Guest Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 da, kelerman je gledao 24 :) a ti imaj na umu da je u međuvremenu zaglavio tvorzu, jedva ostao živ, ostao bez sina i da već par nedelja beži ko životinja. u takvoj situaciji treba da se hvata za svaku slamku, a ne da ubija lika koji može da mu reši sve probleme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 24, 2007 Author Report Share Posted January 24, 2007 sto ljudi sto ćudi Samo me je Scofield do jaja iznervirao, taj potez je nagluplji u celoj seriji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Ivane, bratemili, pa to jos vise govori meni u prilog, covek je u totalnom rasulu, jos manje kontrole ima nad sobom, svako na koga je naisao ga je prevario, a treba da mu pomogne i da veruje liku koji je hteo da ga ubije u 10 navrata. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Jedino me je smorilo to shto se stedmen ubio... ali ima i drugih nachina da se otkrije sve... ali mahone u najavi ubija japanca (kineza)shta god da je onaj celavi mali gay... ali zato ce Belick da najebe... uf... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Heh.. Najbolji je onaj crnja Banks. Ne bi bio onako napucan od zatvorske kuhinje pa da trenira 20 sati dnevno i uzima hemiju kao cedevitu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 I to sto kazes, ali odavno nisam video nesto onoliko veliko. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 ma ne mislim oko nepoverenja kelermanu, nego oko ubijanja stedmena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 A to, pa dobro, to moze, mada jebga, nije on Majkl pa da proracunat, to je cela poenta njegovog lika, zato ga svi toliko volimo. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 nedvojbeno no izvorno pitanje je šta bih ja uradio na linkovom mestu. bio bih majkl ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Heh.. Najbolji je onaj crnja Banks. Ne bi bio onako napucan od zatvorske kuhinje pa da trenira 20 sati dnevno i uzima hemiju kao cedevitu sha mislish kolko je on kukija uzimao ( )... Quote Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Bogme ja sam opasno poceo da se plasim Tedija, mnogo je jeziv. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 (edited) Heh.. Najbolji je onaj crnja Banks. Ne bi bio onako napucan od zatvorske kuhinje pa da trenira 20 sati dnevno i uzima hemiju kao cedevitu Mozda se napuco pre nego sto je doso u zatvor ? To je nebitno. Edited January 24, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 belik je majka odvalice ih sve.... anyway sta mislite el ce onaj crnja da spasava zenu od zatvora ili ne... vidim niko to ne komentarise.... i sta je bilo sa sucreom.... totalno sam zaboravio sta se njemu desilo u prosloj epizodi posto se u ovoj nije pojavio Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Ma T-Bag je kralj, ali ce neko da spasi Ms. Hollander i njenu decu, jebiga. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 24, 2007 Author Report Share Posted January 24, 2007 belik je majka odvalice ih sve.... anyway sta mislite el ce onaj crnja da spasava zenu od zatvora ili ne... vidim niko to ne komentarise.... i sta je bilo sa sucreom.... totalno sam zaboravio sta se njemu desilo u prosloj epizodi posto se u ovoj nije pojavio pa iskočio iz aviona ko i pilot, samo što se njemu otvorio padobran poslednje što je bilo je kako stavlja kapu i nestaje u neku njivu :) iz trailera se vidi kako je ukrao neka kola i policija ga juri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 sha mislish kolko je on kukija uzimao ( )... Mozda se napuco pre nego sto je doso u zatvor ? To je nebitno. Nebitna je i serija u nashem zhivotu pa je gledamo. Mishicna masa nije kliker da je jednom dobijesh i imash ceo zhivot. Mora stalno da se radi i pre svega kvalitetno jede a veoma lako se gubi. Ma T-Bag je kralj, ali ce neko da spasi Ms. Hollander i njenu decu, jebiga. Highl1 butcher! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 (edited) . Mishicna masa nije kliker da je jednom dobijesh i imash ceo zhivot. Mora stalno da se radi i pre svega kvalitetno jede a veoma lako se gubi. HVALA STO SI MI OBJASNIO Mozda je doso u zatvor nekolko dana pre nego sto smo ga mi videli. ako si prvi put na filmu ili seriji video nekog napucanog u zatvoru onda jebiga. Edited January 25, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 moguce jer nije bio u prvoj sezoni tu :) Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 HVALA STO SI MI OBJASNIO Mozda je doso u zatvor nekolko dana pre nego sto smo ga mi videli. ako si prvi put na filmu ili seriji video nekog napucanog u zatvoru onda jebiga. Nemoj da se nervirash, nema smisla, samo pazi shta pishesh. Ako si uopshte gledao epizodu onda si verovatno chuo/prochitao u toku iste kako je crni baja u talu sa velikim brojem strazhara i ujedno je boss svoje ekipe koje se celi zatvor plashi. To se u zatvoru ne stiche za nekoliko dana. Mozda u filmovima koje si ti gledao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 extra sam se obradovao novim epizodama jedva cekam 15tu Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 25, 2007 Author Report Share Posted January 25, 2007 ljudi, govorimo o američkoj seriji gde lik u zatvoru ima 150kg čistih mišića koje održava kolačićima ili devojkama koje su izgubljene na ostrvu dva meseca i ne rastu im kedle ispod pazuha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 (edited) OMG PA I BELIK POZNAJE NEKE STRAZARE MORA DA JE I ON TU MNOGO DUGO SAD MI TI OBJASNI DA JE ON BIO UPRAVNIK I DA ZBOG TOGA ZNA STRAZARE A JA CU DA PAZIM STA PISHEM Takve strvari za u americkim filmovima/serija je normalna stvar i ako si gledao neku seriju pre PB bilo bi ti jasno. Edited January 25, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 (edited) OMG PA I BELIK POZNAJE NEKE STRAZARE MORA DA JE I ON TU MNOGO DUGO SAD MI TI OBJASNI DA JE ON BIO UPRAVNIK I DA ZBOG TOGA ZNA STRAZARE A JA CU DA PAZIM STA PISHEM Takve strvari za u americkim filmovima/serija je normalna stvar i ako si gledao neku seriju pre PB bilo bi ti jasno. ako si dobro pazio video si da je belik vecjinu strazara drkao i da je dobar deo njih poslao da rade nocju smenu,tako da u toku dana moze da bude zasticjen ali uvece...hmmm mislim da cje ga posetiti crna vila sa 150kg cistih mislicja Edited January 25, 2007 by M!ST!CX Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 (edited) ako si dobro pazio video si da je belik vecjinu strazara drkao i da je dobar deo njih poslao da rade nocju smenu,tako da u toku dana moze da bude zasticjen ali uvece...hmmm mislim da cje ga posetiti crna vila sa 150kg cistih mislicja poznaje ne znaci da je dobar sa njima i da ga oni vole. Edited January 25, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 OMG PA I BELIK POZNAJE NEKE STRAZARE MORA DA JE I ON TU MNOGO DUGO SAD MI TI OBJASNI DA JE ON BIO UPRAVNIK I DA ZBOG TOGA ZNA STRAZARE A JA CU DA PAZIM STA PISHEM Takve strvari za u americkim filmovima/serija je normalna stvar i ako si gledao neku seriju pre PB bilo bi ti jasno. Ne shvatam zasto ti je toliko stalo do diskusije kad si iznad neshto lupio pa sad spamujes da bi ispao u pravu i terash na silu najjeftinijim sarkazmom. Ja znam da se sve to javlja u americhkim filmovima ali me to ne ogranicava da komentarishem i kazhem da je glupo, zar ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts