Jump to content

FIFA World Cup - Germany 2006

Lex

Recommended Posts

• Replies 647
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

kad smo vetj kod nemachkih oruzhanih snaga =o) khan izgleda najopakije od svih njih tamo zajedno...swajni izgleda kao neki kaplar koji ima poteshkotja da natera mazgu koja vuche minoobacash da se popen uzbrdo =o)

znaci u poslednjih mesec i kusur dana sam razvio talenat da kad vidim nemaca stvorim za 5 sec mentalnu sliku kako bi dotichni izgledao u vreme drugog sveDskog rata =o))

kan je neki SS narednik koji bije masovno i dere se pride...ovde u bolnaji ima jedan doktor koji je tjelav i namrgodjen - e on je vermachht narednik koji ubija i tjuti..ne znam koji je zliji =o))

nesto smo komentarisali kana i dosli do zakljucka da ima idelanu facu za SA... mnogo idelaniju nego za SS :)) a kada je bio kadar na sumaheru... ugledao sam i samog firera...

jebem se u pedu za sitne pare

javite se mom makrou kaliju

cali = ghettopimp

aleluja barkase, aleluja!

sa su previshe specijalizovani...khan mora u ss da bi imao mnogo vetju ciljnu grupu zhrtava =o))

a za shumija se slazhem 110% =oD

takodje figo je onaj alkoholisani resistance fighter koji sa cigarom u ustima dizhe vozove u vazduh...

zi-zu je onaj klasichni underground lik u parizu obuchen u kisni mantil sa bagetom i kesom namirnica sto cheka kontakt za dilovanje nekih tajnih informacija...i blago zdiba na alkohol =oD

a svi italijani su pichke sto chim neko dete baci petardu oni oma pobacaju puske na patos i krenu da se valjaju drzhetji se za lice....

ask me za koga navijam? ;oP

osvojise Italijani. osecam da Bartez ne bi odbranio penal pa sve da se sutira do ponoci

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Iako sam navijao za Italijane, ovo je ipak najgore svetsko prvenstvo koje sam ja gledao. Zasluzeno su dobili Italijani, a glupo mi je da komentarisem Zidana jer mi je krivo sto je to uradio. Nadam se da ce se nesto u igri promeniti za sledece svetsko prvenstvo.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Svaka cast pobednicima, mada ja nikad nisam voleo bas kad neko dobije na penale, cista lutrija. Sve u svemu, zidan se mnogo iznervirao nesto, ko zna sta mu je ovaj rekao :)

Sad samo da vidimo koliko ce ovih fudbalera iz italije da ide u zatvor :> Kapiram da nece nijedan, al' kao ;))

Sve u svemu, cestitke Italijanima, eto radosti za polovinu foruma, i nesrece za drugu polovinu :)

svaka chast italijani, navijao sam za njih

a zidan se poneo ko magarac.

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

blah...htedoh ostaviti samo to blah,ali vasi sjajni komentari tipa "zasluzeno Italija dobila" su me prilicno iznervirali,mozda ste gledali finale evropskog prvenstva 2000?Italija koja je imala jedan gol i jednu precku i nista vise,dok Francuska koja je dala gol iz penala koji je mogao a i nije morao da se svira,penal koji je bio vise penal od onoga sto je svirao,2 sanse u prvom produzetku i jos 2-3 polusanse tokom tekme tako da mi i dalje nije jasno kako moze onda Italija da dobije zasluzeno...Bufon i Bartez su takve kese za penale,Bartez zato sto je kratak ko februar,a Bufon zato sto nema osecaj,imao je srece sto je Trezege promasio,ako se dobro secam nije nijedan penal procitao dok je Bartez uspeo barem dva da procita...Italija je ovaj put cekala penale a Francuska nije imala snage da da gol a Zidan je sjajno naseo na provokaciju,ispo je glup ko kurac,i svi sad kao glupi Materaci isprovocirao ga,pa jebem mu mater ko da niko nikog tu ne provocira...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Bash je sranje shto su Italijani uzeli...

Ko zna shta bi bilo da im nije sviran onaj (nepostojeci) penal 5 sekundi pre kraja protiv Australije...

Bedak.

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out.

blah...htedoh ostaviti samo to blah,ali vasi sjajni komentari tipa "zasluzeno Italija dobila" su me prilicno iznervirali,mozda ste gledali finale evropskog prvenstva 2000?Italija koja je imala jedan gol i jednu precku i nista vise,dok Francuska koja je dala gol iz penala koji je mogao a i nije morao da se svira,penal koji je bio vise penal od onoga sto je svirao,2 sanse u prvom produzetku i jos 2-3 polusanse tokom tekme tako da mi i dalje nije jasno kako moze onda Italija da dobije zasluzeno...Bufon i Bartez su takve kese za penale,Bartez zato sto je kratak ko februar,a Bufon zato sto nema osecaj,imao je srece sto je Trezege promasio,ako se dobro secam nije nijedan penal procitao dok je Bartez uspeo barem dva da procita...Italija je ovaj put cekala penale a Francuska nije imala snage da da gol a Zidan je sjajno naseo na provokaciju,ispo je glup ko kurac,i svi sad kao glupi Materaci isprovocirao ga,pa jebem mu mater ko da niko nikog tu ne provocira...

word jogurte

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

reprezentacija koja primi 2 gola u 7 jakih utakmica zasluzuje prvo mesto

i nije bartez kriv sto je nekako skracen :) a i ne moze se golman kriviti za branjenje penala ,moze samo igrac lose da sutne .vidi se da su italijani vezbali penale sve u uglic po visini :)

Edited by slash.

Bash je sranje shto su Italijani uzeli...

Ko zna shta bi bilo da im nije sviran onaj (nepostojeci) penal 5 sekundi pre kraja protiv Australije...

Bedak.

Kako kome. Ja sam srecan sto su oni uzeli. U finalu su bili jednako dobri i jedni i drugi i ne bi bilo steta ni da su Francuzi pobedili, ali meni je drago sto nisu.

A penal (-vs- Australia ) je bio cist k'o suza. Druga je stvar sto Grosso nije pokusao da izbegne nogu, vec se samo oslobdio lopte da bude cist faul i naravno pao kao pokosen. Ali kontakta je bilo, tako da o tome ne treba polemisati. A tada je Materazzi nezasluzeno dobio crveni, cisto da se ne zaboravi i to.

Edited by -=[Colonel]=-

-In the church they say to forgive...

-Forgivnes is between them and God, my job is to arange the meeting ...

juvefan9ds.gif

----------------------------------------------------------------------

jddrinker5js.png

blah...i to da su se provlacili je diskutabilno,pokazali su muda u nekim situacijama gde niko nije ocekivao,sreca prati hrabre,a da su bili hrabri bili su...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.