Lucky Posted October 12, 2006 Author Report Share Posted October 12, 2006 1. Ko zeli slobodno pored 640 previewa moze da okaci i LINK (ne direkt sliku) do neke vece verzije pa neka ljudi klikcu i gledaju ako ih interesuje. I ovaj Immortalis samo nesto zakera. Daj predloge ili cuti ;) 2. Krule, pa imas bas u ovom delu foruma, recimo na http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=32764 ovom topicu, ali imas i jos nekoliko "GLASANJE" je najbolji jer su tu probrani wallpaperi i lepo sortirani. Isto je u ovom delu foruma (ali ne zaboravi da cekiras Show All kod liste topica, da bi ti prikazao i njega). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 1. Ko zeli slobodno pored 640 previewa moze da okaci i LINK (ne direkt sliku) do neke vece verzije pa neka ljudi klikcu i gledaju ako ih interesuje. I ovaj Immortalis samo nesto zakera. Daj predloge ili cuti ;) nemoj si zloba, nije zakeranje nego predlog, a imam par ideja pa cu postovati kad zavrshim . Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 Editovao sam prema krukoovim uputstvima, pa je malo bolje... Eh, da znam malo bolje da crtam, ali whatever... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 malo manje demidža, nije toliko loš fazon ali ovako deluje kao "hihihih vidi što je kul ovaj filter ajde da ga koristim stalno" fazon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 Ti kruko ne slu Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 evo ja radio nesto... (: i za sad Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 Ovo je malo nedefinisano 8. Strogo je zabranjeno kori Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 brate... fotoshop i ja... tuga... Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 Pa prosle godine niko nije mislio na to :p Al sad su nagrade vece pa bi bilo steta da neki klinac ispusi jer mu wallpaper sadrzi sliku limuna koju je neki pavijan copyrightovao a decko na to nije obratio paznju... ako wallpaperi imaju ikakvu "komercijalnu" primenu, reklama, whatever, nekome moze da se digne kita i da vice "to su moja muda na slici!"... Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 Uh, ovaj moj mora da je uber dno dna, čim ga svi kulirate :) Dajte mi bar taj WoW za trud, da re Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 Koji bre 3d model, to je crtano u Paintu :D Majkemi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 mislili smo da se salis Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 12, 2006 Author Report Share Posted October 12, 2006 Jel smem lepo da koristim stock images, predefinisane shape-ove i vektorske objekte i uopšteno sve što se može naći na netu u ovom ili onom obliku kao besplatan i royalty free resource ili moram da za svaki takav piksel na wallpaperu obezbedim "Used x from y stock" ili "Used x's y brushes bla bla bla" ili jednostavno moram da ako mi treba slika ili ilustracija da fotografišem, modelujem, crtam šta god sam rešio da stavim da bi wallpaper bio oslobođen svake primisli kršenja copyright-a Mozes da koristis royalty free, artove iz igara, slike hardvera, automobila, riba, i sve drugo sto se nalazi na netu (ne moras da obezbedjujes to odakle si nasao) dokle god to nije gotov rad (posebno u wallpaper formi) nekog drugog. Daklem, bas kao sto si dao primer, ne mozes uzeti krukov rad, provuci ga kroz crveni filter i reci "e ovo je moje" isto kao sto ne mozes da uzmes wallpaper sa gamewallpapers, provuces ga kroz zeleni filter i kazes "e i ovo je moje". Ali mozes da uzmes artwork nekog vojnika, ubacis ga na neku pozadinu, dodas logo rura, dodas neke efekte i onda to kao takvo predas. Ili svoj crtezh rukom skeniras, pa ga opet sredis (kao banman) ili nadjes neki dobar model zupcanika pa na osnovu njega napravis wallpaper itd itd. nadam se da sam razjasnio :) @ pesma - Nema potrebe da ubacujes onoliki ATI logo, covece :) Em ruznjikavo deluje, a em ovo nije ATI takmicenje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 (edited) -ovo je loma za pocetak.. -nisam stigao da fotkam i ostalo pa tje jos da bude samo da nadjem vreme.. -boje me doduse zezaju nikako da namestim Adobe 1998 i klasican CMYK tj. RGB da rade isto : ) /edit - evo ti ajs - sad gledaj Edited October 12, 2006 by tibor2 Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AyS^ Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 -ovo je loma za pocetak.. -nisam stigao da fotkam i ostalo pa tje jos da bude samo da nadjem vreme.. -boje me doduse zezaju nikako da namestim Adobe 1998 i klasican CMYK tj. RGB da rade isto : ) e ovo se zove "kompresija" !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 ^^^ brate pozadina_small.jpg Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 (edited) -a dobro 620kb -meni je to small jer je original jpeg 2.0mb Edited October 12, 2006 by tibor2 Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 alo bre, pustite me da stvaram (: evo jos nekih uberkul ---- ---- oprostite mi :/ ja se izvinjavam za velicinu, nisam provalio kako sam sjevovao sve u 1024 :/ Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AyS^ Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 -a dobro 620kb -meni je to small jer je original jpeg 2.0mb meni je 6.8 mb :P psd= 96mb :P alo bre, pustite me da stvaram (: evo jos nekih uberkul ---- ---- oprostite mi :/ ja se izvinjavam za velicinu, nisam provalio kako sam sjevovao sve u 1024 :/ svidja mi se crveni ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 evo poslednji za danas... (: Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 Svaka chas' na radovima, Krukovi gotivno izgledaju al' ne valjaju za pozadinu, stavite pa se uverite, neam pojma shta mi je gde na desktopu. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 pesma zvani kreativnost :) btw dobar ti onaj zmaj, ako je tvoj Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 malo bode oci dodushe, a? :/ nope, ovo ti je ubedljivo najbolji predlog za wall Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 Iako mi se nesvidja shto forsirate ogroman logo na sredini,lepo je ispao zupcanik sa petokrakom i lepa textura, samo ti se font mnogo odbija od cele price. Najbolje bi bilo ako bi kopirao texturu sa zupcanika ili probaj da nabacish vishe scracheva i promenish boju. Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 evo i ja jednom nesto kreativno da uradim. tradiocionalne tehnike josh valjaju za neke stvari nadam se da vam se svidja. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts