Formica Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 mislim da se Baros povredio... Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 zbog njega sam i zgotivio Liverpool... ← kao i lex... to su se te sitne dushe zvane-"navijachi poola"... dobri su nemci... kako ce neko da ih rokne slatko u daljem toku takmichenja :) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 dobri su nemci... kako ce neko da ih rokne slatko u daljem toku takmichenja :) ← cini se da im odbrana nikako ne ide makar u pitanju bila i Kosta Rika. U napadu standardno idu na bokove. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 stvarno su tuga al' meni prolazi tiket za sada (3+ i kec na nemachku) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 9, 2006 Author Report Share Posted June 9, 2006 kao i lex... to su se te sitne dushe zvane-"navijachi poola"... dobri su nemci... kako ce neko da ih rokne slatko u daljem toku takmichenja :) ← a) E jeste, zbog Barosa... :D b) Odlichna im je odbrana. Valjda tje Wanchope da im uvalja josh dva komada do kraja. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 a) E jeste, zbog Barosa... :D ← foliranje ne pali sada :D Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Nemci imaju fantasticne bokove i dosta dobar napad,jos kad ubace Balaka protiv Poljske bice jos jachi al odbrana im je u rangu Argentine (kako cu da hejtujem ovu nesrecnu reprezentaciju,ima da ih izbaksuziram najgore:)).Btw kakav gol za otvaranje...fantazija. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 stvarno onaj gol je fantastican. ali dva puta je bio umalo izblokiran, ali ipak to golu daje josh vecu draz :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Odlichna uvodna utakmica...uh kad bi sve bile ovakve :) Ovaj poslednji gol ... Leman mi se ne svidja uopste kako brani... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Leman mi se ne svidja uopste kako brani... ← ma shto, bio je najbolji na terenu... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Svim srcem sam bio uz Kostariku, medjutim, ova tekma je dokazala da su Nemci bulje za odbranu. Meni lichno dosadna utakmica, jedino je prvi gol bio ono shto mi se svidelo. Valjda ce Poljaci i Ekvador biti zanimljivija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest epicAdrian Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 oh my Force, kakav gol Fringsa! Na prvestvu sam naravno uz nashe, ali kada ga izduvaju (nadam se da nece prebrzo), onda navijam za Italijane (plz dont hate me for this :D), a gotiva su mi i Chesi i Shvedjani : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 POL 0 - 1 ECU svaka cast, dobar udarac glavom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 bozhe, ona poljska je tuga;) ako nishta drugo, bar sam izvukao 400 kinti koje sam ulozhio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 (edited) Poljska me podseca na nas u losim utakmicama,mrcvarenje lopte,bezidejna igra i prebacivanje sredine kad skontaju da ne mogu da prodju one grdosine kao Espinozu i sl.Zasluzili su i da ispadnu bez dileme.Jos ja naivno odigram tiket na njih,znao sam da Kostarika nije losha ali da je Poljska takav ocaj nisam mogao da verujem:) Edited June 9, 2006 by HellFire) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 10, 2006 Author Report Share Posted June 10, 2006 Nemachka - Kostarika 4:2 Ekvador - Poljska 2:0 Pa lepo, 8 golova prvog dana... Valjda tje i po ostalim grupama biti dosta golova. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 danas u 15h Engleska - Paragvaj dakle Hajli i Pajseru eto prilike da vidite vase favorite :) a za nas bitna utakmica. e sad koliko je bitna trenutno ne znam, ali interesantno je videti nase protivnike u grupi 21:00 Argentina - Obala Slonovace u medjuvremenu igraju Sweden - T&T Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Nemci nishta posebno, ali guraju svoje. Ekvador takodje, mada mislim da je Kostarika jacha od Ekvadora. Poljska je tuga... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Svaka cast Ekvadoru... Jel se meni ucunilo ili je komentator rekao da su poljski navijachi odmah iza nemaca po brojnosti na ovom sp? btw...danas Engleska...hohohoh Stiven Dzerard iz voleja,moja prognoza :) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Jel se meni ucunilo ili je komentator rekao da su poljski navijachi odmah iza nemaca po brojnosti na ovom sp? Pa to i nije nemoguce. Nije da su daleko od Nemacke, i nije da ih nema puno u poljskoj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 znachi onaj prvi lahmov gol mi i dalje nesto najlepse sto sam video godinama na ovom prvenstvu navijam za dojchlandiju (jer ce da me ubiju ako budem chinio suprotno =o)) protiv holandije i engleske (opet, zato sto je ovde tak'a atmosfera) i klasika za nashe...mada sutrashnu utakmicu ne verujem da cu da gledam zbog termina i programa (ovde nedeljom rtl prenosi, a i te rane utakmice se jako loshe vide na velikom platnu =o(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 daj bre, koga ovaj javni servis zajebava... kod kuce sam za jednu utakmicu da gledam i to uz vishkovica koji svrshava na lamparda i gerrarda i ovo neverovatno iritirajuce seckanje... da ne pominjem to shto ton ide pre slike kao da prenose iz australije... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 England 1 - 0 Paraguay Ocekivao sam bar 2,3:0 ali dobro sto sto su englezi i ovo izvukli kako su lose igrali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Englezi stvarno imaju strasnu reprezentaciju. ali su igrali prilicno lose. btw ona dva shuta Lamparda ne verujem da nisu prosla... Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Sta pricas bwe weasel,igrali su sasvik ok,nekoliko puta sam i rekao "divno,super,bravo!" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts