weasel Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 extraaaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 bate opusteno...vodimo celu tekmu ~10 poena i onda ce se ubacujemo gurovic ce da proigrava....ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 bruka i sramota veca i od Kine i Nigerije i svega ostalog pocepali nas zhidovi ko kurve Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 pa i on se smorio :D kao i svi jebiga i njemu je krivo :D smorisa :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latino ^ Beat Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 Nema tu sta da se nerviramo, trenutno nemamo ekipu, mladi igraju, kada/ako se budu afirmisali i ako jos budu na okupu svi, bice to zanimljiva ekipa... A sto se tice Milicica jbg-a, bili smo na dohvat ruke da pobedimo Grke sto bi bio veliki + za samopouzdanje samih igraca... Da igram aktivno, isto bih ovako reagovao Quote Monkey business. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 (edited) josh uvek mi nije jasno odakle bilo kome pravo da trazi sportistima da se pravdaju javnosti ... kolko mi je drago shto smo ispali nashi kosharkashi su carevi jer su iznervirali "javnost" ... gg momci :) RTS U KANTU ZA DJUBRE Edited September 5, 2007 by RaveN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 jako mi je tesko! Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 jbga tako je to kad krenesh put evropskog prvenstva sa jednom jedinom peticom, pa ne moze on da se bije sa trojicom i da sachuva sngu i koncetraciju za sut i slobodnjake, pogotovo ne kada je psihichki nestabilan kao milichic meni samo nije jasno zasto je poveo 12 igracha, mogao je komotno samo 8 ?????? sta nije jasno? rakochevic i jaric combo? ne hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 ja sam totalno ok, mozda zato sto jos uvek nisam shvatio da smo zavrsili ucesce na ep... sa skorom 0-3... a najavljivali su neke pohode na medalje i slicno.. pominjali su i krv... lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 tnx grujo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 Novosti, danas: Slavniceva poruka igrachima pred mech sa Izraelom glasi: "Idemo da ih zgazimo!" I JESTE VIDELI KAKO GAZE MAJSTORI!!! OLOLOL Niggerjews nas dobili, jebote... No dobro, zaista bolje nisam ni ochekivao od ekipe koju vodi diletant chija trenerska koncepcija pochinje i zavrshava se sa neutemeljenim kurchenjem, a glavni igrachi su "deset minuta, 2.5 poena i 3.3 skoka po mechu" NBA majstori. Najvishe sam se u stvari smorio sad kad sam malopre odslushao Djordjevica kako pricha na RTS-u... jebote, pametan i odmeren chovek, uzoran sportista. Takvi su donosili medalje. I onda pomislim na Milichica i njegove priche iz medija... ne mislim samo na ono juche. Lulz! Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 al je sarenac popizdeo nije mi samo jasno kako bar izrael nisu mogli da pobede....chudno u sustini, nasa kosarka je velika 0, mladje selekcije su strasne (uvek bile) ali se vec nekoliko godina unazad ne radjaju kvalitetni igraci koji mogu da nose igru u seniorskoj konkurenciji. shta znam, izrael je morao da se pobedi, otkazi igraca i neiskustvo trenera je odradilo svoje Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 shta je sad on pa kriv shto niko nema muda da uzme reprezentaciju. zaboravljate jednu stvar, nama u repki igraju deca, gurovic i jaric koji su trebali da ponesu ekipu nisu odradili svoj posao i tu se zavrshava pricha, nisu tu sad oni krivi nego jednostavno nisu takvi igrachi a ni ljudi. nismo imali tim lidera, nekog ko ce da se nadudzi i da vuche sve ostale, pa ne ochekujete valjda da neki tamo klinac od 19 dina nosi teret bilo koje utakmice na svojim ledjima. da je ovo katastrofa, jbg, jeste, izbananisali smo se protiv izraela, ali ruku na srce oni to drugo poluvreme nisu uopshte odigrali toliko loshe in sralo ih je kad im je trebalo. idemo dalje.... Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 kazem, neiskustvo.......ipak, imao je ok igrace da se pobedi izrael.... Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 ja ne vidim zasto nisu ulazili ni labovic ni aleksandrov... sta poveo je toliko mladih tek da se tako kaze i da ima alibi mi smo najmladji... bar da ih je kombinovao malo... ko josh igra samo sa 6 igracha... rusi izmenjali celu postavu protiv nas a koliko smo mi igracha menjali? svaka chast moki na principijelnosti, ali mislim da tolike iskljuchivosti nije potrebno na mestu selektora.... i to iskljuchivost na pogreshnom mesti i u pogreshno vreme... djordjevic mega car :( nek se vrati da bude i selektor i predsednik saveza, i igrach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 Neka oplodi celu žensku A selekciju pa za 20 godina eto nas u svetskom vrhu opet Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 Poslusajte samo milicica pa ce vam biti jasno ko sve igra u nasoj reprezentaciji... Kada bi Sale ili Bodiroga na primer rekli ovako nesto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slimasti Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 G i Nemanja zahvaljujem! Bas ste me oraspolozili tako da cu naci snage da i ovaj smiraj dana provedem produktivno (samo da ovo otpostujem pa se bacam na posao:) Elem nisam uopste bio neraspolozen zbog toga sta bi na EP, jer sam odavno shvatio koliko ce nesto promeniti (tj. nece) u mom zivotu to sto ce oni, ili bilo koji drugi sportisti, negde uraditi. Mislim da ako se covek samo malo zamisli shvati to... Ipak ovo je ali bas sve ispalo ruzno, i Sarenac nije smeo da dozvoli da onako prodje njegov razgovor sa Slavnicem. Jedino da se jos Strajnic posvadjao sa Djordjevicem pa da sve ispadne katastrofa... nekako celo ljudsko drustvo ovde srlja u sve neke gore dubine i stvarno mi se nekad cini da bi najbolje bilo ceo ovaj region raseliti po ostatku zemljine kugle (gde ljudi takodje nisu mnogo bolji...) a ovde nek neki civilizovaniji prave sta hoce. Uglavnom odo ja nesto da radim, jer je maksimalan trud nesto najuzvisenije cemu covek moze da stremi u zivotu...!:) Quote "Ako putnik ne naidje na boljega od sebe ili na sebi jednakoga, neka se cvrsto drzi svoje osamljene staze jer nema druzenja sa budalom." Dharmapade [5] Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 Ako u svemu ovome mogu da nadjem nekoga ko je "najmanje" kriv za sve,onda je to SIGURNO Moka Slavnic... A Milicic je klasicna debilcina,nema sta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 a i pun mi je kurac tih sharenchevih izdrkavanja posle utakmice, ja bih ga banovao zbog ovoga kao koraca, tu si da prenosish, da bacash komentara ko je kad srao u wc, ima povreda nema povreda, kada bude neko hteo da zna njegovo mishljenje, pitace ga. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 realno protiv grka sudije nista nisu svirale... nije ni chudo sto ih je napushio! ali majstore, ti si profesionalac, ne trebas tako... ali nema veze, bar sam se malo nasmejao posle ove tuge! :) Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 Sreca pa nisam gledao bruku... Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 evo croati dobili shpance. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted September 5, 2007 Author Report Share Posted September 5, 2007 a i pun mi je kurac tih sharenchevih izdrkavanja posle utakmice, ja bih ga banovao zbog ovoga kao koraca korac je popio suspenziju zbog diranja forumasha b92, to je vec veliki prekrshaj :D btw, ovom pobedom hrvata protiv shpanije (i pored muchke kradje), portugal ide dalje :) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 aj da odgovorim nekim momcima ovde, vidim natalozile se strane. ko god pljuje pedju treba da se zapita koliko je objektivan i kosarkaski inteligentan. kada niko nije igrao 2003 Pedja je sa povredom ledja igrao koja mu je kasnije mnogo nashkodila u daljoj karijeri, svi su govorili da nikada nece imati muda da resi utakmicu ili bude kao Bodiroga... u stvari nema veze ovo sam ispricao 1001 put i jebe mi se vise da pisem ljudima koji ne kapiraju. inache - Cvetkovic i Velickovic - REPREZENTACIJA. pa greh je shto smo uopste i igrali. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts