nickwood Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 (edited) Evo i ovde da ti kazem Nenade, najebao si. Evo svih titlova do sada, ako nekome fali. http://rapidshare.com/files/19330400/Heroes_srt.rar Edited March 4, 2007 by nickwood Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Sutra \o/ Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 I u sledecoj mano on mano, da vidimo ko je jaci baja. Svaka nova je sve bolja i zanimljivija. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 5, 2007 Author Report Share Posted March 5, 2007 OMG! Ako ovako nastave da zovu glumce, potrosice sve velike face. Ko je sledeci, Rudzer Hauer? Jao jao. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 (edited) Jebem im mater bas.... Ko bre normalan da ceka mesec dana. Sise. Nista, odavde samo moze rasplet, ne mogu vise da zavijaju. Edited March 5, 2007 by nickwood Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Koji će to biti duet Syler vs Emo guy \0/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Sad bar znamo na koji oziljak Hiro misli kad mu je rekao da izgleda drugacije bez njega. Ali onda je malo glupavo jer znamo da ili ce Piter da pobedi ili ce najverovatnije da bude remi. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 5, 2007 Author Report Share Posted March 5, 2007 Ono sta mene najvise brine kod Sajlera to je sto on u sustini nije negativac nego je serijski ubica i zato bih voleo da umre. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Nego izgleda da ste u pravu za mozak dijetu. Ima trenutak kad Sajler kaze da zeli da mu Mohinder pomogne da zarije zube u ostale. Hehehehehe. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Ja samo cekam scenu kada krene da mu zarasta rana i kada P uputi onaj besan pogled iz 16. epizode cini mi se... Onda pwn. Jebiga. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Dobra je epizoda, Peter vs Syler moze da bude bas dobar fajt, a i morali bi tako nesto da naprave jer ljudi to sad ocekuju, samo bi smorili sve da bude neka jadna fora. Ako nije 5-ominutni fajt nista nisu postigli. btw, simpaticna ova sto glumi mistik, mada je malo "jacha" ;) Mozda nije kao Rebeka, al' je mladja ako nista drugo :) Malo me smorio indijac doduse, standardna glupa fora, ah ti si mnogo mocan negativac, sad cu ja da te kao mucim i to ... ne znam, to me oduvek smaralo u filmovima. To, i ono kada negativac otkrije sve planove pozitivcu i onda ovaj dobri baja pobegne i na osnovu toga uspe da mu osujeti sve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Djasvi mi se epizoda :) Mada mi nije jasno kako je moguce da "teh emo gay" dobije oziljak kada se jelte regenerise, ali ajde. Jujuju jedva cekam duel \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 6, 2007 Author Report Share Posted March 6, 2007 Mozda ga je namerno ostavio za nauk. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Ma samo da mu je skratio one emo siske... Imam neki osecaj da ce zestoko da ispale za taj fajt u sledecoj epizodi, al videcemo za 6 dana uostalom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Ja nemam srca da mu kazem :( Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 šta, da je sledeća epizoda krajem aprila? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Neka, ja cu! Urose reto, ova epizoda je bila tako dobra samo zato sto je sledeca za mesec ipo dana. Taman da svi umremo. A ti sto ne citas ovaj topik sa paznjom, ima da te prebijem kada ti dodjem u Prag. Pre nove epizode. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 6, 2007 Author Report Share Posted March 6, 2007 Uveta, nista se ne brini, Nikola udara ko sisica. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 molio bih kolege admine da manje spamuju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 kontam da ce uleteti slikar il neko iz organizacije...pokushavajuci da spase pitera il upozori mohindera... il fajt izmedju P i S`a :))) ( )... Quote Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 ivane just say the word i pochecu da ih moderishem...mada simpatichno je gledati nikolu kako preti bez ikakve potpore u realnosti...i to ima aspekt zabave...koja je osnova ovog subforuma ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 A 'di je ona sto chatuje na MSNu bez kompa? :) Tj. ona "domaca"? Pitao sam drugare ali niko nema nikakav odgovor? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 mislim da je njoj bio posvećen prošli online strip. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 A 'di je ona sto chatuje na MSNu bez kompa? :) Tj. ona "domaca"? Pitao sam drugare ali niko nema nikakav odgovor? :) Ona je realno najgori momenat u seriji... Njena moc je velikog kapaciteta, ali su je predstavili kao mobilni MSN klient sto je smejurija :)) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 6, 2007 Author Report Share Posted March 6, 2007 Vidim ja da Ivancici nije pravo. Bas mi je krivo. Ona je haxor, a haxori rade iz potaje, mada mi deluje da se sprema chik fajt. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts