kRiK u tAmI Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 (edited) najvishe me nervira kad me neko ubedjuje u neshto shto znam da nije tako.. kazhu da komarci imaju zube.. hahahahahahahahahaha.. kakvi glupaci! i di su ti zubi? :roLaJz: Edited October 21, 2006 by moi Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 Da ne postoji mamurluk , svi bi bili stalno pijani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 Citam Ostrogorskog i istoriju Vizantije, spremam se za dalja prepucavanja preko foruma, pricam sa devojkom preko MSNa i gledamo da uzmemo vodeni krevet :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 Lepo ja ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 vikend konacno. preko nedelje nemam vremena ni napolje da izadjem. veceras sa ortakinjom iz srednje, a sutra vece sa ortakom iz osnovne :) For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 jbt sad sam se probudio. koje savijanje juche .. prevozali smo al neka smo =) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 (edited) Citam kao osnove ekonomije, trudim se... Ali stigao juche komp, i nekako mi mrsko sad . Uveche na Blaywatch, house, trebalo bi da bude dobro. [edit]Posto me dugo nije bilo, primecujem neke promene na forumu, na bolje naravno...Ovaj edit mi se svidja [/edit] Edited October 21, 2006 by Green Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 Posto me dugo nije bilo, primecujem neke promene na forumu, na bolje naravno... Ti si, brate, slep. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 da mi je neko rekao da cu da se radujem shto sam prosao sisanje za $15 ne bih mu verovao. ulazim u jedan barber shop, $30, drugi, $35. aj nadjoh za 15. lik se raspricao, neki Italijan iz Palerma. pa kako je tamo lepo pa klima pa fudbal pa sve. pa onda predje na Microsoft i Google. i kako treba imati viziju. i da je Bill Gates sada nervozan jer je Google napravio pomenu neku cifru profita. pa poce da pominje neke Ruse. i onda sam se iskljucio. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 hahah pazi, ovde frizeri pričaju o sinanu i gogi i pretpostavljam velikom bratu.. tamo su bar čuli za gugl i ms.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 Moja frizerka priča o Ceci kako je kraljica i kako mogu samo da joj se sagnu zli jezici i kako je nolajfing psihopata onaj ko je objavio slike sa celulitom. Al ne smem ni Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 Ucio celo jutro Jebavo se celog dana da napravim crosover cable. cmor dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 (edited) VUDU IDE KOD FENSI FRIZERA. UA PEDERU :) ps: ja sam izgleda ubo dzekpot. Moj gleda top gear :) Edited October 21, 2006 by stalja_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 VUDU IDE KOD FENSI FRIZERA. UA PEDERU "... UA MAMU TI JEBEM!" :))) Ma da, sve je fensi, po vazdan cepa neki Radio S ili sličan seljački radio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 juce je bio uzasan dan. danas sam spavao do 11, nesto calabrcnuo, legao opet oko pola 2, spavao do 5... nesto sam rovit, izgleda mi kao predgripno stanje, boli me vrat, pomalo glava, zglobovi, kao i da imam malecnu temperaturu. zato sam zabo hevi klopu, udario malo po limunadi i sad cu vojnicku udarnu dozu aspirina i na lalanje. valjda se sutra probudim kao nov. bemtizivot, vikend mi uvek prodje na servis i odrzavanje sistema za sledecu nedelju. blah... sutra mi dolazi buraz iz Moskve, carskog grada. bice zanimljivo. ide se i meni malo preko. Vudu, ti si latentni narodnjak, sve ukazuje na to. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 voodoo smaperu :P danas mi otišao dan ni na šta, uvek tako svaka subota.Da sam nešto korisno uradio pa ajde....za sutra sam sve ostavio, u k. . .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 umalo da napravim sranje malopre na pumpi i sipam super umesto bezolovnog. Josh mi je u glavi moja crvena "motorizovana zaprega" 128-mica. Sad mi je zao sto ce da je prodaju, ali kada mora. Pola dana mi nije radio kablovski modem,a problem je reshen time sto sam izvadio usb prikljucak, modem spojio lan kablom sa pc-em, i ponovo vratio usb. prosto resetovanje ili izvlacenje i vracanje usb kabla nije pomoglo. MOrash voleti SBB da ne bi digao ruku na sebe, sto ne mozesh nista bolje. Ali ipak i dalje sam dobro raspolozen. mozda zato sto sam pojeo skoro pola tegle dzema od shipiraka. Pokusavam da smanjim unos mesa. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 Al ne smem ništa da joj kažem, ona drži mašinicu. ne brini, nema šta da unakazi :PP umalo da napravim sranje malopre na pumpi i sipam super umesto bezolovnog. Josh mi je u glavi moja crvena "motorizovana zaprega" 128-mica. Sad mi je zao sto ce da je prodaju, ali kada mora. nije strašno jednom :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 Gledao sam WCG,Uchio sam,igrao fudbal,bio u teretani,idem napolje... dan pun obaveza :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 (edited) Ali ipak i dalje sam dobro raspolozen. mozda zato sto sam pojeo skoro pola tegle dzema od shipiraka. Pokusavam da smanjim unos mesa. Varijanta ne ubijajte zivotinje , ili neka dijeta? Edited October 21, 2006 by Longleyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 varijanta - ako nastavim ovim tempom da zderem, za tri meseca vishe necu videti svoj kurac It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts