bolkonski Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Najbolje mi je kad neko dodje ovde i postuje vidi kakav penal. Covece, kada bi citao pazljivo sve sta se ovde pise penalio bih ceo dan, sto bi me dovelo do apsurdne situacije, zato ne treba penaliti uopste jer to je za sisice. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 tako je bole!:)...btw, blejao ceo dan kod kuce...sad idem malo na basket Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 nacrtna iz daun, aj ripit, nacrtna iz daun. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 nacrtna iz daun, aj ripit, nacrtna iz daun. ← ajmo ajde... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Otishao popunio prijavu za posao,dosao gajbi,opera mi se krashovala 4234234 puta... skidam ff iako ga ne gotivim...al' aj da vidim kakav je... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Bio jutros na bazenu,pa do gyma....gledao neke filmove popodne.... idem večeras negde da izblejim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 bio do ortaka malo izblejao......uzeo je mnogo dojajan parfer........kapiram da ga uzimam sto posto......sad gledam nesto da stavim u usta pa na neki film.....ili mozda klopa uz film...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 skidam ff iako ga ne gotivim...al' aj da vidim kakav je... ← ne znash kakav je FF ali ga ne gotivish ? wtf:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 al je ova vida guerra silikonjara...juju ... i ja bi ugradila silikone u dupe :)) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 (edited) al je ova vida guerra silikonjara...juju ... i ja bi ugradila silikone u dupe :)) ← Pa i ja bi u usi, uvek sam hteo da izgledam ko dusko dugousko ... :) Smaram se jo bulja kuci, hteo sam da zapalim do grada na jedan hladan staropramen, da onako uzivam u carima piva i carima polugolih cehinja, al zajebo me ortak i otisu u bioskop sa nekom cicom ... Edited July 12, 2006 by coll sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 odo na kunt......od smora...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 odo na kunt......od smora...... ← me too, aj laku noc :) sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 ae 2 u 2.... isao sam po solju mleka :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 ne znash kakav je FF ali ga ne gotivish ? wtf:) ← 3-4 puta sam ga koristio kod ortaka i nije mi se svideo... sad cu temeljno da ga proucim,na to sam mislio :) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 mrzi me da pisem.. jurim neku pesmu ortaku da skinem.. smorio sam se sutra idem kolima do armije, treba da pozavrsavam neka sranja po gradu... bwaaaaaaa.... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 a korpa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 dobra signa coll :) sedimo na kališu nas par,prilazi neki lik i seda onako opušteno pored nas.Posle 5 min. traži upaljač i krene spiku kako je on sa kosova i propustio je bus za rodno mesto pa mu je sledeći u 9 ujutru...dok smo odlazili pita nas kao da li ima neko od nas slobodnu sobu da prespava....svakakih ima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 na kalis i idu samo takvi ljudi Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 Rece grand masta killy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 na kalis i idu samo takvi ljudi ← mda,u Ogrimaru je mnogo jacha bleja... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 zivot je lep... i ono kao, mnogo je dobro imati prijatelje... prave prijatelje... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 zivot je odista mnogo lep poslednjih para dana su mi super. zaprepastio sam se kad sam skontao kakve prijatelje imam... u pozitivnom smilu. zakopao sam neke "sceletons in the closet" i mnogo mi je lepo If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 juce mi bila devojcica gaibi i posel burne veceri otisla kuci i ponela moj mob a svoj ostavila. Boze budale i ja imam SE a ona nokiju... tako da sada cimanje do dgra da ga pokupim..... ah zene ne mozes sa njima... hmm to je to :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 Nije to nishta Statore, kada sam prvi put imao ludu noc sa svojom zenom (tada devojkom), u mom trosedu je zaboravila ne samo mobilni nego i brus Uostalom to je veoma dobar znak! @topic: sedim na poslu, opet neko smaranje oko reklama... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 Pa to je statoru i krivo sto je zaboravila samo mobilni :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts