Boba Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 kako ne, a budzenje bicepsa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 pa to se podrazumeva kao disanje i pishanje... elem, sad gledam sobu lepa je... :) a i znojim se josh uvek kao svinja :D inache koji tje mi zhovot kad imam sve u sobi 6mbit`a :D ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 (edited) ...i napaljene popove [da li ce ova fora oko popova da propadne ikada ? ] Edited May 28, 2006 by stalja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 usr'o sam se kad je ovaj baja na b92 kren'o da se dere kad su portugalci dali gol ... jebote, k'o da je sedmicu dobio :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 ceo dan za knjigom........zlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Kruko je vec poznat... neki lik sad skida njegov set od mene preko dc++ Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Pokisao sam na ovom pljusku, a glava mi puca od smrada laka na vratima koja su danas bila prelakirana. Huray! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 E jes' vala... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Ja sve ocekujem da mi ponudis neku kintu kao nagradu,a ti nista Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 dobijesh kartu za spektakl kada bude mega poznat:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 da mi je neko rekao da cu posle 15 godina skolovanja, jedno celo poslepodne smirglati 52 cackalice na milimetar debljine ne bih mu poverovao. jedino sto nisam bio sam inache bih poludeo... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 ruku na srce soba je bila mala, mi znojavi a vazduh pun omamljujuceg lepka It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 smaram se na mircu uz neke bezvezne rasprave:)...gladan sam a nemam nista za has u kuci...smor...jos je i kisa padala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 ja sam nekako uvek tripovao da ce cilim prvi zabosti taj pajdo ← ma milic je samo pricha bez akcije It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 ma milic je samo pricha bez akcije [antimaud]uuu cilimeeeeee, shta ti rekao za ribolovachi priboooor!!![/antimaud] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 ceo dan na sendvičima i duvan čvarcima, užas.. nesanica pivo i radža :)) drugarica mi se za 2 meseca udaje za tipa koji je 10 godina stariji od nje, sta je s jebenim mozgom ← :( jel trudna? ruku na srce soba je bila mala, mi znojavi a vazduh pun omamljujuceg lepka ← ima zagorelih ljudi ovde, što nam to pričaš? :( p.s. bivša ftw Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 josh jedan novi radni dan... idemo dalje... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 dobijesh kartu za spektakl kada bude mega poznat:) ← i blajv u vip lozi! ← \o/ \o/ \o/ ...sto se tice ove ribe sto se udaje... nesto me pukao flesh preksinoc kad sam bio u vikendici rekoshe mi ortaci za dve ribe (jedna 88,jedna 90 god.) da trebad a se udaju jer su trudne jebote btw...sad sam ustao,danas se ne ide u skolu (dan skole) pa cu imati vremena i za bleju i za uchenje :) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 ti brakovi zbog trudnoce su obichno katastrofe u najavi It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 Ako su, ko ih jebe. Kako seje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 понедељак... нееееееееееееее... чезнем за спавањем до поднева, излежавањем по цео дан, одсуству обавеза и одговорности. овде, на послу, се ситуација са оним пројектом, за који сам мислио да је при крају, заговнала до неслућених размера, тако да смо још далеко од краја. биће ово дуг дан. одобрили су ми дозвољени минус, тако да сам повећао маневарски простор са парицама, картице фтв... сад идем да излечим бедак и духовну кризу материјалним вредностима, као прави корпоративни дрон. почињем да учим како је то. овај мај је био грозан месец у сваком погледу, једва чекам да се заврши... хоћу на неку кућну журку, то ми тако недостаје, нема их више као некада... или ћу да одем на неки фенси сплав са мојом јуришном екипом, да потрошим много пара и да одвучем у мрак неку стасалу полупијану приглупу фенсерушицу од 19 година... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 Bedak je za tu decu koja se radjaju u takvim brakovima... LM, doshao na posao, sad cu malo da raduckam, pa cu malo da odmaram da bi doshao kuci odmoran poshto me cheka josh jedna "zabavna" noc s malim ali mocnim "tenorom" u glavnoj ulozi А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 once again running on fumes :) Ako su, ko ih jebe. Kako seješ tako žanješ, ili nešto u tom fazonu. ← najbolje da seješ u vreću, pa ako nikne, zvaćemo ga hudini.. одобрили су ми дозвољени минус, тако да сам повећао маневарски простор са парицама, картице фтв... сад идем да излечим бедак и духовну кризу материјалним вредностима, као прави корпоративни дрон. почињем да учим како је то. ← pozdravila te ikea :) što se fenserušice tiče, znamo i ti i ja da bi je oterao u pm :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 и да одвучем у мрак неку стасалу полупијану приглупу фенсерушицу од 19 година... Deda, to je nekad bilo, sad su stasale sa 15 godina :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 You are not your bank account You are not the clothes you wear You are not the contents of your wallet You are not your bowel cancer You are not your grande latte You are not the car you drive You are not your fucking khaki's ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts