Orange Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 hehe, upravo ono kako i prosecan gledalac BB-a treba da razmislja ... a sto se tice vracanja u kucu, to je vise kao "ekstremno resenje" ali nije nemoguce. Ako se ne varam, ovaj neki lik se prikljucio ekipi tek nakon 10ak dana, znas ti koliku on prednost ima u odnosu na ostale na taj nacin! :) Sve to sto kazes stoji, ali uvek ima ono ali .. :) Moje misljenje je da Mikijev odlazak nije isplaniran, vec se covek smorio kad je shvatio da je ostalo jos 85 dana smaranja sa krajnje nezanimljivim ljudima. Sam je vise puta potencirao da on voli da se zajebava, ali da se ovde niko ne zajebava. Ma nije ni morao to da kaze, videli smo to zadnjih 15 dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 Kako da ne. Pchelar sa extremnim smislom za humor koji se naglo smori kad mu je popularnost porasla. Koje proseravanje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 Alo bre, vredjash choveka iz Kupinova! :p Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 staljo sto sad lupetas izgledate kao da ste ljubomorni sto covek bez srednje skole iz neke selendre iz neke sume stekao toliku popularnost. pa da je i iz emotiona i da je ne znam kakav dogovor pao, covek je jebeno iskren, inteligentan i ima dojaja smisao za humor i jednostavno su ga svi zgotivili i to je cinjenica. miki svaka ti cast a sad, da li je iz emotiona ili je "obicnjak" ne mogu da tvrdim jer pojma nemam o tome niti sam pokusao da razmisljam na taj nacin. u svakom slucaju, uradio je sto je rekao, oduvao ih je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 Ima da dignu spomenika u chat velikom Mikiju on je kralj!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 (edited) Brate Da se razumemo, lik moze da bude i sa extremnim smislom za humor i bez srednje. U hr je ciga zaradio 100k, a jedva ima osnovnu. Nije to poenta. Jednostavno kad se pogleda na sajtu miki ima preko 60-70% po broju glasova dok svi su jednocifreni. I sad fala bogu jebo show u kome ce miki da bude jedina zvezda. I sad choveku se odjednom ,,smuchilo". Paz' majku mu, chovek koji je siguran pobednik naglo odlazi iz show-a. I tu ce da opet skochi gledanost, sve dok ne smore ovi unutra bez mikija. Onda kapiram da ukoliko neko od ukutjana ne dozivi mikijevu popularnost, desice se comeback. Serem ti se u takav reality show. edit: odnosilo se na dakijev post Edited September 30, 2006 by stalja_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 izgledate kao da ste ljubomorni sto covek bez srednje skole iz neke selendre iz neke sume stekao toliku popularnost.tuga je sto takvi ljudi sticu popularnost. Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 ALI COVEK nije znao koliko je popularan kada je odlucio da ode iz kuce! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 staljo: nemoj da spekulises dok ne vidis sta ce da bude. bice sranje bez mikija i to je cinjenica, a ti kazes on doziveo neverovatnu popularnost a odlazi. otkud on zna da je toliko popularan!? ja sam 90% siguran da on u svojoj glavi ima da ga narod vidi kao smaraca... ne znam jesi video njegov taj oprostajni govor ali stvarno iskreno i onako bas bas ok tuga je sto takvi ljudi sticu popularnost. popularnost se ne stice skolom ko od tih tvojih ajron mejdena i hemrfola ima srednju skolu pa opet drkas na njihove postere... popularnost nema veze sa obrazovanjem nego sa necim potpuno drugim u ovom slucaju sa karakterom ajde brisi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 popularnost se ne stice skolom ko od tih tvojih ajron mejdena i hemrfola ima srednju skolu pa opet drkas na njihove postere... popularnost nema veze sa obrazovanjem nego sa necim potpuno drugim u ovom slucaju sa karakterom ajde brisioni nesto rade u zivotu?naprave nesto,stvaraju?,a sta miki radi?pravi med i zbog toga je popularan?sece sume? nisi shvatio sta sam hteo da kazem,i nemoj odma da se foliras i da prozivas. Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 (edited) sta stvaraju, sta rade? tebe zabavljaju muzikom on mene zabavlja svojim provalama lik je suvise jednostavan, iskren i dobar, neisfoliran i sa odlicnim smislom za humor i samim tim mnogo jak lik... nije popularan jer je pcelar niti zato sto je drvoseca, nego zbog njegovog karaktera i ponasanja... nemas ti pojma o zivotu, nemoj da se ljutis al to je moje misljenje... Edited September 30, 2006 by daki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 ok,kako ti kazes...znaci da bi bio popularan da se prijavim za bb naredne godine,da se zajebavam sa ljudima,budem prijatan i pomalo glup i bicu popularan...ljudi ce voleti mene jer neradim nista?ali sam dobar covek?e ako tako treba da se stice popularnost,hvala na savetu. Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 ko od tih tvojih ajron mejdena i hemrfola ima srednju skolu pa opet drkas na njihove postere... brus iz mejdena je profesionalni pilot... svi iz nightwisha su zavrsili akademije... nemoj da pljujes ako ne znas sta pricas..... najlakse je biti budala i pljuvati sve ostale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 ako je njih dvoje od njih dvestahiljada zavrsilo nesto ne mora da znaci da su svi... zasto on pljuje nas koji smo zgotivili mikija i zasto pljuje coveka? silom prilika nije zavrsio skolu, a da je kralj, jeste... i sta sad? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 to vec moras njega da pitas... meni se emisija ne svidja , zato sto je za mene glupa i prosta... ako se nekom svidja neka gleda..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 ja nepljujem ni tebe,ni mikija,njega cak gotivim... pogresno si razumeo ono moju recenicu koju si uzeo. Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 Ja ne znam shta je gore kod tog Big Brothera. Ili ti likovi tu, ili gomila koja gleda emisiju :) Slazhem se u potpunosti.... Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 (edited) @junkie: tacno tako. podrzavam. emisija je jedan socioloski eksperiment sa ljudima u krajnje vestackim uslovima i nekom se svidja nekom ne. sad kad nema mikija verujem da 80% mase vise nije zanimljivo to da gleda... ok sry rockdudbgd ali onda sam te pogresno razumeo... sledeci put budi jasniji al nema veze sad Edited September 30, 2006 by daki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 podrzavam Dakija u celoj prichi skroz...vi koji hejtujete Mikija mozete da mu posisate kobas zajedno sa onim dosadnjakovicima iz kuce... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 Iskljucivost je losa covekova strana. Nije mi jasno zasto tred spamuju ljudi koji nisu upuceni, niti gledaju BB. NHF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 Sjebo ih je miki, jebo im je kevu. Ali stvarno max cenim to sto je on mozda i svestan da moze da pobedi, ali se opet odrekao para. Stvarno respect. I ko ce sad da uzme pare? Ona jelena? Pa sve ce da potrosi na dildoe, drolja jedna neotesana! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 laki ti evidentno nisi skapirao propozicije, serija treba da traje 100 dana, to je 14 nedelja...a njih je 12 u kuci =o), a ako se dobro secam na kraju ih je 4-5 u kuci i glasa se ZA 1...pa ako svaki vikend glasaju za jednoga da izadje onda bi svi vec bili napolju pre zavrshetka serije =o) a onda su tu i random odustajanja ljudi koji puknu...uglavnom svaki strani bb koji sam makar letimichno pratio nikad nisam video nikoga da je vracen nazad.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 Ma pazi, moguce je da nisam skapirao propozicije, jer o BBu znam samo da su ljudi u kutji i nemaju kontakt sa svetom, i imaju jednu sobu gde solo kenjaju. Tako da je ovo sto ja pricam nesto sto ja mislim da ce se desiti, a to ne znaci da ce se mozda zaista tako i dogoditi. Sve u svemu, svi znamo kako je prosao Circus Fantastic :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 podrzavam dakija... miki je bas zato dobar zato sto je iskren i otvoren a ovi ostali su namazani svim bojama Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts