Jump to content

Phenomenon

The X
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Phenomenon

  1. otkud ti znash shta je ol school ? :))
  2. Phenomenon

    Mladi

    mda. zvezdina shkola :P
  3. Phenomenon

    Mladi

    komentator je idiot svoje vrste.. ja gledam na mute :)
  4. Phenomenon

    Mladi

    prvo poluvreme nisam gledao, al' evo drugo i pochetak produzetaka svaka chast klincima, odlichno igraju .. milijash i krasic = no comment, otkidaju momci... daj bozhe da prodjemo dalje... P.S: ukrajinski golman nije normalan, shta je sve chovek odbranio... P.P.S: purovicu fale josh 3 noge da bi mogao da da gol :/ EDIT: zaboravih na stepanova, mali zmaj !
  5. ja sam ga proshle godine platio soma kinti, sedishte + shipka (dobrog kvaliteta), u prodavnici na 25. maju..
  6. savo je sheprtljavi blenta koji je toliki pozitivac da veoma utiche na atmosferu u celoj reprezentaciji... za njega samo rispekt ;)
  7. Phenomenon

    Macintosh

    potpuno se slazhem sa vuduom (nadam se da ste do sada skapirali da chovek u ovom delu foruma dokazuje da zna o chemu pricha), mac je odlichan - ali za ljude koji: a) zaradjuju preko istog (design/print/grafika) b) imaju para da ga priushte i da ne razmishljaju o eventualnim troshkovima... odnos cena/kvalitet - pobedjuje PC.. naravno, ovo je samo moje mishljenje :P
  8. uz nju nishta nije problem zamisliti :))
  9. zavisi kako kad, net mi je bitan zbog informacija koje dobijam na dnevnom nivou... odvikao sam se od novina i televizora (jedino shto kupujem na dnevnom nivou je zurnal), tako da mi je bila frka sedam dana bez neta (nisam bre ni prognozu znao ;)), ali kapiram da bih mogao da se odviknem kad bi trebalo :)
×
×
  • Create New...