gruja Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 To sto po malim stejdzevima ima tu i tamo nesto gotivno je sigutacija od pocetka egzita i na tim malim stejdzevima sam najvise vremena uvek provodio ali brate ne kosta karta koliko kosta za bleju sa jos 20 ljudi na nekom malom stejdzu. To mogu da radim u beogradu u nekoj rupi od kluba. To je sustina,a kontam da Lag zasniva dobar provod na tim malim hepi vajb stejdzovima...mislim realno Miloshe,te 2006. si me vodio na hns na paola moja za kojeg ja nikad nisam cuo,i bilo mi je vrh,ali ja necu za exit 2006. ispaliti ko iz topa zhurka paola moja,nego star wars theme od dave clarkea.Razumes sta hocu da kazem...pa jebote,otkad je MIA hedlajner exita?!?!?!?To samo shtrokavi britosi slushaju Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 http://www.miauk.com/ odslushaj pesmu, pogledaj spot i reci mi shta sada mislish o mii nemam pojma, meni je ovaj exit bio suv kvalitet. imali su muda da na main stage stave neke stvarno kvalitetne nastupe... nekako sam uspeo da ne spomenem i magnetic man shto je neshto najbolje shto se desilo komercijalnoj elektronskoj muzici u poslednjih 5 godina. Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 MIA car, barem muzika joj je car, ovako mi deluje ko debil. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Daj bre koji jeziv spot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Posle ovog klipa sam morao da nadjem kroz sta je prosla pa pravi ovakve spotove "The first nine years of M.I.A.'s life were marked by displacement caused by the Sri Lankan Civil War. Her family went into hiding from the Sri Lankan Army and contact between M.I.A. and her father was strictly limited." Cinjenica je da su doveli takvu postavu koja ce se najvise svideti Britancima - Mia, Magnetic, Deadmau5, Portishead i Jamiroquai ...sigurno im vise odgovaraju oni, trose pare ko ludi na tom Exitu Inace, sada gledam postave jos od 2000. Dosta izvodjaca se po vise puta pojavljivala na Exitu - ne kazem da je to lose ili dobro nego sam tek sada izvalio to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 http://www.miauk.com/ odslushaj pesmu, pogledaj spot i reci mi shta sada mislish o mii nemam pojma, meni je ovaj exit bio suv kvalitet. imali su muda da na main stage stave neke stvarno kvalitetne nastupe... nekako sam uspeo da ne spomenem i magnetic man shto je neshto najbolje shto se desilo komercijalnoj elektronskoj muzici u poslednjih 5 godina. dubstep je nešto najgore što se desilo muzici generalno, tako da magnetic man ne može da stoji pored reči "najbolje" nikako Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 trenseri su se spustili na proggy, tehnashi na minimal i berghain a drum n basseri na dubstep. spushtanje bitazhe klubske muzike da bi se mogla slushati i kuci (a zbog toga i kupovati) je josh jedan "go with the flow" ultimatuma industrije. od svega shto sam gore naveo - dabstep je najboljih stvari proizveo i ubedljivo najvishe kvalitetnih hitova. da je govnastije i dosadnije od dnb-a - jeste. Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 tehnashi na minimal kruko provaljen si! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 индастријал је и даље индастријал. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 samo tvrdo drale, jel tako! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 ТАКО ЈЕ!!! Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 индастријал је и даље индастријал. vecinom je preshla masa na idm ili berghain jbg Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 star wars theme od dave clarkea ehh..... :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts