Jump to content

kako biti d

Recommended Posts

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ha! ne seri da je bio topic o nerviranju ljudi?! pa jebote ja mogu tu da napisem knjigu na tu temu... mislim da sam osoba koja je u stanju da iznervira najsmirenijeg coveka na svetu za tri sekunde... barem do sada nisam naisao na nekoga koga nisam uspeo da iznerviram :)

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

http://forum.klanrur.rs/index.php?s...&hl=caletom

ukratko:

ne, ja nisam rekao za tvog caleta da je retard

rekao sam umes da iznerviras ljude jer stalno trazis gramaticke greske u njihovim porukama (bar si onda to radio), sto je istina i vecina ce se sloziti samnom

e ti si onda mene nazvao dokonim papanom, na sta sam ti ja odgovorio pomalo primitivnim, ali ni malo ostrijim odgovorom u odnosu na tvoju prozivku, poput onog kad se na ulici dva lika zakace:

A: majmune

B: tata ti majmun

(da se ogradim za buduce slucajeve, ne mislim da je tvoj cale majmun, ovo je samo primer)

1. Ja ne tra

mrzi me da quotujem raznorazne opaske ovuda... ali uglavnom samo podsetjam dvni.. kako god... da prestane da mi shalje anonimne pretnje na mail.. jer je debilno jako... jer znam koji mu je mail address...

toliko shto se tiche idiotizma...

sa druge strane... jako volim intelegentne likove koji upadaju sa prichom, ja se ne prepucavam preko foruma, to je ispod moje lige.. (ALI BRATE KADA TE UHVATIM NAJE**** JE**** *neshto o familiji* **** **** ********) ... tako da to u stvarnosti reshavam... volim da gledam flinstones i tako to.. cave man je moj idol... ajde da se dobacujemo koskama i kamenjem...

A shto se tiche iznerviranosti... samo sam se triput iznervirao u zhivotu i to zbog gluposti... a ne zbog ljudi... bash bih volo da me neko iznervira :)

A kashiku sam jbg... istupio... ;D

NEGO... ISTINA JE.. ne mozhesh da nauchish da budesh jbni Gentleman.. to samo mozhesh da budesh.. TACHKA... close the retarded topic...

Ujaaa greemmmliiineeee...

Oh no! We're all gonna die!!

WE'RE SAVED!!!I'm screw'd!

"Mi smo uvek tu - RUR Gerila"

da prestane da mi shalje anonimne pretnje na mail..

toliko shto se tiche idiotizma...

kad vec lajes javno, daj i te privatne poruke sto sam ti poslao javno pa da prosudimo? ili jednostavno lazes? i kako moze da bude anonimna kad lepo pise moje ime gore?

.. hm.. sad skapirah, tebi neko salje anonimne mailove i preti ti n stuff? druze moj, ja sa tim mailovima (ako je to u pitanju) nemam nista, tako da bi bilo lepo sa tvoje strane da se izvines za uvrede, jer ja tebe nisam nicim uvredio. ako neces, nek ti bude na cast

inace moji mailovi su

dvnitycker@gmail.com

dvnitycker@yahoo.com

dc.soinfo@gmail.com

i dc@soinfo org

cisto sumnjam da ti je sa nekog od njih stigla poruka

Edited by dvnitycker

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

tm> suvise je glupo pokusavati da iznerviras ljude preko neta, nit ih poznajes nit znas sta ih moze iznervirati. preko neta se mogu iznervirati samo labilne licnosti

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

kad vec lajes javno, daj i te privatne poruke sto sam ti poslao javno pa da prosudimo? ili jednostavno lazes? i kako moze da bude anonimna kad lepo pise moje ime gore?

.. hm.. sad skapirah, tebi neko salje anonimne mailove i preti ti n stuff? druze moj, ja sa tim mailovima (ako je to u pitanju) nemam nista, tako da bi bilo lepo sa tvoje strane da se izvines za uvrede, jer ja tebe nisam nicim uvredio. ako neces, nek ti bude na cast

inace moji mailovi su

dvnitycker@gmail.com

dvnitycker@yahoo.com

dc.soinfo@gmail.com

i dc@soinfo org

cisto sumnjam da ti je sa nekog od njih stigla poruka

josh 4 maila za moju kolekciju koju prodajem spammerima [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know