Junkie Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 e ja cu tako slatko da isqliram referendum da je bruka... riba>> referendum anytime... sutra popodne jurnjava za ljudima za sutra vece.... veceras se radi neki AS2 za CV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 od 7 do 6:45 na faxu. e to vam je nolajfer. a kad vidim kineze ove da posle faxa sednu da rade domaci dodje mi da se besim. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 (edited) Nisam probao da pravim koktele iako sam planirao veceras ,opet standard , brdo piva , izlazak i to smara vec... Edited October 28, 2006 by Longleyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 zasto ne mogu kao svaki normalan covek da se naspavam do 12 am? ... smor. ne znam sta mi je ustajem u 8 For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 Overio referendum, sada mogu mirne dushe da se vratim za Moskvu. A svi vi shto kulirate referendum samo da znate da referendum koshta jedno 400 miliona dinara i svaki koji ne uspe povlachi za sobom bar josh jedno glasanje koje ce isto da ide vama iz dzepa... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 Ustao, fino se naspavao. Imam utisak da bih mogao jos, ali i ovako je ok. Pozdrav svim drugarima koji su juce bili u Merkatoru, sto radili, sto blejali sa strane, ali od 8 do 19 na nogama nije bilo nimalo lako. No ipak smo napravili ono sto smo hteli da napravimo, tako da sam ja zadovoljan :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 Dobro poceo sam da ustajem pre 12 vikendom . Sad da smislim sta cu da jedem pa na ucenje do veceras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 Ako neko ima satanov mob nek mi ga pošalje odma sada odma, hvala. *edit Ne treba, našao sam na netu (!) ... treba da odem do sajma danas pa me zanima kada kreću da se pakuju i odlaze, da ne bude da sam došao kasno--- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 ishao da kupujem neki materijal...majstor treba da radi nesto u kupatilu, smaranje...sad bleja da se odmorim malo ove nedelje Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 Radim, spavam, radim, spavam, radim, vidim se sa devojkom, spavam, radim..........i tako vec 3 nedelje...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 zasto ne mogu kao svaki normalan covek da se naspavam do 12 am? 12 am = ponoć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 e ja cu tako slatko da isqliram referendum da je bruka... riba>> referendum anytime... bogami, Flafi, ako ces da jebes dva dana non stop, onda jebes i referendum i drzavu, OPRAVDANO TI JE!!! MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 Igram pes6 do iznemoglosti :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 Bio sam na sajmu. Svega ima, samo para nema. Na kraju sam uzeo Autostoperski vodič. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 bogami, Flafi, ako ces da jebes dva dana non stop, onda jebes i referendum i drzavu, OPRAVDANO TI JE!!! I'll do my best sir !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 i bolje bi ti bilo;)...elem, bio kao na basketu, da iskoristim ovo toplo vreme...sad treba da mi stigne novi hdd i tako...veceras malo izlazim u selo da se napijem i jurim seljancice:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 (edited) http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=40760 Edited October 28, 2006 by Formica Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 ceo dan sam spavao. al sinoc je bilo brutalno • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 vidim apdejtovao si signu... hocesh da ti nabavim posao u rock&hairu ako se razocarash ekonomijom? imao sam faks subotom, sta reci. Ali barem sa dobio dosta komplimenata danas, cak i jedan neverovatan - da sam smrsao. Tako da i nije tako losh dan danas It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 Stigoh kutji, bio do Novog Sada, malo se odmorio a onda naj'o onako solidno, pa sad varim (i te stvari, tako radim). A jos se nisam lepo stabilizovao od jucerasnje promocije, pa mi se jos uvek spava i nesto sam umoran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Overio referendum, sada mogu mirne dushe da se vratim za Moskvu. A svi vi shto kulirate referendum samo da znate da referendum koshta jedno 400 miliona dinara i svaki koji ne uspe povlachi za sobom bar josh jedno glasanje koje ce isto da ide vama iz dzepa... znachi 400 miliona koje bi oni uzeli za sebe (chitaj ukrali) ce morati da daju na novi referendum? dao si mi josh jedan razlog da ne izadjem. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Radim, spavam, radim, spavam, radim, vidim se sa devojkom, spavam, radim..........i tako vec 3 nedelje...... opusteno, nakon godinu dana, postaje ti sasvim sve jedno :) Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Gledao sam Milan - Inter u zadnjih par godina nije bila onako dobra tekma,sada odo na spavanje... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Moskva, pada sneg od jutros, naspavao se napokon k'o chovek. znachi 400 miliona koje bi oni uzeli za sebe (chitaj ukrali) ce morati da daju na novi referendum? dao si mi josh jedan razlog da ne izadjem. Ako bude josh jedan referendum/izbori za ustavotvornu skupshtinu ode josh 400 miliona pa sad ti vidi... Jedino shto mozesh da uradish da sprechish to je da izadjesh. Obozavam nashu "raju" - toliko se razumeju u politiku da ih boli kurac koliko para daju drzavi samo da "oni koji su na vlasti ne bi ukrali" А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 ijao, sinoc sam se bash odvalio:)...sva sreca na vremenskom pomaku pa sam se koliko toliko naspavao:)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts