niple Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 (edited) Da, ona tripuje da je veličina kao Brena ili Zdravko Čolić nekad.Brena velicina ???? Zdravku Colicu skidam kapu, al' de nadje ovu seljancuru koja nam i danas zagadjuje Grandom domacu scenu, zatrova i sjeba domacu muziku, ode u ambis:) a pritom je ta ista, a njena Grand produkcija dize u nebesa, njeno visocanstvo:) realno, variola vera je odlichan film... i naterate da ne kuntash elem... imdb ftw! andjeli 3 ( )...Najjacu ulogu je dao Rade Sherbedzija, bash prava shmekerska uloga, samo zbog njega sam gledao vishe puta ovaj film:) "Da sam znao da tako dobro izgledate sishao bih trceci." lol Edited August 1, 2006 by niple Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 Brena velicina ???? Zdravku Colicu skidam kapu, al' de nadje ovu seljancuru koja nam i danas zagadjuje Grandom domacu scenu, zatrova i sjeba domacu muziku, ode u ambis:) a pritom je ta ista, a njena Grand produkcija dize u nebesa, njeno visocanstvo:) To jeste, al njene pesme iz sredine osamdesetih su imale "du Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 Prvi deo Andjela je stvarno predoar film , odgledam ga bar jednom nedeljno , nas najbolji domaci film. Andjeli 2 , a bogme i 3 su sranje odvratno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 Brena velicina ???? Zdravku Colicu skidam kapu, al' de nadje ovu seljancuru koja nam i danas zagadjuje Grandom domacu scenu, zatrova i sjeba domacu muziku, ode u ambis:) a pritom je ta ista, a njena Grand produkcija dize u nebesa, njeno visocanstvo:) Najjacu ulogu je dao Rade Sherbedzija, bash prava shmekerska uloga, samo zbog njega sam gledao vishe puta ovaj film:) "Da sam znao da tako dobro izgledate sishao bih trceci." lol nije to domaca muzika to je njihova muzika :) a to sto danas preko 60% ljudi gotivi to za to su krivi mediji ,jbg kad ti se nesto namece i samo to vrti nemas puno izbora.kad vidim ovu danasnju decu kada se loze na sinan hasan jasar saban nino seki i jos neki (da malo citiram boru djordjevica :).........tuga.... a i ovi andjeli 2 i 3 su u fazonu granda da pokupe publiku koja ima <15 godina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 realno da se ne lazemo slatka je Mirka......jeste da je totalno napaljena .... ali Nadu i Borku ne znam :) Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 To jeste, al njene pesme iz sredine osamdesetih su imale "du Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Dimitrije Vojnov .... Vodja statista - "ti si jedan ugojeni degerik" on i seka aleksic, odlichna kombinacija, za izbegavanje filma... Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 bogami ja cu bas morati da odem da ga odgledam Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 o koja grand parada likova :)))))) ovaj ladno pravio film da se ljudi smeju stvarnim licnostima :))) bila mi devojka na poslednjoj klapi zurci, al me nije zanimalo da je pitam o cemu se radi u filmu ... pitacu zbog vas pa cu vam reci ako zna :) Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Prvi deo Andjela je stvarno predoar film , odgledam ga bar jednom nedeljno , nas najbolji domaci film. Andjeli 2 , a bogme i 3 su sranje odvratno. Ma da li si ozbiljan... Kada je to bilo, u petom razredu? Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Jako volim taj film , mozda sam preterao sa jednom nedeljno , ne moras bukvalno da shvatas , ali poenta je cesto ga gledam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 (edited) al najjace kad je Dragojevicj nesto srao po pitanju uspesnosti andjela 2 aka totalno govno i kaze"brojali smo koliko se puta publika nasmejala i izbrojali 251 put" kad sam to cuo ja sam se raspao od smeha i krstio i levo i desnom a sto se tice 3 dela citao sam komentar ove masne debele seljancure Seke kaze kao kako su svi bili zapanjeni kolika je ona profesionalac i kako je sve snimano tipa jedanput i kako nista nije moralo da joj se objasnjava,kako je talentovana i tako to.. mislim se obrisi usta musava si od govana ma def 3ka cje prevazicji i najimbecilnija ocekivanja to cje morati da se odgleda cisto da bi imali uvid da nasa kinematografija vredi koliko i puknuti kurton:) 1.deo faking rulez!! Edited August 9, 2006 by M!ST!CX Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 realno svi vi koji kukate kako je kec bio bolji zapamtite koliko smo onda kao zemlja bili kuliji, imali najjachu rock scenu u okruzhenju, klubove, svirke i sl, a sad smo kurac. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 (edited) Gori vatra aaa, sve u nama aaa, gori ljubav aaa, puna plama aaa ili Ajde da se drogiramo nek nam ochi sjaje Do jaja je scena bila tad Andjeli 1 su stekli popularnost preko TV-a, a u bioskopu su bili krsh. Dvojka je bila orjenstisana vishe teen-retard populaciji koja je mogla da bude dobra da nije bilo katastrofalne glume tjerke, kao i gomile proizvoda koji su prodefilovali, stvarajuci sam film jednom dugometraznom reklamom. Trojka nece biti nishta drugo nego josh jedna reklama koju snima drugi lik. Edited August 9, 2006 by stalja_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 realno svi vi koji kukate kako je kec bio bolji zapamtite koliko smo onda kao zemlja bili kuliji, imali najjachu rock scenu u okruzhenju, klubove, svirke i sl, a sad smo kurac. u jeeeee, te Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 mislio sam i shire, a sad ni to nemamo pa ti vidi. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Recicu samo goga sekulic :D ona kada glumi to je olololo Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Recicu samo goga sekulic :D ona kada glumi to je olololo Sta kaze Svet da je ulozila 2 miliona evra u sebe::-) a ne kaze da je ostala ruzna, dzaba joj bilo:-) Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Odličan posao je napravila, od pastirice sad izgleda kao ful-pruf drolja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 dodao bih na to jos i bulit-pruf luk... bar ce biti korisno, s kim ce se vucarati... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 dodao bih na to jos i bulit-pruf luk... bar ce biti korisno, s kim ce se vucarati... Ma ona ima koleru,sa sve mladozem ko kesten na sred face... droga chini chuda... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts