M!ST!CX Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 (edited) poznaje ne znaci da je dobar sa njima i da ga oni vole. wtf?jese ti zezas pa si moj post kvotovao or what?gde sam ja rekao da ga strazari vole i da ih poznaje...lol ..sledecji put procitaj pre nego sto lupis kvote Edited January 26, 2007 by M!ST!CX Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Haywire je i dalje najveci majstor! to je taj look :P Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Jebiga sto se više ne pojavljuje M!ST!CX naravno da se zezam sto bi inace tvoj post "kvotovo" ili kako vec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Jebiga sto se vi Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 26, 2007 Author Report Share Posted January 26, 2007 Jebiga sto se više ne pojavljuje Biće u novoj epizodi Konačno je završio splav i treba da otplovi \0/ roflcopter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Biće u novoj epizodi Konačno je zavr Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Nije bila losa ova epizoda. A i vratio se nas omiljeni lik, mada mi je nedostajao T-bag. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Scena kad izlazi iz konejnera sa jabukom u ustima rofl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 realno ova epizoda je dosta bolja od prosle... haywire majstor jedino sto se t-bag nije pojavio. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Bice svashta ovde... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 31, 2007 Author Report Share Posted January 31, 2007 Kellerman, neće valjda da poveruje predsednici i ovu dvojicu izruči.Biće to najgluplja stvar u seriji ako se desi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 cenim da je on pametniji nego da se zaleti na to.... mada kolko kapiram on se lozio na predsednicu. . . . tako da je sve moguce Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Kellerman, neće valjda da poveruje predsednici i ovu dvojicu izruči.Biće to najgluplja stvar u seriji ako se desi. krenuće, pa će onda opet izmisliti neko štap-i-kanap rešenje kao i uvek, tako funkcioniše serija. ne kažem da je to obavezno loše :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Kellerman, neće valjda da poveruje predsednici i ovu dvojicu izruči.Biće to najgluplja stvar u seriji ako se desi. Heh, zbog zhena ljudi rade svakakve gluposti "Mali mozak" je najveci mushki problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 31, 2007 Author Report Share Posted January 31, 2007 Nisam gledao na stvar iz tog ugla, već sa te da režiseri hoće da priču još više učine napetijom, tako što će možda da urade to. I kellerman nije tolika pička da se zaleti na nju i na kraju omekša na njen jedan poziv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 4, 2007 Author Report Share Posted February 4, 2007 Mali spoiler "I'm special agent Brad Bellick FBI" :) ep 16 ce biti bruka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 (edited) sorry ako je vecj bilo negde http://www.tvshark.com/cgi/read.pl?art=11703159211 verovatno je to razlog zasto je Tweener ubijen u seriji. Edited February 4, 2007 by M!ST!CX Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 ^ Koji smor! Bash je idiot kad je sebi to dozvolio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 nije zato ubijen. udes je imao posle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 ^ Svakako je idiot, zar ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 (edited) odgledash sada epizodu... haywire leteca veverica... :D Obradovalo me je to shto je kelerman provalio ... da ga zove pekinezer... Ali bellick... special agent Brad Bellick... Edited February 6, 2007 by uNkind Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 6, 2007 Author Report Share Posted February 6, 2007 Svaka čast Kellermanu što je izvalio kosookog.Sve je bolje i bolje, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doa Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 Mislim da nece Kallermanu poci za rukom da preda Michael-a i Lincolna ... Jer ga je Lincoln prisluskivao dok je pricao sa predsednicom i mislim da ga je skontao, braca mu od pocetka ne veruju, samo cekaju da napravi losh potez, a sto se tice Bellick-a mislim da ce mu Mahone pomoc da izadje iz tvorze zbog niggaz i da ce mu zadatak kao i tu ZNACKU da bi doshao do nestalih PARA, a rescect za rezisere serije posto prave sve zanimljivije epizode . Quote HIP HOP SERBIA PORTAL www.hiphop-np.com/forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 6, 2007 Author Report Share Posted February 6, 2007 brate, si ti odgledao novu epizodu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 Poslednja 2 minuta, kada pocinje ona pesma "Gently down the stream", mnogo dobro. Steta je parava kada moras da zadovoljis toliko zahtevno trziste i onda pravis serije koje ne bi trebalo da traju toliko dugo. Umesto da su napravili mini seriju, od recimo 3x4 epizode, kao sto je BBC-jeva "House of Cards", bilo bi mnogo bolje, ovako poneki blesak. Poceo sam da ove glumce iz serija gledam kao potencijalne glumce na velikom platnu i mali broj bi mogao da tu upadne, a opet, odlicni su u serijama. I tako... Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts