Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Citam kao osnove ekonomije, trudim se... Ali stigao juche komp, i nekako mi mrsko sad [:)]. Uveche na Blaywatch, house, trebalo bi da bude dobro.

[edit]Posto me dugo nije bilo, primecujem neke promene na forumu, na bolje naravno...Ovaj edit mi se svidja [:)][/edit]

Edited by Green

da mi je neko rekao da cu da se radujem shto sam prosao sisanje za $15 ne bih mu verovao.

ulazim u jedan barber shop, $30, drugi, $35.

aj nadjoh za 15.

lik se raspricao, neki Italijan iz Palerma. pa kako je tamo lepo pa klima pa fudbal pa sve.

pa onda predje na Microsoft i Google. i kako treba imati viziju. i da je Bill Gates sada nervozan jer je Google napravio pomenu neku cifru profita. pa poce da pominje neke Ruse. i onda sam se iskljucio.

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

juce je bio uzasan dan.

danas sam spavao do 11, nesto calabrcnuo, legao opet oko pola 2, spavao do 5...

nesto sam rovit, izgleda mi kao predgripno stanje, boli me vrat, pomalo glava, zglobovi, kao i da imam malecnu temperaturu. zato sam zabo hevi klopu, udario malo po limunadi i sad cu vojnicku udarnu dozu aspirina i na lalanje. valjda se sutra probudim kao nov.

bemtizivot, vikend mi uvek prodje na servis i odrzavanje sistema za sledecu nedelju. blah...

sutra mi dolazi buraz iz Moskve, carskog grada. bice zanimljivo. ide se i meni malo preko.

Vudu, ti si latentni narodnjak, sve ukazuje na to. [;)]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

umalo da napravim sranje malopre na pumpi i sipam super umesto bezolovnog. Josh mi je u glavi moja crvena "motorizovana zaprega" 128-mica. Sad mi je zao sto ce da je prodaju, ali kada mora.

Pola dana mi nije radio kablovski modem,a problem je reshen time sto sam izvadio usb prikljucak, modem spojio lan kablom sa pc-em, i ponovo vratio usb. prosto resetovanje ili izvlacenje i vracanje usb kabla nije pomoglo. MOrash voleti SBB da ne bi digao ruku na sebe, sto ne mozesh nista bolje.

Ali ipak i dalje sam dobro raspolozen. mozda zato sto sam pojeo skoro pola tegle dzema od shipiraka. Pokusavam da smanjim unos mesa.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Al ne smem ništa da joj kažem, ona drži mašinicu.

ne brini, nema šta da unakazi :PP

umalo da napravim sranje malopre na pumpi i sipam super umesto bezolovnog. Josh mi je u glavi moja crvena "motorizovana zaprega" 128-mica. Sad mi je zao sto ce da je prodaju, ali kada mora.

nije strašno jednom :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...