gruja Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 jbt sta su treneri i muda,ljudi bre,na prvenstvu su na klupi Trezegei,na klupu idu Rikelmei,a mi ne mozemo da izbacimo iz prve postave Kezmane i Milosevice jbt :))))))))) greske su namerne da se neko ne uhvati za njih... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 nije ni mesi bog stijo, video si u proshlom mechu.. jednostavno, ne moze da se dobije kad igrash kao pichka i branish se pola chuke pre kraja mecha... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 ovi nemci su puni snage mogli bi opusteno jos jednu tekmu odma posle ove.zajebane ove vezbe iz amerike :))). a komentatori su bas retardi na svakoj utakmici po 100x moraju da ponove leman kiksira i ronaldo je debeo "ko" da ne znaju nista pametno da kazu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 jedino sto je meni bilo chudno u toj utakmici je sto je klinsi zamenio klosea a ne podolskog za nevila...ono, mozda ova druga dvojica igraju bolje zajedno ali lukas je vetj imao zhuti i igrao vidno loshije od klosea... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 ali je imao 2x vise snage ,klose vec crko' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 jedino sto je meni bilo chudno u toj utakmici je sto je klinsi zamenio klosea a ne podolskog za nevila...ono, mozda ova druga dvojica igraju bolje zajedno ali lukas je vetj imao zhuti i igrao vidno loshije od klosea... ← Pa,Podolski je vise kao asistent dok je Klose bas egzekutor,verovatno je hteo neki brz gol kad ga je zamenio noJvilom koji je vec resavao utakmice u poslednjim sekundama (Poljska) :) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 lol podolski asistent? jeste vi slushali njegov intervju nakon sto mu je miro namestio oba gola protiv svedske? =o) "sta ste razmisljali u tom trenutku?" "mmm....paaa...nista, samo sam odvalio po lopti u pravcu gola" =oDDD ok, ako mislite da je klose crko i da nije imao vishe goriva ali nisam nesto bio takvig utiska... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 omg niko ne postuje...jel to ada danas ili sutra? =o) elem smejurija ova od penala =o)) portugalci shutiraju ko chobani =o( rikardo brani ko lud =o) a ja vetj zamisljam engleska-brazil =oD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Portugal je prosao u polufinale i bez Deca, svaka cast.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Portugalci \o/ HAHAHHAHAHHA Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 hihihi Ricardo reshio da pokazhe da je bolji od Lehmana =o) massive respect, sad ce polufinale da bude niezvesno ;o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 ale ale ale, ale ale ale, aleeeaa aa aa aaaaaa.... ok, danas je dan zapoceo bolje od juche.mnogo bolje. btw adriano ne startuje protiv francuske. Zbog nedostatka elana, motiva i loseg raspolozenja koje prenosi na saigrache, startovace na njegovom mestu ROnaldinjo, koji ce tako igrati na slichan nachin kako igra u barseloni. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 zaista i dalje ne verujem da su Lampard i Gerrard u roku od 10 minuta promasili po penal. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Runi je pokazao svima sta je najbolje za ekipu....odlichan je to igrach!!! =/ Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Runi je pokazao svima sta je najbolje za ekipu....odlichan je to igrach!!! =/ ← e stvarno je stoka seljacka.... nemam reci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 smorio sam se posle danasnjeg rezultata! svi za koje sam navijao su ispali! prosto sada ne znam za koga da se odlucim.. da li brazil.. ostali su mi svi smrdljivci, nemci zato sto su domacini i zato sto je NEKO rekao da moraju da osvoje titulu, italijani zato sto su italijani, portugalci zato sto su prgavi kristijanoronaldichari... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Znao sam da ce proci Portugal, na njih sam se i kladio "virtuelno" ;) ali mi nije bilo drago ni za jedne ni za druge generalno govoreci :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 a ti si samo virtuelni kladioc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 smorio sam se posle danasnjeg rezultata! svi za koje sam navijao su ispali! prosto sada ne znam za koga da se odlucim.. da li brazil.. ostali su mi svi smrdljivci, nemci zato sto su domacini i zato sto je NEKO rekao da moraju da osvoje titulu, italijani zato sto su italijani, portugalci zato sto su prgavi kristijanoronaldichari... ← A shta fali Nemachkoj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Glupi Brazil zajebava se Ronaldinho manekenise i treba da izgube ali nece :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 1:0 za francusku Henry 57 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 (edited) Da nam nisi reko ne bi saznali :) Lepo brazil pokazao da nemoze da podcenjuje sve Prvi sut uputili u 91 minutu ronaldinho se samo smeje Edited July 1, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Am I good or what? :) Lepo rekoh da ce Brazilce da sjebe sindrom zvani 1998 Moja prognoza - Dojchlandija osvaja SP! Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Am I good or what? :) Lepo rekoh da ce Brazilce da sjebe sindrom zvani 1998 Moja prognoza - Dojchlandija osvaja SP! ← pobedise crncuge proklete... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 OPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA OPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts