Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Cirkao prvi put alkohol posle 8 meseci \o/. Doduse nije bio Full nego nesto malo u kafi samo ali ono da ne preterujem za pocetak, ali cak i posle ovoga maloga sam navaljivao ribici da se kresnemo na sred kalisa pod kisom i murkanima koji nas merkaju [:)]. Sada moram da smisljam neki izgovor [:D]

Cirkao prvi put alkohol posle 8 meseci \o/. Doduse nije bio Full nego nesto malo u kafi samo ali ono da ne preterujem za pocetak, ali cak i posle ovoga maloga sam navaljivao ribici da se kresnemo na sred kalisa pod kisom i murkanima koji nas merkaju [:)]. Sada moram da smisljam neki izgovor [:D]

"draga, to nijam bio ja vec moj zli brat blizanac, Vista" [:D]

Fino sam se bogami naspavao danas, cak do 10! :} Sto je za mene super rezultat ;) Sad lagano da kucnem poneku vest, ili sta vec, pa do grada, pa do bigza, pa posle fudbal. Samo da vidim 'de cu da gledam isti, dal' kod kuce, u redakciji ili u gradu. Mogu i kuci sad, malo se razladilo ;)

a ja sam dragi moji spavao tri sata, od 1 do 4 jutros i dao ispit . sad mi ostaje josh 4 ili 5 u ovom roku. trebao bih da spavam sada, ali mislim da ne....

e mozda dodjem sutra na adu.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

ustao sad... sinotj bila do jaja bleja... kafitj , pa onda do centra na karadjordjevu, pa do zemuna na palachinke... i onda kod ortaka na gajbu... bem ti nisam se smehao tako josh od zmaja ... [:D]

( [;)] )...

"Emotions"...

"Feelings"...

They only lead to damage, death and destruction...

oporavio se loma od juche and prekljuche, jedino shto josh vuchem neki shlajm al sad sam sabio neko prashkove za iskashljavanje tako da cu verovatno to srediti da uveche i onda shizenje \o/

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

ustao u 7, ortakinja me probudila. polozio engleski sa 10tkom, nista neocekivano.

juce sam se prvi put posle 5 dana nasmejao i to na vic koji sam sam sebi ispricao

ulazi konj u apoteku

"el imate bensedine?"

-chemu tako dugo lice?

vristao sam od smeha jedno pola sata dok me je ekipa jako cudno gledala, ali opet... who gives a fuck :)

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...