Crno-Sunce Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 blejim bilo mi neko drustvo sa faxa nisam siguran da li me je jedna riba sa faxa malopre iskulirala i ispalila ili je u fazonu za koji dan. bla uglavnom taj koji dan ce biti u petak kad cemo da se solidno razvalimo od apsinta. jipiiiI! If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 Dobio sam 4 iz pismenog iz srpskog...sto je veliki podvig kod mog razrednog,jel sam jelte,muskog pola (mojne da je neko napenalio ovo :P ) Ispalio me ortak za tekmu,jer je morao da popravlja ocene,a druga je smena... sad mi zao sto nisam otisao,jer je tekma skroz dobra :) Dobra vest je sto je cale malo pre zvao SBB da ukljuce nasim podstanarima (zgrada pored mene) i pitao ih za net,tako da mozda u skorije vreme uzmem neki normalan net :)) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 (edited) danas bio sjajan dan, odradio fiziku... bilo do jaja. jos samo da nema kise. Edited May 10, 2006 by Formica Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 ako je bash to onda se to reshava tako shto ne spavash jedan dan i sutra legnesh normalno. ← probao, zaspao u 5.. negoo.. dosta o pilulama, odradile su svoje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 uf crko sam... opikao sam ne ljuti se cloveche il kako vetj, tri sam uterao u kutju... elem bio do teretane i zadrzo se tamo nekih sat i tries-cetres minuta... oko 130 propadanja palo josh je i mishitj poceo da mi igra od napora... ubio sam se:D sad tju se tushenm, pa da uchim sutra za test iz talijanskog i mozda opichim dotu ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 Ne znam shta ortaq da qpim za rodj... ← qupi mu jednog crnca,sa velikim qrcem..... Kako sam pokiso ko miš dok sam došao iz škole....došao kući svi bre nešto nadrkani,samo seru....ćale zaglavio ponovo u bolnici zbog kamena u bubregu...u pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 ceo dan se smarao nesto po gradu.....ustao u 7 dosao kuci u 5.......bio kod lekara...cekao 4 sata.......znaci nije mi bilo dobro kolko sam se smorio....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 smorena sam nevidjeno oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 Uh, sad sam skrpio neki domaći iz Jave, znači ako ono čudo radi onda sam ja gumeni čamac :) Ali ko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 Bleja maximalna, dobro je da sam pametan chovek pa nosim kishobran sa sobom. Nogavice i patike skroz mokre ali sam sachuvao suvu glavu! Malo sam umoran, treba da odradim maturski za sutra popodne a nisam ni pocheo. Horor. Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 qtnao celo popodne posle jurnjave po gradu....... skoro sam ustao i planiram sta cu da radim veceras.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 opet ne mogu da spavam, dođem na forum ne znajući šta drugo, i sačeka me pm u kome mi neki sada banovani korisnik psuje mrtvu kevu i nerođeno dete, il tako nešto.. hrabri ljudi kad su iza monitora, pa to ti je :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 odlepio... prsao mi bio beotel nesto, nije hteo da se nakaci, pa sam uzeo malo da pikam d2... odjednom pogledam, kad ono 4 sata.. i aj reko, da probam jos jednom, kad zeka peka radi :) i tako, sad malo forumanja, pustio sam dl neka krlja.. pa palim uskoro off i na kunt... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 pi josh uvek sam budan... ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 Evo me na poslu, polako otaljavam neke stvari i jedva chekam da odem kuci А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 (edited) Rano si poceo da cekas :D Ja na poslu imam par nemogutjih misija danas :| Edited May 11, 2006 by mohican OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 Još danas idemo u školu i sutra štajk , sledeće nedelje skraćeni časovi idem da vidim šta ima da se pročita da bih preživao današnji dan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 (edited) ustao.....oko pola deset.........radim seminarski da istampam......treba do grada da kupim neke stvari za vodu...... Edited May 11, 2006 by zEx Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 Polozio testoveeeeeeeeeeeeeeee:) sad jedem normalnu cokoladu, pa cu da doruckujem pa u skolu... Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 Pitam se kad cu vishe da zavrsim sve ove neke nagomilane obaveze, i jedva cekam nedelju da odem na odmor. Sad nesto vagam dal' da krenem u poneki poslitj, ili da ipak odustanem jer uskoro moram do grada. Cekir'o forum malo, sa'cu da stogod calabrcnem, i tako to :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 jebemukisu bas sam lepo ruckala sad i sad sam taaako zadovoljna : )) I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 iako sam lepo i dugo spavao probudio sam se shlogiran :) ovo vreme me uzasava, al bar mi ide u prilog da sednem ozbiljnije da finishiram ovaj ispit. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 или РАДИТЕ нешто у животу, па да видите како ћете да спавате... ← Rece covek koji je na forumu samo dok radi Elem sinoc mi bilo neko opste veselje, neki sastanak gde sam se dobro ispickarao sa svima zivima i sad sam u zen fazi :) Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 iako sam lepo i dugo spavao probudio sam se shlogiran :) ovo vreme me uzasava, al bar mi ide u prilog da sednem ozbiljnije da finishiram ovaj ispit. Ja kad sam se probudio bilo je sunchano, pa cak i delimicno toplo ... i odjednom vidi kakvo sranje opet nastade. Nema ... sa'ce ovako do sredine maja i onda ce da udari odma' na preko 30 stepeni. reckam neki dvd, setih se da imam nekog posla kojeg mogu da odradim pre negoli krenem, i tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 i tako dan za danom, pred kockastim ekranom... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts