Jump to content

Pticiji grip

Recommended Posts

Kao prvo zelim da se sada zvanicno ispisam svima u oko koji su se lozili na ovo. Ahhhhhh mnogo bolje.

Aj sada da krenemo. Secate se kalabuke i straha. I koliko je ljudi na kraju umrlo od tog gripa ? 50-100 ? Ono kapiram da je za isti vremenski period umrlo vise ljudi od proboja kasicice u oko dok su pili caj. Jebote tolika je panika bila da mi je keva srala kada sam jeo pilecu salatu u bucku e alo jebote paranoje.

Dakle ajde da cujem teorije zasto su mediji to toliko forsirali.

Moja teorija se zaniva na tome da se to desava u isto vreme kada i pocetak "rata" u iraku. Saberite 2 i 2 aj da cujem vase ?

kako se najlakse dobija pticiji grip ?

- sednes na patku....

------------------------------------------------------------------

SteX.jpg

....Watch the master. Follow the master. Be the master....

------------------------------------------------------------------

mediji su forsirali ne zato što im je dat nalog nego zato što im je to u prirodi.. mnogo je veća gledanost kad vičeš POMREĆEMO SVI OMG nego kad izveštavaš sa trke puževa.

možda jeste neka zavera u pitanju, ali za sve postoji i mnogo prizemnije objašnjenje..

I naravno osim prodaje viskova potrebno je da se skrene paznja ljudima sa nekih drugih bitnijih stvari koje US ili ko zna radi ...

Tako je i kod nas , cim pocnu ljudi da sumnjaju u vladu i sta sve rade , ovi pocnu da prepravljaju Nemanjinu ulicu , sto se zna da ce izazvati tolike guzve i probleme da ljudi ce samo da razmisljaju kako ce da dodju na posao ...

Isto i sada , ko zna sta sada rade kad popravljaju Autokomandu !!!11oneone

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

I naravno osim prodaje viskova potrebno je da se skrene paznja ljudima sa nekih drugih bitnijih stvari koje US ili ko zna radi ...

Tako je i kod nas , cim pocnu ljudi da sumnjaju u vladu i sta sve rade , ovi pocnu da prepravljaju Nemanjinu ulicu , sto se zna da ce izazvati tolike guzve i probleme da ljudi ce samo da razmisljaju kako ce da dodju na posao ...

Isto i sada , ko zna sta sada rade kad popravljaju Autokomandu !!!11oneone

Mnogo bolji primer toga je: Zavrsava mi se mandat, ili provalili su da sam pokrao izbore, zapocecu rat.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Upravo taj fazon!!!!

Cista obmana i nista vishe!!!

Edited by Malatrolapunakontrolora

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

Da razjasnimo

Ja sam mislio na slobodana milosevica.

Ti malatrolo si mislio na busha verovatno i to iz ne znam kojih razloga poshto je rat vetj trajao i invazija je bila pre njegovog drugog mandata ja mislim i on nije pokrao izbore.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Inace meni je bas legla lepo afera oko PGripa, imao sam jos jednu umisljenu bolest i kukao

:))

ćebe, znam da nisi mislio na busha, al si promašio pravo u centar.. blah pričali smo na ircu

a inače prvi izbori koje je sloba baš pokrao su 1996. savezni i lokalni. do tada su mu izborni sistem i rts završavali posao, stvarno je pobeđivao..

Terorizam, antraks u kovertama, pticiji grip, i jos ko zna kojesta... Vec sam i navikao na medijske konstatacije tipa 11eleven pomrecemo svi, tako da se vise ni ne obazirem

Samo je vazno da sva jaja i pilece meso jos uvek nose neke specijalne oznake kako su proizvedena na domacoj teritoriji i prosla rigoroznu zdravstvenu inspekciju