dovlagsi Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 Nemoj, daj joj jos jednu sansu... voli ona vas. :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 Nemoj, daj joj jos jednu sansu... voli ona vas. :) I kako posle chovek da preskochi penal.. :) Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 Nemoj, daj joj jos jednu sansu... voli ona vas. :) ok, ali samo zato što je tvoja kuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 (edited) Ok, negotivish miroslava, iz underground tajnih grupa saznajesh da je sve izrezirano i u to bezobzirno verujesh iako nisi ni minut vb odlegledao a spreman si da se seresh na ceo show , ceo forum i da produzujesh flame na josh par strana. Naprotiv, sam Miroslav bi meni bio izuzetno gotivan da je realna ličnost; na Edited October 8, 2006 by Ivan_tm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 Onda si idiot i ne zaslu Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 Da, ali onda moj zakljucak moze da bude da si ti jedini koji zelis da budes drugaciji od ostalih i da kazes da je Miroslav retardiran. Ali ti si onda isti kao i onaj Marko koji je upravo rekao Miroslavu da je retardiran i da je paor, a na sve to je njemu covek koji je po tebi i njemu i nekim drugima paor dao jedan jako prost i neverovatno sjajan odgovor da je bolje da je retardiran nego da razmislja kao on i da misli da je to normalno. I rest my case. Jak ti slučaj, Srđane. :) Ima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 Svi smo zeleli da Miki uzme pare od VB, a sad kad treba da uzme pare na konto popularnosti (voditelj, pevac, komentator...), onda to ne valja... Mozda je vreme da kao pojedinci preispitamo neke svoje stavove? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 Naprotiv, sam Miroslav bi meni bio izuzetno gotivan da je realna ličnost; na Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 A sto uvek moramo da sumnjao u nesto. Zasto nipodastavas coveka koji je mozda inteligentiji od tebe ? Kakve veze ima dal je paor ili nije. Pa moj cale je doktor nauka pa neke stvari ne moze da shvati. Da li ga to cini glupim ili ga jednostavno to ne interesuje pa nece da shvati. E da posto je on doktor nauka onda je to normalno , a ovaj je paor i sve sto radi radi tako kako mu je neko rekao. Hmm Lazo mislim da treba iz nekog drugog ugla da posmatras prvenstveneo na svoj zivot pa onda na druge ljude. Mozda gresim ali moja neka teorija je da sva svoja osudjivanja upravo krecu iz sopstvenog nezadovoljstva koji imas ili koje si imao u zivotu. omg zeki... :D realno boli me k. za velikog brata nema orgijanja, nije interesantno ( )... Quote Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 omg zeki... :D realno boli me k. za velikog brata nema orgijanja, nije interesantno ( )... Bice bar se nadam. Da sam ja usao u BB ja bi karao i Veselnu... Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 (edited) A sto uvek moramo da sumnjao u nesto. Zasto nipodastavas coveka koji je mozda inteligentiji od tebe ? Kakve veze ima dal je paor ili nije. Pa moj cale je doktor nauka pa neke stvari ne moze da shvati. Da li ga to cini glupim ili ga jednostavno to ne interesuje pa nece da shvati. E da posto je on doktor nauka onda je to normalno , a ovaj je paor i sve sto radi radi tako kako mu je neko rekao. Al' si se ti istripovao. :) Ponavljam, nisam rekao da je debil jer je paor; već da mi je sumnjivo to Edited October 8, 2006 by Ivan_tm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 Odrasti. Ili jo Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 vou ... nemojte da se svadjate, mir mir mir ... evo, ako je zbog mene i toga sto sam rekao, povucicu stavove zarad mira u kutji ;) A sto se citave price tice, ja nemam nista ni protiv jednog clana ekipe, i neka pobedi ko god hoce i neka miki uzme 200.000 evra, vec prosto, silom prilika imam nesto vise iskustva u tim i takvim vodama, i znam kako neke stvari funkcionisu. Kada biste i vi to znali, verovatno biste bolje razumeli (osim ostalih mojih vernih sledbenika, na celu sa koletom ;))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 samo ti nemoj molim te da mi se obracas Done and done. Ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 Al' si se ti istripovao. :) Ponavljam, nisam rekao da je debil jer je paor; već da mi je sumnjivo to Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 da, sigurno je to zavera i miki od pocetka glumi.. Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 ma i da je sve odglumio meni bi bio lik jer je odglumio zmajski :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 da, sigurno je to zavera i miki od pocetka glumi.. a ja sam kao jaje, a? :) vou ... nemojte da se svadjate, mir mir mir ... evo, ako je zbog mene i toga sto sam rekao, povucicu stavove zarad mira u kutji ;) koja si srpska žena iz 19. veka :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 Ako uzmemo da bi ti u ovom slucaju trebalo da si tjale, onda meni napamet samo pada onaj vic sa crncem u zatvoru kada pita novopridoslog dal' ce da bude mama ili tata, ali posto smo drugari, onda nish' ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 girls are stupid and we should throw rox at them !!!!11111 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 Bice bar se nadam. Da sam ja usao u BB ja bi karao i Veselnu... to je onaj zeki od pre nekoliko godina koji je harao mrachnim haustorima i spopadao matorke ... :D hahahaha dobro oterashe onog fosila vishe... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 Ako uzmemo da bi ti u ovom slucaju trebalo da si tjale, onda meni napamet samo pada onaj vic sa crncem u zatvoru kada pita novopridoslog dal' ce da bude mama ili tata, ali posto smo drugari, onda nish' ;) šta učini silni posao od čoveka.. nisam hteo da te penalim, samo sam lupao mošu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 Ode Super Baba .....I ako tako joj i treba .. . . Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 vise bih volela da je ispao bane. Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 omg vi im znate i imena i ko "treba" da ispadne =o))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts