Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

^^

ma luda si,

bas sam i ja hteo da si poserem na taj stil pisanja

ali neka, dosta ti je za danas

iznervirala me danas hemicarka, dala mi 3. guska jedna, sad imam 5 i 3, a planirala sam 5... :/

da si više zagrejala guzu(na stolici) možda bi dobila 5!

Kako neko moze da jede nesto sto izgleda ovako:

721_pihtije.jpg

ukus pihtije varira od domaćinstva do domaćinstva, moji je prave očajno dok kod nekih kućnih prijatelja sabijaju.

Edited by Corey

nije izvala, kaže se duty free. ako bi nekog pitao gde je free shop, mislio bi da tražiš radnju koju možeš dobiti besplatno, ili eventualno radnju koju još nisu zaposeli nemci, ako je ratno stanje.

Kako neko moze da jede nesto sto izgleda ovako

ma nemas ti bre pojma :) Kad bi jednom probao, ne bi mog'o vise da prestanes da ih jedes ;) A sto se tice farova, congrats. Sad jos samo Akord poznatiji kao Sivik :> i sve ce biti u redu ;)

Jeo sam podvarak. Nisam davno, i bas mi je prijao :)

bio do lika sa kojim sam "sluzio" vojsq, cirkali piva and so on.. gledali neke bolesne epizode SP-a... (kao ima nebolesnih :P)

lik iz trafike kod mene me pitao da li bi 'teo da radim, kao nocna smena, 9K dinara... neam pojma..

mozda u iletim da odradim mesec dana, cisto zbog upcoming nove, da malo makar rasteretim matore, al ne znam...

videti cu ;]

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

jutros stigao na Floridu.

realno, Tampa mi se vise svidja od NYCa.

navrsava se tacno 49 sati kako nisam oka sklopio i ne znam kako kucam ovaj post...

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

smorio sam se danas do jaja, al zato sad odoh da kuntam, pa ce sutra biti bolje [:)]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

BTW pojavljuje se velika kolichina ruskih spamera na forumu - wtf?!?

Pa Ivan je promenio ime C&C foruma pa izgleda da su se tu smirili, a sad se javljaju na FPSu, ne znam dal' tu ima neke veze sa imenom. E a sad, sto se pojavljuju, pa to je "globalni trend", vidim da je tako na vise foruma, a posto su ruski spameri, ocekujem da reagujes i da ih neutralises tamo, u korenu!

Ustao sam neobicno rano danas iako nisam planirao, a moguce da ima veze to sto mi je nesto bio zapusen nos. Jos prekoputa od jednog komsije izvlace shut i tovare u kamion koji je postavljen ravno i odma' pored prozora drugog komsije, i to od 8 ujutru. Ne treba da napomenem da je izasao "sa dvocevkom" kroz 5 minuta :)

јебала те Југославија... [:D]

синоћ бејах на "седељци" код другара у крају поводом дипломе. ијаох... сад сам на послу и једва чекам викенд.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...