domiNus Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Odo da spavam, smorio sam se, po drugi put gledam tekmu koja je S-M-O-R Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Bleja kod ortaka Skoro svi zaspali Ima sad klosarima ledenu vodu po glavi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Kladjenje bez kvote 15 ne vredi... poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ideal Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Eto ja stigao i ova tema mi se nekako ucini podobna da vas sve pozdravim Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 ^^ Dobro nam doshao Dovukao se do posla, kao i uvek imam gomilu stvari da zavrshim ali dobro je shto je danas generalni disha u drugom gradu pa me bar on nece smarati. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 sedim u kancelariji, smaram se... sad sledi zatisje pred oluju, cekam ove starije radnike da se vrate pa da mi daju spisak i onda sledi slanje faxova svim hotelima u scg, i zvanje istih potom slanje faxova svim vecim i jachim turistickim agencijama i zvanje istih bitje ovo veselih par dana i naravno jutros sam kao i obicno uspeo da se uspavam i da zakasnim na posao... retard... no danas su mi rekli kolika mi je neto plata i mnogo sam sretan zbog toga, treba da odem do zadruge sutra, treba da mi uplate to na rachun i da uzmem parice, imam osecaj da cu sve pare da pretvorim u novcanice od sto dinara pa da se kao cartman kupam u njima :))) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Evo sedim za kompom,zavrshavm drugu kafu od jutros,i msishljam kako da jebano ostanem budan do vecheras jer sam zadnji put odspavao prekjuche. ps.radi se o internoj pokladi mene i ortka poshto smo ubedjivali jedan drugog ko i zashto moze vishe da izdrzi da ne spava,reshili smo da to proverimo u praksi...Naravno no-stop,24H,visimo zajedno da ne bi bilo mucki :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 pazi, koliko ja znam covek moze da izdrzi 3 dana bez sna, onda pocinje paranoja... ja vam to ne bih savetovao da radite jer se imuni sistem bukvalno raspadne posle takve jedne avanturice. ja znam i ljude koji su u stanju da ne spavaju po nedelju dana, tj da odspavaju svaki dan od 30min do 2 sata, i savrseno dobro funkcionisu, no vec 5 dan dobijaju halucinacije If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Evo sedim za kompom,zavrshavm drugu kafu od jutros,i msishljam kako da jebano ostanem budan do vecheras jer sam zadnji put odspavao prekjuche. ps.radi se o internoj pokladi mene i ortka poshto smo ubedjivali jedan drugog ko i zashto moze vishe da izdrzi da ne spava,reshili smo da to proverimo u praksi...Naravno no-stop,24H,visimo zajedno da ne bi bilo mucki :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 vruceeeeeee I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Ownovao si ga ko tebe ati drajver :) stator@bender ~ $ man chick No manual entry for chick DOH! I kako ja sada da "korsitim" nesto sto ne dolazi sa propratnom dokumentaciom. Ono jedan trenutak se rasplace pa onda kao ali ja tebe najvise volim, pa onda se kao duri... Ono strasno... Ko da nemaju mozak nego neku "emo masu" izmedju usinju i par instinkta ono klopa pice kenjanje sex i tako to... horor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
-MiGsa- Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 zhelim umreti... oh agonijoooo... :D ( )... "Emotions"... "Feelings"... They only lead to damage, death and destruction... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 malo odmora uz kafu, uvek prija... ali me uhvat smor i od same pomisli da cu celo po podne jurcati po gradu po ovoj vrucinshtini... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 doso sa voznje i sisanja bas mi se jako svidja moja nova frizura Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 stator@bender ~ $ man chick No manual entry for chick DOH! I kako ja sada da "korsitim" nesto sto ne dolazi sa propratnom dokumentaciom. Ono jedan trenutak se rasplace pa onda kao ali ja tebe najvise volim, pa onda se kao duri... Ono strasno... Ko da nemaju mozak nego neku "emo masu" izmedju usinju i par instinkta ono klopa pice kenjanje sex i tako to... horor... Eh Statore, to ti je virusna heuristika i na to se ne moze primeniti logika :) The only bulletproof technique you can use with women is "expect the unexpected!" А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Spavao sinoc 3 sata, tako je to kad radis neki posao sa ljudima sa faksa. Naravoucenije, ako ne poznajes dobro saradnike i ako nesto mora da se uradi onda to moras da uradis sam. U medjuvremu mi stigao fancy monitor, fini ASUS od 20", jedino sto je mozda malo previse wide za moj ukus, ali sta sad da se radi. I onda paradoks, kod kuce sad imam ekstra monitor, ali imam krs net, na poslu imam ekstra net ali krs monitor. O zivote lutalico... Jedna od stvari koje sam rekao da necu da radim, ali sam ipak uradio pre neki dan se ispostavlia da je upravo onakva zasto sam rekao da necu da radim, ali sam bar relativno na vreme se dozvao pameti. Samo kad bih jos imao pameti za neke druge stvari... Na kraju nemam apsolutno pojam zasto sam vama ovo pricao :D Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Lagano se spremam za tur u malom fudbalu, danas se borimo za prvo mesto u grupi...na poslu smooooooor fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Bash sam promenio Display name, dosadno bilo vishe sa soulstorm :PP sad cu da budem zivi simbol one legendarne spike :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 ali trebao si olololo nekako je mocnije od lololo Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 doso sa voznje i sisanja a sisao shta? :o) sry, ali bilo je jache od mene :o) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 a sisao shta? :o) sry, ali bilo je jache od mene :o) olololololol Idem i ja da se sisam :D Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Al se Frankfurt izgradio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Caaaabaaaaal.....argh.... poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Био и ја на шишанју косе на глави. (за све који се залећу на пенал) :) Гледам нешто и оно много м је ламе ова ћирилица или једноставно ја нсиам навико?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Kucaj tajms nju rouman fontom pa da vidi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts