MaudDib Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 koji sam deda postao, ako ne sabijem kamilicu ili nanu ne mogu da spavam normalno. bar sam potvrdio shta mi pomazhe da se kako tako naspavam. sad sam u procesu radjenja neki zadataka .. jebene tabele vishe ne znam shta sa chim ide .. i josh za bedak ne mogu da nadjem digitron pa moram preko kompa da rachunam :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 ya ya bedak bedak :P OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 почело је паковање за прелазак у нову зграду. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 ne @ pesma ne mislim, samo sad ne bih imala problema da sam punoletna i ne bi mi trebalo pismeno odobrenje roditelja za svaku glupost... ← Ides na CPL kao zena kvejker :) ? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Zabradatio sam, a mrzi me da se brijem. Chekam da mi ortak donese neke zvuchnike da trpam u yuga. Odoh da pijem kafu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Ja sam kupio takve, sa likom Nastaseva (malo se vidi na jeziku), inache su skroz one retro i bash mi odgovaraju. DOduse, nisam siguran kako ti mislis da savetujes nekoga u beogradu kakve tike da kupi, kad ovde mozes da nadjes samo air max 360 za 20k dinara ili neke podjednako ruzne ako ne i ruznije :) ← Ja imam ovakve samo shto nisu skroz bele, ima slika Kareem Abdul Jabbara, ko god da je on, nisu preterano sqpe a meni su gotivne. Ustao u pola 2 i blejim. Odgledao dve epizode LOST-a i neam pojma shta cu dalje...makar je lepo vreme. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Ih shto volim leto, sad sam ustao :) A sad ne znam shta cu da radim :D Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 ima slika Kareem Abdul Jabbara, ko god da je on ← koje neposhtovanje ili si jednostavno mnogo djimla • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
-MiGsa- Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 jedem:) ( )... "Emotions"... "Feelings"... They only lead to damage, death and destruction... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 koje neposhtovanje ili si jednostavno mnogo djimla ← Zelen sam ja josh :))). . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Qpio sam ih ovde u Chachq u septembru proshle godine. Tad sam dao 5k za njih, sad bi mogle samo jeftinije da budu... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 vratih se iz bg-a...uzeo delove za kola...naravno nisu original vec neka sranja iz madjarske ili tako nesto...jebiga...idem da spavam sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 bio malo napolju prosetao se sa ortakom.......milina.......sad cu da uzmem nesto da hasam.....pa mozda odgledam neki film...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 ololololololo izaso sam na televizor :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 oces da mi da aftogram ?:) mfg step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-MiGsa- Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 danas bejah blizu smrti... jedno pola metra... bem mu lebac kad se zaletjem na raskrsnicu gde je meni crveno i oko 40km/h kad sam video kola u poslednjem trenuku pozlilo mi je... znachi par m kochio digo mi se bajk na prednji tochak zamalo da preletim i baja propichi... posle toga 2 minuta sam iskulirao pomalo drhtetji... mislim bio sam i u gorim situacijama sa bajkom itd... al ovo me je nekako ono... uf ( )... "Emotions"... "Feelings"... They only lead to damage, death and destruction... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 ceo dan jurio tamo vamo, umoran sam ko pseto. Kupovao neke časopise,diskove,bio do gyma,ćaletu spremao prezantaciju za sutrašnje izlaganje.užas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Klasika. Crko mi kuler na procesoru, kao iz sluchajnosti bacio pogled koliko je temp, ono 100+ C -> trchi da kupim novi, pa videh 12icu, pa kuci, pa pilaj sechi otvor sa bochne strane za novi vent i sada je sve m'kay. Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duka. Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Bio na kalishu na koncertu Sanje Ilic i Balkanike.Bilo bas fino. Oh hai! Underground will live forever baby. We just like roaches. Never dying always living. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 ccc migsa...bio na doti malo, izblejao u gradu, hasao, sad malo na net pa na spavanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 popasao korpu again veceras// grrr// ovo pocinje sve vise da me nervira... ocu dugu vezu, i sigurnost koju ona pruza... ovo je bas smaranje... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 ^ buljeshtijo smuvaj se sa nekom bivshom, ionako ih spominjesh non stop :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Pa decko ima jedan problem...sve te bivshe su sa irc-a i raskinule su kad im je ch1zra poslao sliku :(((((((((((((( Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 hah. trgnete me a sto se tice bivsih... znas kako kazu : od podgrejanih stvari, jedino sarma valja.... tako da jbg.. Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 jesam.. izgleda :) al ono.. nista kao redovan, siguran sex enivej.. smorih se.. odo da spavam.. sutra armija... ae.. trpajte dok spavam... bar necu osetiti Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts