spo(ghost) Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Pokusavam da nateram sebe da odem na spavanje, ali ne ide, a za 6 sati treba itji na posao. Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Rezime: bajs > freeclimbing > bajs > swimming pool Prvi put sam skochio sa 10ke i sad mi je mnogo lepo... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Ortak mi javlja danas da je upisao shumarski fax na budzet i oce da to zalijemo :) Nalili smo se vodke feat. neke pljeskavice i pivo, i upravo nastojim da nekako odspavam nekih efektivnih 7 sati zbog sutrashnjeg big plan dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Vreme sve lechi..... ← Idesh sa 2 bivsa tipa na more? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Idesh sa 2 bivsa tipa na more? ← *hint_signatura_below_hint* Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Kao shto rekoh ranije - odlichna atmosfera za grupnjak :) Ustao i seo za komp, posle cu da odem do wc-a, istushiram se i operem zube, pa palim u salon nameshtaja da pokupujem neke stvari. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Cirkao prvi put alkohol posle 8 meseci \o/. Doduse nije bio Full nego nesto malo u kafi samo ali ono da ne preterujem za pocetak, ali cak i posle ovoga maloga sam navaljivao ribici da se kresnemo na sred kalisa pod kisom i murkanima koji nas merkaju . Sada moram da smisljam neki izgovor Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Cirkao prvi put alkohol posle 8 meseci \o/. Doduse nije bio Full nego nesto malo u kafi samo ali ono da ne preterujem za pocetak, ali cak i posle ovoga maloga sam navaljivao ribici da se kresnemo na sred kalisa pod kisom i murkanima koji nas merkaju . Sada moram da smisljam neki izgovor ← "draga, to nijam bio ja vec moj zli brat blizanac, Vista" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 "Vista" Racunam broj bodova moje grupe - izgleda da nisam upao na budzet.Tuzno u tome svemu je sto su preliminarni rezultati uglavnom tacni ... *sigh Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 spavao malo duze......sinoc legao u 2h nisam 3 sata mogao da zaspem gladan i na kraju ustanem da jedem...to sam mogao odma da uradim al ajd........idem kod kumova na rostilj......mmmm.......samo da vreme ne smori i bice super Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Fino sam se bogami naspavao danas, cak do 10! :} Sto je za mene super rezultat ;) Sad lagano da kucnem poneku vest, ili sta vec, pa do grada, pa do bigza, pa posle fudbal. Samo da vidim 'de cu da gledam isti, dal' kod kuce, u redakciji ili u gradu. Mogu i kuci sad, malo se razladilo ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 i ja se fino naspavao danas...bio u jutarnjoj kupovini, svratio malo na forum, posle idem na pitje sa ekipom sa faksa...a veceras pranje u pancevu...sutra ada naravno:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 ^ way to go, to se zove snaga volje! :) ustao, radio, sacu na kafu & fudbal, pa posle opet posao :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 a ja sam dragi moji spavao tri sata, od 1 do 4 jutros i dao ispit . sad mi ostaje josh 4 ili 5 u ovom roku. trebao bih da spavam sada, ali mislim da ne.... e mozda dodjem sutra na adu. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
-MiGsa- Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 ustao sad... sinotj bila do jaja bleja... kafitj , pa onda do centra na karadjordjevu, pa do zemuna na palachinke... i onda kod ortaka na gajbu... bem ti nisam se smehao tako josh od zmaja ... ( )... "Emotions"... "Feelings"... They only lead to damage, death and destruction... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Sve mi ide preko kurca, ispaljuju me ljudi na sve strane, gubim kila Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 oporavio se loma od juche and prekljuche, jedino shto josh vuchem neki shlajm al sad sam sabio neko prashkove za iskashljavanje tako da cu verovatno to srediti da uveche i onda shizenje \o/ • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 ustao u 7, ortakinja me probudila. polozio engleski sa 10tkom, nista neocekivano. juce sam se prvi put posle 5 dana nasmejao i to na vic koji sam sam sebi ispricao ulazi konj u apoteku "el imate bensedine?" -chemu tako dugo lice? vristao sam od smeha jedno pola sata dok me je ekipa jako cudno gledala, ali opet... who gives a fuck :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 (edited) Probudio me je mob, tj. chovek koji me je zvao na degustaciju sladoleda za shta cu dobiti 1000 djunti... Oh srece, oh radosti... Edited July 1, 2006 by `Dr. Nick Riviera` Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 igram wow,igram wow,igram wow,JEDEM,igram wow,igram wow,PISAM,igram wow,igram wow,KENJAM,igram wow,igram wow,idem na BASKET!,igram wow,igram wow,spavam:):D... vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
-MiGsa- Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 splemam se malo za adu... moj BAJKKKKK \o/ ( )... "Emotions"... "Feelings"... They only lead to damage, death and destruction... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 jako sam tuzan:( brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 chemu tako dugo lice? :( If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Danas sam se iscim'o na poslu maximalno. Reshio sam da vishe ne hvatam krivine da mi se ne bi obilo o glavu! Sad ce uskoro paljba kuci, pa cu tu da se zajebavam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 rockdudbg killuj se Bio na pokeru,gledam tekmu i čekam has da se spremi pa onda u gym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts