jasamnepismen Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Jel' postoji neki nachin da kad se odluchi koja ce maya biti da je ljudi sa jeftinijim ulaznicama nabave i kako? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 pa verujem da ce biti akcija tipa: 7 dana prijava ko oce, kad se zavrsi nadju se svi negde i daju kesh, i dobiju maje za 7-10 radnih dana . Najmanje cimanja za sve po meni... ovako ili da lale da pare i za majce i za stampu, pa dovoljno je jedan da ispali i ode sve u ***** ili da svako stampa za sebe, sto je piglu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 pa daj i ti maju sa kravatom, pa da vidimo koja je bolja ... mozhda uradimo i obe ako valjaju :) Hm, znash kako ... evo na primer ova maja sa kravatom bi mogla da se odradi flokom, kojim smo mi radili prethodne maje. To je neki materijal koji se seche i lepi na majicu, ali je izdrzljiv prilicno (cak i na malim stamapama sa dosta sitnih "krivina") i takve majice izgledaju bash ok. Njegov downside je sto verovatno ne bi mog'o da istampa bilo sta komplikovanije, u smislu nekih presecanja boja jedne sa drugom, i slicno. Mozhe da bude logo u logou (kao na primer ovo rur na kravati) ali na primer kvadrat iz kojeg viri paja patak ne bi mog'o :) ako se pojavi takvo resenje, onda se za stampu prebacuje na standardno "stampanje", znachi ne sito vec "ono drugo", ali gde se "otvaraju boje" i radi se jedna serija istih majica. Flok je ok jer mozhes uraditi 50 razlicitih majica. Generalno, stamparima ne bi trebalo da bude problem da odrade bilo kakvu CMYK stampu, jedino ne treba preterivati sa bojama jer bi to podiglo cenu stampe i majice, a i pitanje je koliko je efektno. Nadam se da sam ti odgovorio na pitanje, ako nisam, pitaj ponovo :) ← Zbog cene stampe sam ti i dao jednobojan predlog, moze i visebojna cak i sa fotkom(npr. pocepana majica, a od ispod vire misici kao u Svarcike), ali bi onda morao da ides na digitalnu stampu...sad da se ne pravim previse pametan ovde kod nas postoji odeljenje koje se posebno bavi digitalnom stampom i oni su upuceniji u cene, mogu da ih pitam ako zelis...danas na zalost necu moci da odradim bilo sta, jerbo me savatala neka grlobolja i vozi me temperatura, no ima dana :D Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 e ajde samo ovde kacite slike u razumnom formatu, a kasnije cete u uber-formatu, ipak ima nas na dialupu ;) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 22, 2006 Author Report Share Posted June 22, 2006 Nije loshe ... sta vishe, ako ne uspesh da nabudzis zupcanik da lici na nesto, mozhe i bez njega. I lepo bi leglo na neku svetliju majicu, sve zajedno sa okvirom. Nista, javi kad budes imao neku novu verziju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 meni je ovak krukov logo ok kao logo, al bi mi majica sa time izgledala bzvz zapravo, da pravimo majice koje su kao za kulturiška nošenje, kafić/bioskop varijanta, onda bi bilo kul, al pošto pravimo nešto za basket na adi, onda treba veći i prodorniji logo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Odličan je logo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 ako vam treba neki prorachun zupchanika ili kako bi to zapravo trebalo da izgleda, mi sa mashine smo tu:))) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 22, 2006 Author Report Share Posted June 22, 2006 Pa jos ako umete i da izmodelirate, to bi bilo sjajno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Imam ja "izmodelirano", okachim kasnije neke slike shto sam josh hteo za proshlo taklmichenje al' nikako da dobijem ideju gde shta kako. Sve u svemu ispiti, novi komp i luda sreca i nikako da se nakanim da odradim dizajn. Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 ima stvarno dobrih predloga.. ok, evo mog predloga » Click to show Spoiler - click again to hide... «Boja je uskladjena sa posetiocima foruma A, slika.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Znachi ruzhniju tj. babastiju guzu nisam josh video. Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 slazem se.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 22, 2006 Author Report Share Posted June 22, 2006 Jel ces ovakvu majicu ti da nosis ili sta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 22, 2006 Author Report Share Posted June 22, 2006 josh bolja ideja ... samo ne znam sta da radim sa avatarom koji u stampi mozhe da ispadne otprilike velicine 0.1cm x 0.1cm. Mozhda je bolje da posaljes neki ozbiljan predlog ako imas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Lako je odraditi veci.. Ok, nema vise zajebavanja, ozbiljan predlog sutra.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Pa jos ako umete i da izmodelirate, to bi bilo sjajno :) ← siruran sam da pertu vec sve ima gotovo negde tamo u prashini diskova na tavanu;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 znachi kad zavrshim par idejnih reshenja ima da iskoristim ono chudo za net crtanje da okachim prokleti rebus-logo =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 (edited) ovaj znak bi mogao na rukav (krukov) Edited June 22, 2006 by dvnityCker Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 e ovaj lakijev avatar bi mogao na ledja iz "He's Watching U!" mogao bi ja da odradim avatar u cdr-u preko nekog trejs programa, posto je prosta bitmapa. btw. moj glas i daje stoji za kravatu... skroz je simpa fazon... samo da se odradi, preradi, doradi... get on it.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 22, 2006 Author Report Share Posted June 22, 2006 Nista, ajde, ko je voljan da uradi vektor tj. veliku rezoluciju mog avatara, neka uradi, pa da napraivm jednu maju za mene ;) ili ako smislite dobru foru i za druge, dogovoricemo se ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 ma ja sam za to da stoji pozadi tipa 3x15 cisto fore radi... ne da bude preko celih ledja... a uradicu ja vektor posle vikenda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 mozda ja odradim vektor za vreme vikenda, a za sada najjaci trip je sa kravatom, naravno uz male dorade, ali i o tome sutra.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 jel ima voljnih grafichkih radnika da pretochi one moje rebus ideje u nesto vidljivo? dajem detaljna textualna uputstva, eventualno idejno reshenje u paintu =oD (nazhalost, na lakijevo insistiranje da nije humano, bez ascii crtanja =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts