tako jebeno bahati? PS: don`t give a shit what would EU said...

na rachun chaushesku opaske:

secam se nekog vojnog baje koji je uchestvovao u puchu: kada su ga pitali o sudjenju i smrtnoj kazni chausheskua i njegove zhene, lik je rekao da je sve bilo nameshteno i ubrzano da bi se shto pre sprovela smrtna kazna. da su ga ostavili u zhivotu postojala je solidna shansa da izbije gradjanski rat.

ma koliko loshe zvuchalo, zhao mi je shto se sloba nije opirao hapshenju i zavrshio sa metkom u potiljku - imali bi lep, chist proces tranzicije liderske kaste na zapadni model, kao shto su hrvati imali sa tudjmanom.

to je bilo najmanje shto je mogao uchiniti da se iskupi za indijansku vladavinu.

danas na sociologiji pricali o ovome.

pricamo nesto i crnac se raspravlja sa profesorom oko odlaska u zatvor zbog krivicnih dela. i normalna diskusija, kad crnac:"Da li mislite da bi Sadam trebao biti ubijen?"

profesor:"Mmmm..." (kao razmislja, a misli da treba samo gleda kako da sroci da ne zvuci grubo)

crnac:"Mi smo bombardovali njihov narod, ubijali i rusili i jos to radimo i maltretiramo i ono shto je kod nas neprihvatljivo da se neko obesi ostavili smo da Iracani sude njemu da bi bilo da ga je Iracki narod osudio a u stvari sve to mi dirigujemo... o chemu pricamo. sramota"

crnac sve u jednom dahu... a ja gledam i ne verujem o.O

Edited by Formica

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

...da smo slobu hengovali, a radikale i sps proterali i nosili na shinama

prelivenim katranom i perjem, mislite da bi danasnji politicki elitashi bili

tako jebeno bahati? PS: don`t give a shit what would EU said...

Mi smo trebali da napravimo jedan konc logor u koji bi strpali SVE politicare na danasnjoj politickoj sceni u srbiji.I da ih tamo pobijemo,a pustimo narod da vlada [}:)]

ja bi uveo smrtnu kaznu za metalce

Daki vidim da te uhvatila nervoza zbog ne postojanja definicije gay osobe u novom ustavu.

na rachun chaushesku opaske:

secam se nekog vojnog baje koji je uchestvovao u puchu: kada su ga pitali o sudjenju i smrtnoj kazni chausheskua i njegove zhene, lik je rekao da je sve bilo nameshteno i ubrzano da bi se shto pre sprovela smrtna kazna. da su ga ostavili u zhivotu postojala je solidna shansa da izbije gradjanski rat.

ma koliko loshe zvuchalo, zhao mi je shto se sloba nije opirao hapshenju i zavrshio sa metkom u potiljku - imali bi lep, chist proces tranzicije liderske kaste na zapadni model, kao shto su hrvati imali sa tudjmanom.

to je bilo najmanje shto je mogao uchiniti da se iskupi za indijansku vladavinu.

mislis da kod nas ne bi bilo veceg sranjeta da se tako zavrsilo? sva sreca pa nije, jer bi to bila kapisla da se pokazemo josh vecim divljacima.... zar toga nije bilo dovoljno...

opet da smo mu ovde sudili cela ta slobina pricha bi bila duza i intezivnija (sudjenje za djindjicevo ubistvo nijje ni pocelo) a svima je bilo muka od njega...

a ni sadasnje stanje nije nista bolje

sve u svemu najbolje da su ga ubili i zvali ove iz CSI-a da namese samoubistvo :D

fallout_table.gif