Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

od 7 do 6:45 na faxu.

e to vam je nolajfer. a kad vidim kineze ove da posle faxa sednu da rade domaci dodje mi da se besim.

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Overio referendum, sada mogu mirne dushe da se vratim za Moskvu. A svi vi shto kulirate referendum samo da znate da referendum koshta jedno 400 miliona dinara i svaki koji ne uspe povlachi za sobom bar josh jedno glasanje koje ce isto da ide vama iz dzepa...

А в чем сила, брат?

Ustao, fino se naspavao. Imam utisak da bih mogao jos, ali i ovako je ok. Pozdrav svim drugarima koji su juce bili u Merkatoru, sto radili, sto blejali sa strane, ali od 8 do 19 na nogama nije bilo nimalo lako. No ipak smo napravili ono sto smo hteli da napravimo, tako da sam ja zadovoljan :)

e ja cu tako slatko da isqliram referendum da je bruka...

riba>> referendum anytime... [:p]

bogami, Flafi, ako ces da jebes dva dana non stop, onda jebes i referendum i drzavu, OPRAVDANO TI JE!!! [:D]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

vidim apdejtovao si signu...

hocesh da ti nabavim posao u rock&hairu ako se razocarash ekonomijom? [:)]

imao sam faks subotom, sta reci. Ali barem sa dobio dosta komplimenata danas, cak i jedan neverovatan - da sam smrsao. Tako da i nije tako losh dan danas

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Overio referendum, sada mogu mirne dushe da se vratim za Moskvu. A svi vi shto kulirate referendum samo da znate da referendum koshta jedno 400 miliona dinara i svaki koji ne uspe povlachi za sobom bar josh jedno glasanje koje ce isto da ide vama iz dzepa...

znachi 400 miliona koje bi oni uzeli za sebe (chitaj ukrali) ce morati da daju na novi referendum?

dao si mi josh jedan razlog da ne izadjem.

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Moskva, pada sneg od jutros, naspavao se napokon k'o chovek.

znachi 400 miliona koje bi oni uzeli za sebe (chitaj ukrali) ce morati da daju na novi referendum?

dao si mi josh jedan razlog da ne izadjem.

Ako bude josh jedan referendum/izbori za ustavotvornu skupshtinu ode josh 400 miliona pa sad ti vidi... Jedino shto mozesh da uradish da sprechish to je da izadjesh. Obozavam nashu "raju" - toliko se razumeju u politiku da ih boli kurac koliko para daju drzavi samo da "oni koji su na vlasti ne bi ukrali" [roflmao]

А в чем сила, брат?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...