dzontra.volta Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 xD jbg al je volim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Voleo bih da umrem ko Leonida u Termopilima... Ili ko Hudson u Aliens-ima... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Jel mislis nacin kako je umro leonida po legendi ili po alan fordu :)))) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 rofl Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 (edited) Come on kids, don't argue. Both of your music suck. :) ← EXACTLY! Maaaan they suck! They're suckiest bunch of suckers that ever sucked! [smajli3] Edited June 12, 2006 by Klinac Balavac Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Verovatno Tomu Zdravkovica :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkeus Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Sve mi je jedno kako ću da umrem. Samo da to traje kraće od Plankovog vremena. Quote You're all gonna die. Then you'll be dead for way longer than you're alive; like, that's mostly what you're ever gonna be. You're just dead people that didn't die yet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 ^^ bese ima veze sa "tje" (h/2pi) i gravitacijom :)))) Kakko je moja profesorka iritantno izgovarala to "tje" Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 kakvu smrt prizeljkujem? pa, neku zestoku, kao u dobra stara herojska vremena... smrt za pravu stvar, vitlajuci smrtonosca u ruci, na nekom epskom bojnom polju, sav u ranama, ali bez bola, u odsudnom gromovitom poslednjem jurisu sa mojim junacima, gledajuci kroz krvavu koprenu, satiruci neprijatelje divovskom snagom, koju bi mi davala muzika koja ne moze da se cuje usima... i da prezivim toliko da vidim poslednji put izlazak sunca nad bojistem. ko moze to da mi ponudi? Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 dobar esid u holandiji ti je 15e Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Sa osmehom na licu, ne interesuje me nishta drugo... Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 A parachute not opening... that's a way to die. Getting caught in the gears of a combine... having your nuts bit off by a Laplander, that's the way I wanna go. Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 kakvu smrt prizeljkujem? , sav u ranama, ali bez bola, ← A jelte, vi bi da se jebete a da vam ne upadne :) Dodozi u 23 na bnet pa cemo te izranjaviti na sredini :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Bogami iako ne gotivim dariana opet ne kapiram ni ovo ... MDB nije bash mega poznati bend, chak stavishe ja sam kao klinac slusao death metal, a sad volim neke trash metal grupe i nikad cuo za my dying bride ... cak sam i proguglao i ljudi kazu da je to neki nju doom metal sound stoga ova gore recenica nema nikakvog osnova, a ono darianovo za narkomane iako nedolicno mu dodje odgovor na ovaj hejt. ← Jel Mohi ti ceo dan gledash postove na RURu i trazish neki "penal"/"greshku"/"glupost" gde bi morao da postujesh svoje mishljenje kako ustvar nije "to" nego je "ovo".. u svakom sluchaju reci tim ortacima/ljudima da su retosi ako je za njih MDB "nju doom metal".. Few facts about MDB: MDB prvi demo - 1990. godine. MDB prvi EP - 1991. godine. MDB prvi album 1992. godine! = YES RIGHT, NJU DOOM METAL. A ono chisto sranje da MDB nije poznati bend.. to je tipa "bullshit of the year", pazi kada znam neke ljude koji slushaju "tjirilicu iz naftalina" a nachuli su za MDB. Najvetji doom metal bend I K A D A i jedan od najkvalitetnijih metal bendova inache.. i NE, to nije subjektivno mishljenje - to je opshte-prihvatjena realnost. I da.. pre nego shto krenesh lupash gluposti proveri.. imash gomilu sajtova gde mozesh da se informishesh pre nego shto bacish "neku pametnu". my dying bride - rofl ali ime je rofl rofl E Darjane.. ajde please umri u nekoj rupi i prestani da trujesh ovaj forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 (edited) aj ne..... hahah.... hahha.... ju samo kad se setim kad sam imo 12 godina i kad sam se palio na iron maiden mojim drugarima sam pricao price kao ove gore ^^ sad mi smesno kad se toga setim, kao, ja to slusam i to je najbolje.... ma idi covece ;) i da, IM je najbolji bend IKADA!! jebote, sad kad razmislim... koji sam ja saban sto ne slusam nju dum metal ffs Edited June 12, 2006 by dzontra.volta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Dzontra ne seri , kad znas da smo ti i ja redovni na death metal zurkama , u Enter uvek kad ima nesto. Inace ne prizeljkujem nikakvu smrt , ako mora , sto kraca i sto bezbolnija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 (edited) @tjira To sto ti se ne svidja moje misljenje to je tvoj problem. Ovo je forum a na forumu se diskutuje ... ja sam izneo svoje misljenje da bobo nije u pravu i potkrepio sam i zasto. Ti mislis da si drugaciji od recimo nekog ko slusa cecu zato sto slusas metal, a u stvari si mnogo gori ... on makar slusa to sranje i jebe mu se ne ulazi u dubinu dok ti slusas svoje sranje i sve je kul dok neko ne dirne u to tvoje sranje a onda krece automatski hejt zato sto nemas chinjenice kojima ces potkrepiti bilo sta ... jbt pola ljudi nije culo za doom kao podpravac metala ... I cisto ako nisi skapirao poentu ovoga sto sam rekao, ne napusavam ja vas voljeni MDB vec sam rekao da nemate osnova da nekoga napusavate ako pita sta je MDB ... Ne doom metal nije popularna muzika i ne ljudi ne znaju za doom bendove i ne ne znaju za MDB ... tj da je napisao odma my dying bride mozda bi mi i zvucalo poznato ali kad neko napise skracenicu tipa st ... i sta je to koji k ? suicidal tendencies wau znash kad bi izvalio da je to iz st ... I ako cemo realno likovi cije sam postove citao na nekom stranom forumu ocigledno slusaju neki doom koji je podosta stariji od MDB-a i da se mi ne lazemo bendovi kojima su prvi albumi 1990+ mogu lagano da spadaju u nju-*** posto je tad i pocela ta euforija sa nju-blabla i evo ponovicu ovde opet u boldu posto imate tendenciju da od svih rechi mog posta napravite neku recenicu koja vama odgovara i na nju odgovorite Ne napusavam ja MDB vec napusavam to sto prozivate likove koji ne znaju sta je to a realnog osnova nemate Edited June 12, 2006 by mohican Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Čujem osnivaju neki srpski bend koji se zove My dying pride... Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 ili my dying prd? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Opusteno mohican, kontamo, ok, moja greska.. Licno me boli kurac da li bilo ko od vas zna sta i ko je MDB.. I boli me qrac za Darjana i ovog klinca-debila.. Idu na total ignore i opusteno.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 (edited) zamisli sto cemo se potresti sto ce nas neki m****l staviti na ignore HAHAHHAHAH OMG HAHA LOOOOOL jebo nam je kewu jebote ne mogu da prestanem da se smejemmm hahahahahahah FFS!!!!!! Edited June 12, 2006 by dzontra.volta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 @sajro & happy metal family trolovi ... i jos da se primate ko beba na sisu kad neko pljune na vasu malu srecu u zivotu ... svidja mi se sto mislite da ste "metalci" ... tako su se u moje vreme ponasali skinhedi i turbo-folk ekipa ... emperor i mayhem, pride, se ponasaju ko kju-klux klan ... metal je u originalu Blue Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 @sajro & happy metal family trolovi user posted image... i jos da se primate ko beba na sisu kad neko pljune na vasu malu srecu u zivotu ... svidja mi se sto mislite da ste "metalci" ... tako su se u moje vreme ponasali skinhedi i turbo-folk ekipa ... emperor i mayhem, pride, se ponasaju ko kju-klux klan ... metal je u originalu Blue Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 ja necu da umrem... barem ne u narednih 499 godina... takvo naredjenje stiglo... Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 dobar esid u holandiji ti je 15e ← komane :* A jelte, vi bi da se jebete a da vam ne upadne :) Dodozi u 23 na bnet pa cemo te izranjaviti na sredini :) ← pa ne bi me bolelo od silnog adrenalina i endorfina. baci mi pm kad ste na bnetu da vam pokazem kako se dere jarac. evo ti sacmara, maska sa izrezima za oci i usta i savet: skupi ekipu, uleti u banku, opljackaj je, ubi dva-tri strazara, izleti iz banke pucajuci, a kad murija ospe po tebi, uzvrati, i dok budes padao od 101. rane od metka, uperice u tebe reflektor da vide jel mrdas sve ce to bas tako da izgleda ← lepo. ali mi to ne deluje epski, vise kaubojski, ono Buc Kasidi i Sandens Kid varijanta. mozda tenkovska zavrsnica nekog od buducih ratova... offtopic: metalce nije mama dojila kao male. metalci nisu dobili ljubav u detinjstvu. metalce su maltretirali dizeli u skoli. metalci misle da razumeju nesto sto ostatak sveta ne razume. metalci na kraju postanu sve ono protiv cega su se borili. zao mi je metalaca. hocu da im pomognem, i zato im kazem: IDITE NA CECIN KONCERT, ONA BAR IMA SISE!!!!! Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts