Stator Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 Kao prvo zelim da se sada zvanicno ispisam svima u oko koji su se lozili na ovo. Ahhhhhh mnogo bolje. Aj sada da krenemo. Secate se kalabuke i straha. I koliko je ljudi na kraju umrlo od tog gripa ? 50-100 ? Ono kapiram da je za isti vremenski period umrlo vise ljudi od proboja kasicice u oko dok su pili caj. Jebote tolika je panika bila da mi je keva srala kada sam jeo pilecu salatu u bucku e alo jebote paranoje. Dakle ajde da cujem teorije zasto su mediji to toliko forsirali. Moja teorija se zaniva na tome da se to desava u isto vreme kada i pocetak "rata" u iraku. Saberite 2 i 2 aj da cujem vase ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 moja teorija je da se proda gomilu medicinskih vishkova Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 postojala je mala shansa da virus mutira, mediji su to forsirali. a sad zashto, to znaju oni koji su dali nalog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteX Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 kako se najlakse dobija pticiji grip ? - sednes na patku.... Quote ------------------------------------------------------------------ ....Watch the master. Follow the master. Be the master.... ------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 Bitno je da narod glup ko kurac i da je moj cale bio u ogromnim gubitcima tada... (cena pilica, jaja...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 mediji su forsirali ne zato što im je dat nalog nego zato što im je to u prirodi.. mnogo je veća gledanost kad vičeš POMREĆEMO SVI OMG nego kad izveštavaš sa trke puževa. možda jeste neka zavera u pitanju, ali za sve postoji i mnogo prizemnije objašnjenje.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 možda jeste neka zavera u pitanju, ali za sve postoji i mnogo prizemnije objašnjenje.. Ne u Srbiji. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 otprilike ovo sto su rekli lag i ivan...farmaceutske kompanije su chudo...mada realno postoji mogucnost da virus stvarno bude poguban, ali je to suvise malo verovatno da opravda ovo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 Bitno je da narod glup ko kurac i da je moj cale bio u ogromnim gubitcima tada... (cena pilica, jaja...) AA CALE TI ZIVINAR!1ONE :))) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 moja teorija je da se proda gomilu medicinskih vishkova slazem se sa lag-om... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 I naravno osim prodaje viskova potrebno je da se skrene paznja ljudima sa nekih drugih bitnijih stvari koje US ili ko zna radi ... Tako je i kod nas , cim pocnu ljudi da sumnjaju u vladu i sta sve rade , ovi pocnu da prepravljaju Nemanjinu ulicu , sto se zna da ce izazvati tolike guzve i probleme da ljudi ce samo da razmisljaju kako ce da dodju na posao ... Isto i sada , ko zna sta sada rade kad popravljaju Autokomandu !!!11oneone Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 pa da olje da se tramvaju penju 25 min od zeleznicke do slavije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 I naravno osim prodaje viskova potrebno je da se skrene paznja ljudima sa nekih drugih bitnijih stvari koje US ili ko zna radi ... Tako je i kod nas , cim pocnu ljudi da sumnjaju u vladu i sta sve rade , ovi pocnu da prepravljaju Nemanjinu ulicu , sto se zna da ce izazvati tolike guzve i probleme da ljudi ce samo da razmisljaju kako ce da dodju na posao ... Isto i sada , ko zna sta sada rade kad popravljaju Autokomandu !!!11oneone Mnogo bolji primer toga je: Zavrsava mi se mandat, ili provalili su da sam pokrao izbore, zapocecu rat. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 (edited) Upravo taj fazon!!!! Cista obmana i nista vishe!!! Edited October 28, 2006 by Malatrolapunakontrolora Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 mislio je na predsednika slobodnog sveta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 Da razjasnimo Ja sam mislio na slobodana milosevica. Ti malatrolo si mislio na busha verovatno i to iz ne znam kojih razloga poshto je rat vetj trajao i invazija je bila pre njegovog drugog mandata ja mislim i on nije pokrao izbore. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 U srednjem veku su pojedini koristili religiju da plase siroke narodne mase kako bi ih drzali na uzici. Sada njima slicni koriste pticiji grip, terorizam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 vanja+bush to su srca 2 Inace meni je bas legla lepo afera oko PGripa, imao sam jos jednu umisljenu bolest i kukao Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 Inace meni je bas legla lepo afera oko PGripa, imao sam jos jednu umisljenu bolest i kukao :)) ćebe, znam da nisi mislio na busha, al si promašio pravo u centar.. blah pričali smo na ircu a inače prvi izbori koje je sloba baš pokrao su 1996. savezni i lokalni. do tada su mu izborni sistem i rts završavali posao, stvarno je pobeđivao.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 (edited) Bitno je da narod glup ko kurac i da je moj cale bio u ogromnim gubitcima tada... (cena pilica, jaja...) Inače, to t se gubi - "gubicima". Edited October 28, 2006 by Ivan_tm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 OLOLOLO celu pricu sam ja pokrenuo i potencirao da bi pala cena piletine da bi ja mogao da se prezderavam za male pare OLOLOLO Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 lol nub bolje da si pokrenuo priču mutirane slinavke i Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 Takvih tema tokom godine ima zaista puno, nego se ova malcice izdvojila jer je bila nesto nesto zastupljenija odnosno trajala duze vremenski u kontinuitetu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 Pa sansa da virus mutira uvek postoji i postojace ali toliku paniku napraviti to je stvarno ono nekom debeli profit a nekom propast. Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Terorizam, antraks u kovertama, pticiji grip, i jos ko zna kojesta... Vec sam i navikao na medijske konstatacije tipa 11eleven pomrecemo svi, tako da se vise ni ne obazirem Samo je vazno da sva jaja i pilece meso jos uvek nose neke specijalne oznake kako su proizvedena na domacoj teritoriji i prosla rigoroznu zdravstvenu inspekciju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts