Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

"aj hev stadid rtz rilidzhns end ajv nevr hrd ov ej templ kold shrli" ;o)

chitam boletove mailove i razmisljam da li da mu napishem "pu-si-ga-bo-le" u mail ili ovako pred svima...ooops ;oP

treba da pingujem stiju da mu uzmem blago...

treba da doruchkujem ali mi se nece...

treba da uchim ali mi se to tek nece...

trebao bih da odem do grada po press akreditaciju za sinemaniju ali....you know...

eo me na faxu,cekam neko smor predavanje :P bila malo u grinetu sa drustvom,pila moku , pricali neke viceve i zakljucili kako bas odavno nismo ispricali jedni drrugima neki kvalitetni vic ;)

razmisljam da li da idem negde specijalno veceras , ili da se samo zavalim pod tjebe sa ;) i uzivam uz chaj :)

a da , moram sad da pogledam posto je karta za jednu obecavajucu zurku u petak :)

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

to make it even more interesting - i nezhive stvari imaju temperaturu....stavishe, mozhesh slobodno da argumentujesh da SVE u univerzumu ima temperaturu - ou maj gad! =o)

mene nesto cima latency sa wowom pa ne mogu da se igruckam... ali zato ce moj drug chika stija da me obraduje uskoro =o)

e jbga longleyy,pokri se nocas sa dva jorgana i tri cebeta,preznoj se 5 puta i ko nov posle fervexa....

inace smor,vratio se iz skole,imao kontrolni iz hemije.Oduvek sam mrzeo recenice sa dopunjavanjem koje mogu da imaju vishe odgovora,ali ja moram da citam njene misli i ubodem pravu rech...arghhh

sad malo ucim infos,pa na kunt...

vid'o sam deda mraza

sinoc maskenbal u demiji s ekipzom [:D] .. bitje neke slike uskoro, naleteo na brdo ljudi koje znam. Sad ustao da ispratim devojku na fax, al evo cim overim rur lezem nazad na spavanje... glava mi puca na kub jebeno....

@ivan... moze da se otvara topic , al necemo [:p]

@mohi .... ko je bre prodao psy yaye nijedno [:p]

eo me na faxu,cekam neko smor predavanje :P bila malo u grinetu sa drustvom,pila moku , pricali neke viceve i zakljucili kako bas odavno nismo ispricali jedni drrugima neki kvalitetni vic ;)

- Cigo, shta cesh biti kad porastesh?

- Zhenu i decu..

ja stalno zaboravljam, nisam već skoro 6 meseci..
mi zaposleni imamo dodatnu motivaciju [:D]

stavishe, mozhesh slobodno da argumentujesh da SVE u univerzumu ima temperaturu - ou maj gad! =o)
vakuum nema, nub :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...