shaylee Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 sad sam zvala plato, imaju prepaid kartice za wow!! \o/\o/\o/ Home is where the hearthstone is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 mental note to myself: nikad ne sedi sa 5 zena duze od 3h horor • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phenomenon Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 jok, otpale mu ushi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 mrtav sam umoran, bole me bubrezi... kreten ostavi otvoren prozor dok je bilo ladno nisam bio pokriven... ahhh smor mada chill sad anime do mile volje \o/ ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 ceo dan sam hepi zbog zurke i sad sto je bliza, sve mi se vise spavaaa : (( I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 krenuo neku partiju civ4 da pikam posle x vremena i skapirao da sam se ovunio umedjuvremenu mnogo jel ti otpao kurac? :) ← ma on je otpao davno ne brinem se za njega. jok, otpale mu ushi ← pa blizu .. na kraju sam napravio twist .. rekao sam da stavi 3x kafu i onda ustao na iznenadjenje svih 5 i zapalio u roku od 15 sec :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fukkatsu Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 mental note to myself: nikad ne sedi sa 5 zena duze od 3h horor ← meni je granica tolerancije dve zhene. kad ih je tri krenu da se preplicu i tu vec moram da brzo ugasim vecinu mozga da ne bi bilo trajne shtete.. btw shaylee, koliko su kartice sad? - Ed will introduce Ed. Full name - Edward Wong Hau Pepelu Tivrusky the 4th. - That's a long name. - Ed made up that name for Ed, isn't it cool? - If you made it up, how can you be the 4th? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Bio do grada, taman se vratio kuci, mor'o opet do grada ... mrzim te "varke" ... ova kisha me bash zeznula, ajd' sto je kisha, nego sto je pocetak juna, a ona pada. Sad opusteno veche uz basket, fudbal i ostale sportove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 prošlog juna je bilo 10 stepeni jednog dana. znam da smo hteli da se prskamo u školi kad ono, samo što sneg nije pao... btw zašto se gase stari "pričajte" topici i otvaraju novi s vremena na vreme? God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 makar keva sprema štrudlu :) ← vrh,moram da vičem na kevu da spremi sutra anime do mile volje \o/ ← šta gledaš toliko to,osećam da si malog uposlio you perv :)) krenuo neku partiju civ4 da pikam posle x vremena i skapirao da sam se ovunio umedjuvremenu mnogo ← raspust rapust kako ću da se povratim :=) bio do teretane,odgledao neki film,pa sad još malo pa na kunt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Jebote vama raspust , a ja jos mesec dana skole :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Mislio sam kako ću za raspust da overim Civ4, mi idemo do 20-og Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 AAaa , ok , svejedno , nama do 26. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Bio do grada, taman se vratio kuci, mor'o opet do grada ... mrzim te "varke" ... ova kisha me bash zeznula, ajd' sto je kisha, nego sto je pocetak juna, a ona pada. Sad opusteno veche uz basket, fudbal i ostale sportove. ← u beogradu je jun i inache,statisticki, najkisovitiji mesec u godini.... nisam meteropata, ali po ovom vremenu ne bih izlazio iz kreveta. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 au kisha lije i ovde...a mislio da odem do grada malo...nista jos jedno zakucavanje za kompom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 stigla hrana, sad tju da jedem i gledam anime \o/ :D ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Nesto sad razmisljam koliko sam u stvari u ovom periodu pada PTT video ljudi koji panicno traze komp za wow. Svih profila. Jedva cekam da zavrsim ovih par obaveza, odlucio sam da cu da ga predjem do kraja :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 AAaa , ok , svejedno , nama do 26. ← n00bz :F Djuskao cs...odoh na kunt... lepo pada kishica,sad cu pustim neki trensic,imad a spavam kao beba :)) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Kunt u najavi... Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 bio kod ortaka, jeli štrudlu koju je keva spremila a ja odneo, gledali tekmu.. smorio sam se što sam morao gajbi pre kraja, al pobegao bi mi poslednji autobus.. propustio drugi produžetak itd.. danas čuo nekoliko prajsles priča, najbolja je neka o reklami za sladoled, jebeno sam vidovit :)) sad ću malo da spikam sa ljudima na netu, pa palim word, biće produktivno veče :) mental note to myself: nikad ne sedi sa 5 zena duze od 3h horor ← + meni je granica tolerancije dve zhene. kad ih je tri krenu da se preplicu i tu vec moram da brzo ugasim vecinu mozga da ne bi bilo trajne shtete.. ← sedite. pijete kafu. ona priča. ti razmišljaš o basketu, formuli, vremenu, vožnji bajsa, snegu, prljavoj odeći, dupetu instruktorke u teretani. tu i tamo se setiš da kažeš da da ne i? stvara ti se mentalna slika. bucmasta šumadijska snaša koja pere veš u moravi, samo što umesto one daske za trljanje koristi tvoj ogoljeni mozak, a i nije šumadijska snaša nego riba s kojom si za stolom. daj, molim te, znamo zašto si ovde, ako ti kažem da si najbolja koju sam ikad upoznao, oćeš malo da ćutiš? i am so great, i am so great.. everybody loves me, cause i am so great \o/ btw zašto se gase stari "pričajte" topici i otvaraju novi s vremena na vreme? ← ima forum problema sa varenjem topika od ~100 strana, pa da preduhitrimo, gasimo oko osamdeset i neke.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 eh sutra maturski iz srpskog. kako cu da lupam... Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 ne mogu da uploadujem 20gb fajlova na dc++,zato sto nemam toliko, pa i ja da pocnem da skidam :((((((. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 u beogradu je jun i inache,statisticki, najkisovitiji mesec u godini.... pa ok, nemam poblem sa onim letnjim pljuskovima, kao +30, promalja se sunce, a kao lije ... ali ovo na 10 stepeni i tmurno je bash uzas. ima forum problema sa varenjem topika od ~100 strana, pa da preduhitrimo, gasimo oko osamdeset i neke.. Zapravo to nikad nije dokazano ;) ali je ok da se zatvaraju na oko 100 strana, na kraju krajeva, lakse je za navigaciju i sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 stemovao kupatilo, jeb'o sam kevu onom betonu.. igrao vampire, mnogo sam jak... sutra smrt na poslu, al fala kurcu, da se i ova nedelja vise zavrsi... bila je skoro pogubna za mene, i jos neke ljude... long live weekend, i rakija majka Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 kakav dan, buah. prvo sam ustao u pola 12, razjeban sam ceo dan od ovog vremena, vece je izvuklo dan, okacim se na net, odem na dj profil na chilloutu i imam sta da vidim. Novih komentara: 1. Procitaj: chillovka: H8 za tebe , retardu. (31 May 2006 - 06:35) popizdim i smorim se. koji je kurac sa tim ljudima. ← mojne da se nerviras krule:)...imas glas od mene:)...laku noc ljudi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts