Pesma-mrtve-dece Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Iliti da pojasnim : plokao psotajem svetna na sat sma pristoa :( ovo ne da je oldskul, nego je prajvat skul Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 today is THE DAY... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Juzhni bulevar, semafor. Ganci: "Bate mogu perem stakla?" Ja: "Nemoj molim te" G: "A jel mozhe dinar?" J: "Ne mozhe, nisi nishta radio" ← Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 od 17og u Tunis na more... te ne smes u kratkim pantalonama u spomenike/dzamije nemoj u Saharu na izlet nemoj da im gledas u zene pazi da se ne svadjas sa vojskom ili policijom ovo ono. vidim ja da necu izlaziti iz hotela. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 zwerko > cuo. pokusao. ne moze... zbog formata broj, grad, adresa, broj broj meni to treba bez tih brojeva, e sad fora je u tome sto neki od gradova imaju dve reci, kao i adrese, i onda se sve sjebe, tako da moram rucno... :( If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 ^ Pa nisi beba pa da te onerspolozi san nesreco :) Sledeci put ostavi svetlo u ormaricu i zagrli medu. ← heh mozhda je problem shto nikad nisam imao medu :( inace @topic....polako postajem svestan na sta sam pristao :( Iliti da pojasnim : plokao psotajem svetna na sat sma pristoa :( ← idesh sa kojotom na exit ? • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 bio na bazenu,samo nas 20 budala koji smo platili 200 din. za ulaz barem smo radili šta smo hteli. Skinuo novi(stari) patch za Civ4 i crack pa đuskanje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 (edited) dobio 50 giga muzike... rikno mi rezac, a imam samo 12 gb slobodno... stisnuo se kao pizda, i uzeo samo 12 gb.. :\ plus sto je komsinica donela jos neki krsh dvvdjeva muzike, a neemam gde da smestim too.... life is pain.. inace, eto.. smor, sutra palim na 2 diplomska, tako da cu izbeci veci deo armije... mada svraticu da im pomognem... mozda :P upao sam u motorhead mood... mnogo buke.. dojaj buke.. :) enivej, later pplz... Edited July 4, 2006 by ch1zra Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 uzeh flat za 330 kinti...neki popust kao..sad sam hepi:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Slusam N. Simone. Palim u grad pa kod ortakana rodj. Kupili smo mu magarence od gume. Lepo, zuto. Ima rupu na guzi i kada se vodi ljubav s njim kaze: "Iaaaa Iaaaa Iaaaa!" Mnogo je slatko. ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Kad bre pali Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 (edited) Nakon toga, voodoo, nakon toga. Ne se brines :). Edited July 4, 2006 by [oveRk1nd] ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 idem kod ortaka da kupim miksetu od nekog lika...bice povoljna cena,nadam se,... vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 sjebo mi se komp, nemam graficku, ne radi mi interna mreza za beogrid, ceo komp smara, tako da cu morati da ubijem ceo windowz, a tako me mrzi, ocu da se roknem... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 oveeerkiiind ii vooodoooo :p Odoh da pikam civ do tekme,jea :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 idem do grada da gledam tekmu..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 vodio sam amera u vojni muzej.. umoran sam do mojega a imam gomilu posla.. naporan ovaj odlazak na more :D prednji-zadnji (tochak, deo autobusa...) prvi-poslednji (redosled) ← ukinuli su to pravilo pre nekog vremena, sad je kul govoriti zadnji uvek.. inace @topic....polako postajem svestan na sta sam pristao :( Iliti da pojasnim : plokao psotajem svetna na sat sma pristoa :( ← ideš sa kojotom na exit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 bio na basketu...i to onaj raspali 2v2 gde niko ne trci vec svi stoje pod kosem a jedan sutira:)...sad se istushirao, hasao nesto pa palim kod ortaka da gledamo tekmu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Uh kako sam trso s mozgom (počinjem da koristim "lol nub" u svakodnevnom govoru ffs), moram malo da pauziram s forumom dok nije prekasno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 ^^ lol,geek gledam tekmu,garant će penali ili userski go Italijana....:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 vratih se kuci...napolju bash zahladnelo...sad treba na spavanje, sutra rano ujutru vozim kevu i sestru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 neko obriso nesto.. a taman sam se naostrio da bacim kuku o ugnjetavanju metalaca inace, dosao malo, sad palim na qnt... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Palis na spavanje ili na picku? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Bio nesto sa ekipom se dogovarao za Exit. Danas nekako zanimljivo produktivan dan... Doduse kasnim sa nekim obavezama sto sam rekao Vodji da cu da uradim veceras, ali racunam na to da on ne ustaje rano Inace danas nesto piskaram i u momentu shvatim da za jedno sest meseci do godinu dana vise necete moci da udjete u prodavnicu i da kupite nesto sto se zove Pentium. Iako pripadam onoj manjini na forumu koja je zivela i u vremenu kad ta rec nije znacila ama bas nista, nekako mi je skroz nostalgicno da ce da prestane da se koristi posle skoro petnaest godina. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 taman sam sve skontao da uzmem kartu za jedan dan na exitu, i skapirao da je taj dan finale svetskog prvenstva :( zweri druze lepo se provedite ← respect Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts