Jump to content

pricajte

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

samo vi sipajte koletu soli na ranu, dosta sam se sam juche poj'o zbog toga...srecom, ko sto rekoh, lale i zwerko su me uteshili tako da sam smiren donekle...

Nasta je moj zivot spao kad moram da tesim Koleta :)

Jurcam nesto za faks danas, pa posle raznorazne dogodovstine, bice veselo.

Heghlu'meH QaQ jajvam

"Veliki diktator" se vratio sa godishnjeg... Robovlasnishtvo je o5 zapochelo...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

ufffffffff...

sinoc opet isao na BF (3. dan za redom), moja (nasa) favoritkinja Sladja osvojila miss mokre majice (malo je cheat-ovala jer je imala tangice, pa sise, koje su inace odlicne, nisu bile u 1. planu, jer joj je dupe jos bolje od sisa), ponovo pio (...), stoka me gazila ne bi li se docepala besplatne majice, ponovo video Bombonicu (priceless), skakao do pola 4 kao nenormalan (uf uf), onda jedna fina devojka iscimala 2 druge fine devojke da me dobace kuci, one me odbacile kuci (stvarno divne devojke - oduzicu im se sigurno), spavao tri ipo sata, otisao na posao po kisi dok su normalni ljudi spavali, raspadao se kao raspad raspali 8 sati, dosao kuci po kisi, po jebenom prevozu...

i sad sam gladan, a ne jede mi se, umoran sam, a ne spava mi se, pije mi se kafa, ali me mrzi da je skuvam.

eto. ne-toliko-tezak-dan.

[:)]

p.s.: i sve vas volim, lupaju me emocije, ne zamerite! [:D][:D][:D]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Raspao sam se na poslu danas - da sam mogao napravio bi 3 svoje kopije koje bi sve pozavrshavale dok bi ja spavao... Sada dodjem kuci da se odmorim i shta me cheka - menjaj vodu kornjachi, arrggghhhhhhhhhhhhhhhhhhh........

А в чем сила, брат?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...