Lucky Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Ja ne znam kad je premijera, ali ako se organizujete za nesto posle 22. marta, mozete da me racunate :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 ma odustali smo kao + neko reche da su karte rasprodate, tako da ce biti neka masovka al pochetkom aprila. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 omg, ortak nabavio, kaze da je dobar snimak...ne znam dal cu izdrzati do 28. da ne pogledam:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 dobar snimak, bilo shta shto nije dvdrip ne moze biti dobro, sachekcau u svakom sluchaju, chak i da se pojavi isti;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 pogledao ipak...snimak je bio losh naravno...al dobro, gledacu u bioskopu:)...btw, jeste videli sto su iranci digli buku oko 300: http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/6455969.stm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 Izasao je i workprint. http://www.mininova.org/tor/627905 Ko ne zna sta je-imate komentare,mrzi me da pisem. O_o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 Gledao... Extra film, treba pogledati.... i naravno imati u vidu da je radjen na bazi stripa, da ne bi neko pocheo da plache u bioskopu kako su neki delovi glupost. A snimak koji ja imam je extra, ne skontash da je bioskopski snimak dok na samom kraju pochnu ustajati likovi... ali naravno, pichim i u bioskopu da odgledam... Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 Izasao je i workprint. http://www.mininova.org/tor/627905 Ko ne zna sta je-imate komentare,mrzi me da pisem. O_o jebo wp, imate i kvazi dvdscr (ustvari TC) koji je mnogo bolji. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 Filmchina. Nalozis se kao mlad majmun, drzi te neko vreme. Bas je dobar. Ko moze da izdrzi, neka gleda u bioskopu. U opticaju je sasvim dobar DVD screener nep-300dvdscr1-xvid.avi Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 Kad pricamo o prici filma Sin City je daleko bolji. Jako dobra montaza i kadrovi ali malo smori u nekim scenama. Nema veze sa epskim spisama i legendi, ameri su napravili zajebanciju takodje u nekim delovima, videcete i sami. Naravno, treba pogledati ali mislim da film nije nista spektakulran. Ali dobro mozda nekom bude do jaja. I ja sam gledao trejler i reko sam u ovo mora da je vrhcina ali... to je trejler :) Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 -bio sam do bioskopa i prvi put izasao nem. -FILM JE JEBENO, JEBENO, JEBENO DO JA JA N. -99 % FILMA ME JE PROLAZILA JEZA.. -sparta ljubavi moja.. -^_^.. -Gerrard Butler = MAGISTAR!!1 Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 (edited) omfgz0r!!!1 jeza te dr Edited March 29, 2007 by Trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 slazem se sa zekijem, nishta spec. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 -bio sam do bioskopa i prvi put izasao nem. -FILM JE JEBENO, JEBENO, JEBENO DO JA JA N. -99 % FILMA ME JE PROLAZILA JEZA.. -sparta ljubavi moja.. -^_^.. -Gerrard Butler = MAGISTAR!!1 Film je uzhasno podbacio moja ochekivanja .... zhalim shto nisam neki drugi film odgledao za tih 2 sata zhivota, a savetujem da preispitash intelekt, koji se tolko lozish da posedujes, ili makar filmske standarde. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Film je uzhasno podbacio moja ochekivanja .... zhalim shto nisam neki drugi film odgledao za tih 2 sata zhivota, a savetujem da preispitash intelekt, koji se tolko lozish da posedujes, ili makar filmske standarde. -otkad se ja lozhim da imam intelekt.. -MOHI PICKO TI SI RUZHAN1!! -sto se tice filma meni se stvarno svideo.. -mozhda ja gresim... : (..neka jos neko napise mishljenje pa da vidimo ^_^... Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 greshish, film je neverovatni prosek, ako ne i ispod proseka, barem meni. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Meni je film OK. Lepa ekranizacija (sa stylom) stripa koji je vrh :) Inace svi vi koji hocete nesto da pljujete 300 (u vecini slucajeva zbog mainstream efekta, da je 300 neki guru-underground film svi bi se u njega kunuli) morate da shvatite da poenta filma nije da vam popuni praznine u znanju istorije, niti da vas posle gledanaj baci u neko duboko razmisljanje, vec da vas dva sata zabavlja time, sto cete da gledate polugole spartance koji kasape persijance u jednom cugu, i uz to ide cool muzikica, gomila betlsautova i na sve se to zavrsava tuznim krajom da bi cice koje ste poveli sa sobom raznezile, jelte, zbog lakseg kresa posle ... idelano :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Pazi coll, ja sam chak bio do jaja nalozen na film, mozda chak i previshe, i za mene je ovo bio najzanimljiviji film ove godine uz Transformerse, ali tresla se gora, rodio se mish. Komotno su mogli da umesto filma izbace ona 2 trailera, jer je u njima sve recheno.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 300 je i mene razocarao. Mohi, evo slazem se sa tobom, umrecu mlad!!! Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Pazi coll, ja sam chak bio do jaja nalozen na film, mozda chak i previshe, i za mene je ovo bio najzanimljiviji film ove godine uz Transformerse, ali tresla se gora, rodio se mish. Komotno su mogli da umesto filma izbace ona 2 trailera, jer je u njima sve recheno.. To je po meni i najveca greska, sto su napravili preterane trailere koji govore 'ama bas sve :) I ja sam gledao film s' tim, da sa znao sta ce se desiti i kako ce neka scena biti odradjena jer sam pre toga gledao sve trejlere po 5 puta, i citao strip (posto sam se isto nalozio). Medjutim, stavi sebe u poziciju da nisi video trailer, i da si za film saznao preko ortaka ili preko bioskop reklame. Odes, sednes i odusevis se :) To je slucaj jedno 70% ljudi koji idu da pogledaju 300. Za nas koji smo sve saznali o filmu pre pola godine je normalno da se ne odusevimo nesto extra, jer nema cime da se odusevis, kad sve vec znas :) Necu vise da serendam i prosipam pamet, svako ima svoj ukus, i treba da ga se drzi, a ovim piskaranjem samo privlacim na sebe "wrath of mohi" koji je poguban u poslednje vreme :) ... sve u svemu ne gledaj nikakve trailere za transformerse! :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 meni doslo da ja uskocim i pocnem da koljem one muslimane ;) salim se film je odlican ima pricu, extra je snimljen, dosta dosta vrlo interesantnih detalja meni se mnogo svidja Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 ja se nisam bas preterano razocarao, ali jesam malo:) i uopste se ne radi o mejnstrimnosti ili o lekcijama iz istorije, nego o celokupnoj izvedbi, ima debilnih scena, ima debilnih prijava itd... mada je okej film, samo mi je smor sto nije do jaja posto se lozim na spartance.. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 gledao sam vec njih gomilu, i znam da ce da zaseru, al jebga Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Medjutim, stavi sebe u poziciju da nisi video trailer, i da si za film saznao preko ortaka ili preko bioskop reklame. Odes, sednes i odusevis se :) To je slucaj jedno 70% ljudi koji idu da pogledaju 300. Za nas koji smo sve saznali o filmu pre pola godine je normalno da se ne odusevimo nesto extra, jer nema cime da se odusevis, kad sve vec znas :) realno, to je moglo tako da se radi do pre ~5 godina. otkako svi sve nalaze na internetu, moraš planirati marketing s tim u vidu. druga bi stvar bila da smo sav taj info mogli da nađemo samo mi, gikovi. ali najobičniji korisnik kojem je yahoo start page je video više reklama i trejlera nego ti i ja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 meni je 300 vrlo dobar - verno prenesena atmosfera iz stripa, promene koje su napravili u odnosu na strip su uglavnom pozitivne, mada me smorilo preterano pojavljivanje leonidine zhene, i shto ephialtes nije odmarshirao sa litice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts