Kole Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 iako mi zadnja kozhnica na biciklu skripi sve vishe, jutros u pola sedam bilo hladnije nego obichno kad sam ishao u bolnaju i sto sam u toku dana imao vishe ljudske krvi na sebi nego sto neko bez dozhivotne robije treba da ima ovo je bio sasvim korektan i pozitivan dan...zadovoljan sam...takodje, danas sam okruglo 4 nedelje ovde josh 3 komata i eto me nazad...treba da pochne da se polako uchi...a sada ne mogu da se zhalim da mi nedostaje motivacija ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 (edited) jebote, ponekad pomislim da sve nije vredno truda....dodjem kuci posle ispita, malo se osvestim od vrucine, sednem za komp da odradim neke poslove za kesh, i da nacrtam josh nesto za faks, i onda se posvadjam sa caletom koji mi baci hejt kako sam 24 sata za kompom i zasto ne idem ujutro da kupim jogurt i novine... nadam se da ce da me neko ubije ako ja budem takav roditelj. Edited June 29, 2006 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 Stig'o kutji posle kul i opustene bleje sa drustvom ... malo has, malo chaj, malo sok, malo energetski napitci, i tako ... taman krenulo da razladjuje, a evo pocela je i kisha, znachi mozhda cu moci da legnem da spavam i nesto ranije, i da naravno zaspim :) Nosio neke stolove popodne ... znachi ovi obicni su kul, al' je onda dosao na red onaj komunisticki iz sedamdesetih od punog drveta sa nekim metalnim dodacima, izlomismo se dok ga prenesosmo, a plus nema kako lepo da se uhvati jer su fijoke svuda, pa i klizi ... strava. Ujedno sam i izvadio bajs iz sobe i spustio ga u hodnik, korak dalje ka potpunom sredjivanju istog! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 bio kod ortaka na pijanci povodom diplomskog... lik od kog niko otprilike nije ocekivao da ce ikad diplomirati, je prvi iz generacije diplomirao... svet je jedno kul mesto... posle svratio do blues.rock cluba... video neke ql likove.. i tako... izgleda popasao korpicu od ove cice... mada ne dam se ja jos... she'll be mine ! Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 odoh da spavam punog stomaka...laku noc Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 igrao partiju civ4a sa ortakom 10h+ oslepeo sam i vrat me boli • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 qntao do 8 uvece, tako da sam po difoltu izbegao vrucinu danas. sad krecem da radim neki sajt, nadam se da ce da ispadne extra i da cu zavrsim u skorije vreme... sutra u venom na cirku, nedelja na adu da vidim vas matchitje...ponecu neko piwo i guyu. Sad me maud skenjao, nisam skoro 2 dine blejao s ortacima u tom fazonu(igranje +10 sati u alkohol and such).. i miss the stupid things. sad ne znam sta pametno da radim. dal da qntam ili da se smaram nesto do jutra pa negde na bleju. videcu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Joj....jedno 5 sati chata...odo' na lalanje. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaylee Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Nastavljam zapoceto od juce, vezbam igranje rur forum wars skroz je kjut Home is where the hearthstone is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 I sad se navezbaj i kreni da ih sve zhive sabotirash (a oni pikaju vec mesec dana) i ima da se iznerviraju ;)) Ust'o, nije bilo nesto puno toplo pa sam mog'o i da se naspavam, sad gledam dal' ce da padne kisha ili nece, a uskoro moram da krenem. Palo mi je napamet da napravim tunjevina / feta / paradajz / masline salatu/klopu, i sad me ta mis'o drzhi sve dok to zaista i ne uradim :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaylee Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Hm, ocu .. sad cu mozda da postavim neka glupa/noob pitanja na onom delu foruma Home is where the hearthstone is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 poranio malo...tj ortak me probudio fonom...palim za bg sad...vidimo se na adi drugari:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 ustao......probudili me majstori.......buse nesto ko da mi buse glavu......malo da izbleim pa po pasos...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 bio sinoc na kubancima u plato-u. bilo je extra, jutros se jedva digao i onako pogledam na sat i vidim kasnim na posao 15 minuta, ja se skenjam, u tom trenu me zove sefica i kaze da ce ona kasniti pola sata :)))) jipi ka jej :) sad cekam da mi dodje kafica, citam neku knjigu If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Lepo sam se naspavao s obzirom da sam bio extra umoran juče. Danas toliko obaveza po najvećem suncu,svedočanstvo u 2,pa onda treba da vrnem na dva mesta da pokupim neke diskove,prokuvaću. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Izbrisao sam linux sa moj kucnog servera, lepo me sluzio... I stavio sam... pa FreeBSD :) Dakle ono prvi put se srecem sa Tim OS-om i ne znam sta svi trube daje tezak pisa-palac kada je manje vise identican ki linux malo samo da se naviknem na oznake i ports. Instalaci ja je ono klik nestx klik itd u odnosu an gentoo smesna :) Brzo radi a za stalo cu da vidim vremenom mzda ga jos i stavim kao desktop OS :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 u jedan imam neki fudbal sa ortacima pa kasnije danas voznja bajsa pa kad se vratim kuci pravljenje planova da li cu nastaviti da igram wow ili ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 work work work.. a onda SP.. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 ^^^ what he said sa izmenom shto tju posle posla da se gledam sa leposhom polovicom Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 sinoc popasao korpicu od one cice, prilicno pristojnu... al ono, kolko god da je pristojna, i dalje je korpica sad dosao qci, i kontam da zabodem da se naspavam... veceras najv. palim do grada, o radosti, moj kanal ima oqp... ako se nateram, ici cu da gledam krsh klinaca i klinkica kako su opasni svud po telu, i da popijem koje pivo sa starim likovima... kraj poprilicno glupe nedelje... previse sam se opustio, poslednje 2 god sam zaboo u dve duze veze, pa sam nekako skroz zaboravio kako trulo ume da bude kad si u hunt fazonu... no dobro, sve je to za coveki... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Idem na more.Nazad za 10 dana.Daj boze lepog vremena , jeftinog alkohola i dobrih curica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 ne daj se krule:)...moram do poste pre 7 pa posle odoh do studenjaka kod ortakinje na kafu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Borim se kao lav protivu napada sa RUR-a :) ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 (edited) sinoc popasao korpicu od one cice, prilicno pristojnu... al ono, kolko god da je pristojna, i dalje je korpica ← videla ti avatar na rur-u? :D došao kući,upalio tv kad ono penali arg-ger,reko super,najbolji deo. domaćini a imaju šanse da stignu do finala,bole ih.... nego gledam da nađem neki posao preko leta da zaradim za more :) ..... ako imate neki dobar predlog pišite Edited June 30, 2006 by Corey Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Kelner u fensi kafeu. Od baksisa ima kolima da ides na more :) ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts