Jump to content

Heroes

Recommended Posts

• Replies 795
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

lepa epizoda kojoj je jedini problem sto ide posle one OMFG epizode pa ne izlgeda tako dobro, ali interesatno je, dogadjaji se polako slivaju u celinu...sad do kraja samo klifhengeri =o))

btw super je sto je hirou pukao mach, za sad izgleda da se ako ne buduchnost onda bar proslost menja...

u sledecoj epizodi josh da se otkrije invisivble dude (mada je njega firma beshe pokupila ili?) i da dodju ovi iz las vegasa i imamo svu ekipu iz piterovog sna na okupu

atm sam u boletovom taboru i zhelim da bomba eksplodira jer bi tako priche posle bile interesantnije =o)

u sledecoj epizodi josh da se otkrije invisivble dude (mada je njega firma beshe pokupila ili?)

Ako me secanje dobro sluzi, on je samo pobegao od pitera nakon sto su benet i haicanin pokusali da ga ulove. Kad smo vec kod tu, a gde je Haicanin [:D]

Simpa epizodica, dopalo mi se sto se otkrila sajlerova emotivna strana, al u sledece dve ocekujem njegov opsti rampage.

haitjanin je poslednji put vidjen sa kler i kevom kako se prema za pariz tako da mislim da je on josh uvek negde uz kevu patrelli...mad ai on je mutna lichnost dosta...ako keva patreli radi sa lindremanom i haitjanin je uz nju, a hatjanin je pomogao benetu da zezne firmu, koja je lindermanova organizacija koji li je onda personal agenda haitjanina? (sem da sachuva kler od iste sudbine koja je zadesila njega...)

Otkud bre Sajleru ice power?

Nisi dobro pratio Seth-ove postove oko prosle epizode :) Inace me je to malo smorilo sto je na fazon "au da, sajler je uzeo tu moc kad je onog zab'o jos pre 20 epizoda, sad moramo to da isforsiramo" ... i onda sajler koji koristi ice power jedno 30 puta :)) Inace mi je epizoda kul zbog tog gejbrijelovog odnosa sa kevom i citave te njegove "emotivne" strane, nisam to ocekivao pa me je valjda malo iznenadilo.

btw, kako je sajler "nastavio vreme" ako nema tu moc?

Inace mi je epizoda ok, ali opet, ova sto je Mistik a sto zapravo nije mistik nego mnogo vise od toga mi u ovom slucaju deluje suvise imbalansirano. Ako moze sve ono onda njoj ne treba niko zhiv. Samo uleti, napravi setting svih heroja, natera ih da se pobiju medjusobom, lindermenu zabode neku fotku da ovaj skoci sa zgrade, tralala i gotovo.

#1 - nije od Piterove majke Sajler dobio ice moci, ako je uopste i dobio neke ili ako ju je uopste ubio *odakle ti to kole?* vec je ice moci dobio od zrtve u cijoj je kuci Parkmen prvi put otkrio da moze da cita misli. Setite se da je zrtva bila zaledjena. Znaci ili od nje ili ranije. Plus ko cita strip Sajler u jednom izbegava policiju tako sto baca led na asfalt dok ga jure.

sada se secam :)

hm, ako se buducnost(ili proslost u ovom slucaju) ne menja, onda piter explodira u sledecoj epizodi. Valjda ce ga Ted nauciti kako da obuzda to.

Forum neprikladan za signaturu!

:)

Totalno sam se navikao na ovog Pitera i sada ga gotivim. Treba imati u vidu da Piter i Sajler, dramaturski gledano, ne mogu jedan bez drugog. S druge strane, smesno je da Sajler radi sam, a da je zao, pa toga nikad nije bilo niti ce biti. Ne znam, meni bi se najvise dopao scenario da eksplodira NY, da ubiju Sajlera i da Piter skapira da su ga nasamarili i da organizuje ekipu dobrica.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Ma kako je nastavio. Isto kako je zavrnuo infuziju koju mu je Mohinder dao.

Nego, zaboravih na kljucni momenat koji, iz moje perspektive, baca senku na celu seriju. Onakva bljutava paralela sa bacanjem atomskih bombi na Japan je sramotna.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Pogled'o sam prvih 11 epizoda, a vidim svi gotivite Pitera, kapiram s razlogom, ali za sad mi je lik totalno antipatichan, "We got to think of the people maaaan", jebote uloga ko stvorena za kianu rivsa, sranje.

Ja sam se ustvari potajno nadao od pocetka da samo burazer ima moci, a da ce se njegov trip neslavno zavrsiti, kao "ja sam poseban, ja cu promeniti svet bla bla, derem se na sav glas, siguran sam 100%", i onda da se ispostavi da brat, koji ni ne zeli svoje moci, je taj koji ih ima, ju kako bi to bilo kul, u najmanju ruku, odlichan pochetak.

A da, a brat je ustvari mudro cutao dotada, i malo ga dizao u nebesa ( ono kad Piter koraca 2-3 sek u vazduhu) , da ovaj ne bi pokusavao da skace sa zgrade sam, a i da ga ne ubije u pojam surovom istinom, imajuci u vidu samoubliacke tedencije njihovog oca.

Jao bre, kako je moglo biti dobro, i tako sam se nadao :(

Ali nee, mora kapetan dobrica da ima uber moci, i jos je, izgleda, prejak :(

I jos ga svi gotivite.

I jos cu i ja kasnije, o ironije.

Pljuc.

:-)

I to sam siguran da ima u "stripovima"...

Nego, zaboravih na kljucni momenat koji, iz moje perspektive, baca senku na celu seriju. Onakva bljutava paralela sa bacanjem atomskih bombi na Japan je sramotna.

U trenutku kad je gospoja pitreli rekla "predsednik truman je morao da baci bombu i pobije hiljade, kako bi zavrsio rat i sacuvao milione" sam se tako nasmejao da verujem da me cuo ceo sprat.

nema u stripovima kako se unfreezovao tj kako bi bio imun na zaustavljanje vremena, dok sa druge strane on zatvorio IV sistem kada je kurare prestao da deluje punom snagom...

baltamos kad ando vidi to nesto na machu? ko da mi je promakao taj deo potpuno

dzhanglboj - ne prichaj nista o tome, ja em sto ne podnosim tog glumca, em sto je na pochetku zaista totalna krpa od choveka...ono, sad mi je gotivna pricha oko pitera ali nikad ja necu moci da potpuno gotivim lika kog glumi taj chovek =o)

a to za nuked japan je klasichna us demagogija koju pominju svaki put kad mogu, ne znam sto vam sad extra upada u ochi?

Pa ima moć da pomera predmete ?! Odgledaj ponovo epizodu videćeš kako je pomerio prst i samo zatvorio.

Što se tiče scene kada Ando gleda u mač, jeste li čuli onaj zvuk kada se on zagleda ?

Evo opet jednog pitanja. Ako hiro-ove moci ne rade bez maca kako je on uspeo da nestane kada mu je sajler polomio mac. A ako rade onda gubitak maca nije nikakav gubitak.

Imam dve opcije za objashnjenje:

1. Mach nema apsolutno nikakvu moc.

Hiro se pronashao u prichi kao moderni Takezo Kensei i njegov haotichan mozak je umislio da mozhe da se fokusira samo ako drzhi Kenseijev mach u ruci.

2. Kenseiev mach ima moc.

ali ta moc je u machu, a ne u vrhu oshtrice. Bash kao shto je Isildur ochevim polomljenim machem uspeo da odseche prst Sauronu, tako je i Hiro zapalio od Sajlera.

btw

X. Sajler nije slomio mach

sajler je spustio mach na ekstremno niske temperature, ali je mach polomljen prilikom time/space skoka, inache se vrh macha ne bi teleportovao.

Nisam gajbi pa ne mogu da proverim, ali koliko se secam Hiro je u ruci drzhao i mach i odlomljenu oshtricu, zar ne?

edit: kole, nema veze sa andoom, jer je ando u "future" epizodi mrtav a hiro i dalje nastavlja da koristi svoje moci

Dobro sam prosao ovaj put. Maha je bio blag.

@Corey

Vidis ovako. Ovo se zove cista logika.

Ako infuzija radi, Sajler ne moze da koristi svoje moci.

Ako infuzija ne radi, Sajlerove moci rade.

Pitanje: zasto bi Sajler zatvaro infuziju ako to na njega ne deluje.

Jedino objasnjenje koje ima nekakvu opravdanost je Koletovo (sto je veoma sumnjivo).

@Stator

Ma Hirove moci rade bez macha nego se on usisavio, pa istripovao da ne rade.

edit

@Cali

Verzija dva je - ahahahahaha.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.