Lucky Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 PLAY! magazine je elektronski magazin posvećen video igrama i hardveru koji se mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 (edited) Bogme, stvarno svaka vam cast, pa vi cete zavladati medijskim prostorom :) Sad ozbiljno, dizajneru svaka, ali svaka cast. Odlicni tekstovi, opet, fenomenalan dizajn. Ima prostora za produbljivanje teme ( izvestaji sa MP dogadjaja, konzolne igre, free games - postoji citav univerzum online igara malo drugacijeg tipa od ovih na koje smo navikli - pokeri, bilijari, sah...). Licno bih voleo i deo o linuxu/hakeraju i nesto tipa kolumnu tipa "moje misljenje". Sto se tice dela oko hardwera, ne znam da li se upustati u detaljnije testove/prikaze...mozda je to mac sa 2 ostrice. Sve u svemu zaista sjajno. Edited June 17, 2006 by f4ts0 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 Lale brate mili, kako postizavate sve ovo? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 Sto rece jedan moj drug "brate najebali smo kad ova deca predju 25 godina, pojesce nas :) " Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 Lale brate mili, kako postizavate sve ovo? :) ← Samo ti stigne mail treba mi text o tome i tome, imas 2 dana inace te zakljucavamo u wc sa boletom » Click to show Spoiler - click again to hide... « a svi znamo da on jede malu decu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 Svaka vam dala ! Sve pohvale :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 Evo ja sam skinuo veliku verziju Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 svaka cast stvarno.....gl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Sad ce da se pojavi Ivan sa odsechkom iz pravilnika o tome kako je zbranjeno reklamirati druge sajtove,bla,bla,bla... :))))) Shalu na stranu zaista mi se svidja ovo.Za dizajn je malo reci da je vrhunski,koncepcija chasopisa je vishe nego ok,mada kao shto reche neko gore svakako da treba imati u vidu eventualna proshirenja novim a praktichnim rublikama...AW mogu samo reci svaka chast,i da nastavite ovako! Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Najsi, sve najbolje u daljem radu oko chasopisa! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 gledam sajt i reko, nisu valjda i forum napravili!? kad ono rur. nego re5pect za posvećeno vreme i cenu zina. Dal se nekad zapitate čemu sve ovo, kad ni dinara ne videste.........? Quote God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 kako znaju sta da stave na naslovnu :) btw svaka cast, skinucu cim budem pri nekom brzem netu. Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Pohvale, pohvale i opet samo pohvale :) Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Dal se nekad zapitate čemu sve ovo, kad ni dinara ne videste.........? ← HoHo HoHo » Click to show Spoiler - click again to hide... « Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 18, 2006 Author Report Share Posted June 18, 2006 ^^ molim da se ime KlanRURa ne povezuje sa pomenutim gospodinom ... On ima nacine da sebi napuni dzepove, ali se ti fondovi ne prelivaju na nasu malu veselu druzhbu, ne zelimo da imamo ikakve frke kad se promeni vlas' ;)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Malo off ali moram. Ko je taj lik koga malo-malo pa okacite na forumu??? Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 The one and only Zveeer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 The one and only Zveeer ← Hvala na informaciji ^^ ALi zwerko je ko????I kakve on ima veze sa bilo chime? Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 ahaha...zwerko anonimni biznismen iz ujedinjenih arapskih emirata:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 e da je biznismen iz bahreina , odmah bi se udala za njega a kasnije ga ubila ! :) vid' ti te ljepote : » Click to show Spoiler - click again to hide... « Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 19, 2006 Author Report Share Posted June 19, 2006 kako se lako diskusija preko fantasticnog magazina o igrama i hardveru koji je besplatan prebaci na emirate i ljude koje treba ubiti :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Kad smo kod fantastičnog magazina, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Da to sam i ja primetio. Bas bi to moglod a se ubaci za sledeci broj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 (edited) ma , topic je jos na prvoj strani krenuo potpuno drugim tokom :P u svakom slucaju , svidja mi se "graficko resenje" :) Edited June 19, 2006 by Sheyn Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Prvo komentar da je e-zine prosto fenomenalan, i to ne samo zato sto sam ja ucestvovao malim delom u njegovom stvaranju. Dal se nekad zapitate čemu sve ovo, kad ni dinara ne videste.........? ← Ne znam za ostale, ali ja to radim zato sto sam filantrop, odnosno skupljam markice HoHo HoHo » Click to show Spoiler - click again to hide... « ← HoHo HoHo, sta ja da ti radim kad nisi lep kao ja pa si ljubomoran Evo jedna pesma samo za tebe: Don't cha wish your girlfriend was hot like me? Don't cha wish your girlfriend was a freak like me? Don't cha Don't cha Don't cha wish your girlfriend was raw like me? Don't cha wish your girlfriend was fun like me? Don't cha Don't cha ^^ molim da se ime KlanRURa ne povezuje sa pomenutim gospodinom ... On ima nacine da sebi napuni dzepove, ali se ti fondovi ne prelivaju na nasu malu veselu druzhbu, ne zelimo da imamo ikakve frke kad se promeni vlas' ;)) ← Meni je samo cudno sto si ti krenuo u ekspanziji kad mi nismo na vlasi, sto znaci da imas neke kontakte i mimo mene, namazan si ti ALi zwerko je ko????I kakve on ima veze sa bilo chime? ← It is I, Leclerc ahaha...zwerko anonimni biznismen iz ujedinjenih arapskih emirata:) ← Fly Emirates! Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts