Jump to content

pricajte

Recommended Posts

jao ne podsecaj me... trebao sam da krenem da ucim pre dve nedelje... nisam knjige jos otvorio...

ma krecem od ponedeljka da ucim... i da sviram gitaru... i krecem u teretanu...

yea right... sticicu sve to... narocito posto mi svaki dan visi drustvo u gajbi od 9-12

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Bio jutros malo po komsiluku na kafu prosto se gadim sebi kakava sam tracara uzas :)

Sada kao nesto strebam, dosao sam do dela knjige gde detaljno opisuje kako radi internet pa malo citam malo povracam onako red jednog red drugog.

Cekam rhh da se vidim sa "zlom_ekipom" nisam skoro bacim koju zlu djiju i da slusam koleta koje se nervira kada ga prodam u krucionom trenutku :)

razvalio se od tunjevine i paradajza, kasno se probudio (kada legnem u pet i ne mogu da se probudim pre 12), sada nesto raduckam u illustratoru, spremam se za grad, rhh...

mlad sam, lep sam, debeo sam - svet je moj [:D]

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

vozio se skuterom....otisao do Grocke....i navatao me pandur...

naravno ja neam ni psp ni kacigu ...nista....

I neki pandur cignin napise mi kaznu od 5 do 25 hiljada din :)

Moze te li da verujete.....

i sada cale juri neke veze da ne bih placao kazny ...

Edited by _Gotti_

don't grow up it's a trap

dosao konacno do neta. doduse dialup. nervira me ali ipak bolje ista nego nista. :)

spremam se za put na studije. jos malo vise od dve nedelje, a onda shta Bog da...

it feels good to be back

Edited by Formica

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...