manager Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 svaka cst bratjo rusi, da smo ih dobili sada bi mi bili pobednici i osvajaci zlatne medalje!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted September 16, 2007 Author Report Share Posted September 16, 2007 koliko li se sada prevrce u grobu onih 16 ruskih predsednika o kojima je moka prichao... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 Uf, dobro je, samo kad nisu Shpanci :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 animozitet prema spancima je veoma realan posto su mnogi navlacili na njihovu stranu i to posebno protiv nas... na prvom mestu u fudbalu... cuveni penal sviran posle faula na 18 metara od gola... ili ona antologijska recenica milojka pantica: sudija pedersen, ako je faul, onda je penal... (kada je posle faula nad savicevicem u SRED kaznenog sudija svirao indirektan udarac)... iz istog razloga nasi ljudi mrze i italijane... sve im je prece od same igre kojom se bave... valjanje, zadrzavanje lopte, pritisak na sudije, medijska hajka danima pre meca... ... ... suprotno tome engleski fudbal se mnogo vise postuje... sve sto pricam vazi za sport i moje je licno tumacenje, posto je ocigledno da ce ljudi masovno navijati za cad, samo zato sto igra protic spanije :) ... mada priznajem da mi je danas pored svih razloga zasto navijam za ruse dominantan bio taj sto spanci nikada nisu osvojili zlato na ep... pa kao ajde da se ne dopunjuje spisak, kad smo mi na njemu (racunam titule sssr-a, sfrj i srj)... jedino mi je krivo sto je holden odlucio pobednika... zemlja koja ima 300 000 000 ljudi nema pleja nego uzima stranca... drugo je da je covek rodjen u rusiji... da mi pocnemo tako izgubio bih interesovanje... ja sam cak i protiv trenera stranca... ipak je to reprezentacija neke zemlje... gubi se na smislu... smorio sam... sry Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 rusa nema ni 200 miliona. negde su na 18x milki i padaju za 4% godishnje :] Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 rusa nema ni 200 miliona. negde su na 18x milki i padaju za 4% godishnje :] e da si ti meni ziv i zdrav, rusa sada ima ~145 miliona i stvarno ih je sve manje svake godine... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 (edited) Navijao sam za Ruse, ali su mi i Shpanci do jaja kao ekipa. Tekma odlichna. Edited September 17, 2007 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 bas mi drago za ruse. valjda ce sad da se osisa/obrije gasol. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 ^ E bash bi mogao, hippie :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 animozitet prema spancima je veoma realan posto su mnogi navlacili na njihovu stranu i to posebno protiv nas... na prvom mestu u fudbalu... cuveni penal sviran posle faula na 18 metara od gola... ili ona antologijska recenica milojka pantica: sudija pedersen, ako je faul, onda je penal... (kada je posle faula nad savicevicem u SRED kaznenog sudija svirao indirektan udarac)... iz istog razloga nasi ljudi mrze i italijane... sve im je prece od same igre kojom se bave... valjanje, zadrzavanje lopte, pritisak na sudije, medijska hajka danima pre meca... ... ... suprotno tome engleski fudbal se mnogo vise postuje... sve sto pricam vazi za sport i moje je licno tumacenje, posto je ocigledno da ce ljudi masovno navijati za cad, samo zato sto igra protic spanije :) ... mada priznajem da mi je danas pored svih razloga zasto navijam za ruse dominantan bio taj sto spanci nikada nisu osvojili zlato na ep... pa kao ajde da se ne dopunjuje spisak, kad smo mi na njemu (racunam titule sssr-a, sfrj i srj)... jedino mi je krivo sto je holden odlucio pobednika... zemlja koja ima 300 000 000 ljudi nema pleja nego uzima stranca... drugo je da je covek rodjen u rusiji... da mi pocnemo tako izgubio bih interesovanje... ja sam cak i protiv trenera stranca... ipak je to reprezentacija neke zemlje... gubi se na smislu... smorio sam... sry Brate sarmo, kakve veze ima, taj isti Holden se trudio vise nego svi chistokrvni Srbi u nashoj reprezentaciji.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 Brate sarmo, kakve veze ima, taj isti Holden se trudio vise nego svi chistokrvni Srbi u nashoj reprezentaciji.. Reci mi jednog igraca koji se nije trudio?!To nema veze sa trudom,nego sa znanjem... inace,drago mi je zbog rusa,definitivno sam u oba sporta navijao protiv domacina... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 da, ne zna se ko se vise trudio kod nas, dal Milicic protiv Rusa, ili genijalni Jaric na kraju tekme sa Grcima Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 (edited) jbg. idiot sam... meni su jos uvek u glavi podaci sssr-a :)) holden je super, ali nije rus... radije bih gledao ghosta koji ispada iz grupe nego nekog kosookog koji ce da uzme medalju i ima nasu zastavu pored imena... edit: osim ako nije rodjen u 70-om :) a roditelji su mu dobili papire od slobe 2000. ^^ Edited September 17, 2007 by JetSet Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 znaci highli ne mogu da verujem sta pricas... to sto je Milicic odigrao lose vs Rusije,znaci da se nije trudio? to sto je Jaric na kraju vs Grcke sjebao,znaci da se nije trudio? Ako nista drugo,Milicic je pokazao koliko mu je stalo onom njegovom cuvenom izjavom...to je sramota,ne kazem ja,ali je barem pokazao da mu je stalo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 da, izjava je izvadila sve tako ti sutra padnesh ispit, dodjes kod caleta i kazes "pokrao me profan, mamu mu jebem u picku onu mutavu, i cerku cu da mu jebem" a cale kaze "ok sine, vidim da si se trudio" Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 Pa dobro, sad izuzimam taj sluchaj, nije da tako nesto deca i ne rade, doduse mozda ne bas tim recima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 da, izjava je izvadila sve tako ti sutra padnesh ispit, dodjes kod caleta i kazes "pokrao me profan, mamu mu jebem u picku onu mutavu, i cerku cu da mu jebem" a cale kaze "ok sine, vidim da si se trudio" e bukvalisto... :D ne znam,ja mislim da su se ljudi borili... onomad kad smo izgubili od Kine za prolazak dalje,i kod nas kad smo ispali,e to se po meni zove "boli me kurac da igram"...al' ajde,otkud znam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 pa jadni mi kad smo se borili ove godine i nismo prosli u drugi krug. To je cak i dule njasvi uspeo u Svedskoj da uradi.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 pa jadni mi kad smo se borili ove godine i nismo prosli u drugi krug. To je cak i dule njasvi uspeo u Svedskoj da uradi.. Dule doktor kosarke. samo se vi smejte.... ova prica ima tuzan kraj :'( Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 da ste zivi i zdravi ne bi nam ni pomogao sa igracima koji trenutno predstavljaju srbiju Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 smenjen strucni savet o jea : Di moka o jea odose svi ojea:D aj da vidimo sta ce biti dalje ;D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 jos veci raspad? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 gogogogo! niko ne moze da se raspadne kao mi srbi! . Ako ce da bude raspad, ima to da bude najbolji raspad ikada!! Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 da ako se raspadas raspadaj se kako treba :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 (edited) strucni savet je gomila budala koja za selektora postavlja trenere koji su ocigledno losiji od njih ne bi li hranili svoje komplekse i pokazali kako su oni veliki treneri klasicni srbi Edited October 2, 2007 by Formica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts