Doca Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 Blejali mi ortaci gajbi da gledamo tekmu... usvinjili gajbu,tako da sam shvatio da nikad vishe bleja kod mene kad je neka tekma :) doneo ortak slushke sa mikrofonom tako da sam sad uber igrach cs-a...neko na crtu? odoh malo da djuskam cs,posle malo uchim,pa uveche frozen... jeb'o me kablovski net :/ btw...ova pesma sto slusham je skroz imbah :P Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 Bio do vikendice shtrebao psihologiju, i u trenutku kad su nam dali gol, oko pola koteza je ustalo na noge :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 spava mi se... idem sad jos malo u pozoriste... znaci vec vidim sebe posle pozorista kako kuntam :) kako sam jebeno umoran... If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 Iskreno drzim palceve da sto pre ispadnemo, mozda ce ljudi onda malo manje smarati o tome... ← i to shto kazes, ajde da prichamo o ... linuxu? 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 ...oh nothing much, wathcing the rur, having some coffee. Nego sad prekopavajuci malo klejbezable, ivan, bez ljutnje, sad banuje tu nekog lika, i sad kao lik je najneproduktivniji chlan foruma. E sad, ajde de, ima tu produktivnih ljudi u rur-u, ali nikad mi nebi palo na pamet da se i to ocenjuje...mora da je do nes-a. Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 Mislim da si (ako pricamo o istom coveku) pogresno razumeo razlog bana, ili se ivan samo malo pogresno odrazio. Stos je u tome da je taj lik (ako mislimo na istog) samo pootvarao x topica da reklamira neke svoje sajtove, nikada u zivotu nije ucestvovao u nekoj diskusiji i jos se pojavljuje samo svakih par meseci da bi reklamirao neki novi "projekat". Bio kod babe, gled'o Slagalicu ;) jeo neku supu/meso/krompir, i sad spremam kutju. Ah da, da ostanemo u duhu sa topicom, ucim za sutrasnji kontish iz geosa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 lz master? bio je on u neki prichi oko obliviona, dobro smo se nasmejali ja sam jedini lik u srbiji chiji je tim pobedio danas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 Nego sad prekopavajuci malo klejbezable, ivan, bez ljutnje, sad banuje tu nekog lika, i sad kao lik je najneproduktivniji chlan foruma. E sad, ajde de, ima tu produktivnih ljudi u rur-u, ali nikad mi nebi palo na pamet da se i to ocenjuje...mora da je do nes-a. ← what lucky said: Mislim da si (ako pricamo o istom coveku) pogresno razumeo razlog bana, ili se ivan samo malo pogresno odrazio. Stos je u tome da je taj lik (ako mislimo na istog) samo pootvarao x topica da reklamira neke svoje sajtove, nikada u zivotu nije ucestvovao u nekoj diskusiji i jos se pojavljuje samo svakih par meseci da bi reklamirao neki novi "projekat". ← trebalo je da čitaš tekst u originalnom postu, bilo bi ti jasno koje pravilo stalno krši :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 inače, ceo dan mi se jede roštilj, i izgleda da ću nekako skupiti kvorum da ne idem sam do duff-a.. bole mi je predložio da odem u orač i pojedem gurmansku a la orač, to mora da se odradi, al izgleda da će ipak sačekati neki drugi dan.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 sad sam vecerao....odvalio sam se od ljutih paprika znaci ne mogu da pricam.......bili mi ortak i ortakinja malo zblejali........trasu rano na ispit...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 u petak ce nam presuditi argentina. ← biće tako,garant :( Bio do vikendice shtrebao psihologiju, i u trenutku kad su nam dali gol, oko pola koteza je ustalo na noge :D ← pico,mogao si da svratiš na fuka :P :D da odgledamo tekmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 Joca je ponovo u gradu i sve vas pozdravlja... kaze da vas se uzeleo... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 jeo spargle sas mnogo lepim mesom toliko sam pun da mi se spava zverski sutra opet u 5:25 budjenje....nove radne pobede here i come (ili da se nadam strajku u zdravstvu? ;o))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 gledam u onoj Nemachkoj i Francuskoj sija sunce kao nikad, a kod nas vreme nikad gore... izgleda da su samo nad Balkanom oblaci. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 reshio malo da odmorim dushu... :D ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 i to shto kazes, ajde da prichamo o ... linuxu? ← -kakav vrh napush. sjajno. -smorih se zamalo, zbog glupog nekog ispita koji ne mogu da polozhim. -sad tju ga ubijem. -nije frka. -valjda. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 Odgledao 50-tak epizoda nekih anima (pretezhno Naruto i Kenshin), sad cem malo da blejim po netu, pa stavljam torente na skidanje. Posle toga laganim okretom se izvrnem sa stolice na krevet. Prokleta vrucinchina ceo dan, 32 stepena bilo oko 3h. Bah. Josh 3-4 nedelje i gotov sam sa shkolicom, a onda pravac BeGe. WeeHee! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 Dopunjavao svoju bookmark nekim linkovima Idem da se istuširam pa na spavanje ::: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 blah... vikend je bio sve, samo ne ispunjenje mojih ocekivanja... no dobro... Jacta Alea Est! a sad.. kad se otkotrlja, videcemo sta cu dobiti... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 Nazdrao se u meku [koliko ovo glupo zvuchi] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 .......I am loved, and I am in love..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 pilo se za rodjenadan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 Nazdrao se u meku [koliko ovo glupo zvuchi] ← tipa do sutra popodne neces osecati glad. a onda... tap! odjednom gladan k'o vuk :) kad se setim ranije koliko sam para spucao na taj Mc... nije mi dobro jbt :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 uz malo uchenja, crtanja i novi album pearl jama prosao je i ovaj vikend u milosevom zivotu... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 malo se razvedrio... malo :) bas da vidim kako ce sutra da mi pocne nedelja... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts