dzontra.volta Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 phew pise da nije fatalna moi ne brini samo sklonu ruku iznad entera dok kucas Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 sve vise i vise razumem onaj lagov hejt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 red je bio da je neko ishejtuje za kucanje, čini mi se da niko nije već tri dana.. elem, trenirao, kuvao, čistio.. kako je ovaj dan govnavo počeo, završio se odlično. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 eosklanjamispacepatjebitijakozanimljivoigustojbgsaenterjepreglednijeajjasesadaizvinjavamsvimljudimadobrevoljeshtomizamerajushtolupamenernakonsvakemislisadvishenemogudasesetimshtasamhtelaretjiblablaajodohdajedempanachuenjesutrasamovezhbeizhordatapozd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 (edited) ^^ ma luda si, bas sam i ja hteo da si poserem na taj stil pisanja ali neka, dosta ti je za danas iznervirala me danas hemicarka, dala mi 3. guska jedna, sad imam 5 i 3, a planirala sam 5... :/ da si više zagrejala guzu(na stolici) možda bi dobila 5! Kako neko moze da jede nesto sto izgleda ovako: ukus pihtije varira od domaćinstva do domaćinstva, moji je prave očajno dok kod nekih kućnih prijatelja sabijaju. Edited November 23, 2006 by Corey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 bio sinoc kod ortaka na slavi. 'ebala me domaca rakija,bilo mi muka celu noc. sto sam cuo izvalu : " brate kako se na engleskom kaze frishop?" :))) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 nije izvala, kaže se duty free. ako bi nekog pitao gde je free shop, mislio bi da tražiš radnju koju možeš dobiti besplatno, ili eventualno radnju koju još nisu zaposeli nemci, ako je ratno stanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Kako neko moze da jede nesto sto izgleda ovako ma nemas ti bre pojma :) Kad bi jednom probao, ne bi mog'o vise da prestanes da ih jedes ;) A sto se tice farova, congrats. Sad jos samo Akord poznatiji kao Sivik :> i sve ce biti u redu ;) Jeo sam podvarak. Nisam davno, i bas mi je prijao :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 u poslednje vreme neshto cheshtje posetjujem irc..jes da nema nikoga na serveru i da su sve neki novi ljudi tj botovi..al jbg..iZchupala sam oba ENTERa, tako da..aj.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 glupi ircaši ja odoh da učim sa poslednjim atomom snage, tako je kad ne poštuješ staru dobru poslovicu "sve što možeš danas, ne ostavljaj za sutra" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Znao sam da si jebeni Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Debela veprino, imam istoriju boli tebe kurac u dupe, išao si u Grčku pa nemaš ništa samo se na pare vadiš pu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Kako ima Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 ma ti nisi sutra, imaju troje ispred mene od njih su dvoje krga i kovač koji će razbiti za min :))) dakle stiže me. over and out Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 toliko se smorio posle cimanja kolima na drugi deo grada da sam sada uzeo i skuvao sutrashnji ruchak i pojeo ga. jebote samo se tovim. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 poješću sve kolačićeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 bio do lika sa kojim sam "sluzio" vojsq, cirkali piva and so on.. gledali neke bolesne epizode SP-a... (kao ima nebolesnih :P) lik iz trafike kod mene me pitao da li bi 'teo da radim, kao nocna smena, 9K dinara... neam pojma.. mozda u iletim da odradim mesec dana, cisto zbog upcoming nove, da malo makar rasteretim matore, al ne znam... videti cu ;] Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 jutros stigao na Floridu. realno, Tampa mi se vise svidja od NYCa. navrsava se tacno 49 sati kako nisam oka sklopio i ne znam kako kucam ovaj post... Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 smorio sam se danas do jaja, al zato sad odoh da kuntam, pa ce sutra biti bolje 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 idem da spavam. dosta vise za danas. :] Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Ustao, za 15 min palim na posao. Josh danas smaranje, a onda subota i chillout :) BTW pojavljuje se velika kolichina ruskih spamera na forumu - wtf?!? А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 BTW pojavljuje se velika kolichina ruskih spamera na forumu - wtf?!? Pa Ivan je promenio ime C&C foruma pa izgleda da su se tu smirili, a sad se javljaju na FPSu, ne znam dal' tu ima neke veze sa imenom. E a sad, sto se pojavljuju, pa to je "globalni trend", vidim da je tako na vise foruma, a posto su ruski spameri, ocekujem da reagujes i da ih neutralises tamo, u korenu! Ustao sam neobicno rano danas iako nisam planirao, a moguce da ima veze to sto mi je nesto bio zapusen nos. Jos prekoputa od jednog komsije izvlace shut i tovare u kamion koji je postavljen ravno i odma' pored prozora drugog komsije, i to od 8 ujutru. Ne treba da napomenem da je izasao "sa dvocevkom" kroz 5 minuta :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Probudio se u 7.00 I to sto je najgore probudio se sa neverovatnom zeljom da spremim sobu?!?! I ono prevrcem se po krevetu ali jok nista. I tako ustadoh, spremih sobu, i sada bachka mirna sta mi bi pojma nemam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 јебала те Југославија... синоћ бејах на "седељци" код другара у крају поводом дипломе. ијаох... сад сам на послу и једва чекам викенд. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Proradio mi net posle 5 dana ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts