cali Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 nadjoh » Click to show Spoiler - click again to hide... « Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 SHAYLEE BEJBE, DA NEMAM DEVOJKU - NE BIH IMAO DEVOJKU! ← jao jao jao .... mrtav si . step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 Kruko papucharu najebo` si Uh, evo drugari, chisto prva pomotj, da se povratimo... Tako to rade pravi mushkarci :)) Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 jao jao jao .... mrtav si . ← ista reakcija moje zene kada komentarishem lepu devojku na ulici. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 Ahahahahhaaaahaha sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 prva cica na ovom forumu koja ima bolju sisu od moje.. ← s kim si ono igrao ut na onom turniru gde smo te dobili zwerko i ja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 nadjoh » Click to show Spoiler - click again to hide... « ← Delfini krivi za potop Titanika =))) hahha kako volim to Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 s kim si ono igrao ut na onom turniru gde smo te dobili zwerko i ja? ← Mi smo nekog dobili? U UT-u? Secam se samo da je on igrao u ninja outfitu, ali se ne secam da smo mi ikoga tamo dobili Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 Veseli Bankari i Guarana Bojz » Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... « • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 Jbte, kako ste zli Gde nadjoste chokoladnu? Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 rado bih otvarao slike maude ali brate,resizeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 lepo smo je ugostili :))) ortakinja rado bih otvarao slike maude ali brate,resizeee ← kupi veci monitor • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 (edited) lepo smo je ugostili :))) ortakinja rofl, neka shvedzanka... so, leba i rakije, domatjinski Edited May 25, 2006 by Nemesis Enforcer Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 blizu al daleko ;) guarane i votke al zar je bitno :D • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 1. lepo je videti nasmejanog ( a treznog draska ) 2. milicu budalo , smanji velichine slika sledeci put 3. ivan ima talenat da deluje na fografijama kao ilustracija iz medicinskih udzbenika. Znam jer delim istu osobinu 4. ova choko moko devojka nije losha It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 1. srecom pa je trezan 2. mrzelo me 3. hahaha to na ovim nameshtenim .. veruj mi da ne zelish da vidish one nenameshtene :) 4. ono 1-10 .. 6 • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 koji ste hejteri.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 dobro dobro 8 • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 Pazi, ako je naterala Ivana da se hvali kako lichi na Bojanu Ordinachev, mora da je bar za 9... :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 lex, moracu da prestanem da pratim tvoje postove, ispadam ko fanboy koji se smeje svakoj fori :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaylee Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 hahaha mohi ima natures swifness oma je udario save ;o)) ← mohi je elf bitch, izdao fellow druida >_> Realno gledano je original znacajno bolji za razbijanje gay monotonije ← Hm, i da sam slikala samo svoju (zensku) patiku bilo bi dovoljno za razbijanje gay monotonije.. sta imash sada na sebi ? ← Bilo bi dobro da kazem "nekog frajera", ali nije tako HAHAHAHAHAHAHAHA!!! joj, yebote, suze mi na ochi poshle... alo, riba vam malo prospe feromon i vi odma` za njom ko dzhuktzi? mislim da ne pomislite da nisam gej, fotka je ok. qq, ubi nam gej pride toliko dugo stvaran... ← Moja greska sto sam i pokusala da ovaj topic malo ucinim heteroseksualnim, ali ako vi vise ovako volite (a vidi se da volite), ne bih da vam kvarim medjusobno uzivanje Mora da je sad presretjna shto tje do sutra topic da naraste za deset strana... ← Finally, my life has meaning @voodoo_nbgd Da, ja sa Kojot koji vas sve zajebava Home is where the hearthstone is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 ja sam samo sretan da je neko drugi preuzeo stafetu isticanja slichnosti izmedju dotichno dvoje ljudi tako da sam cool, josh kad bi Lex imao dokaz za svoju izjavu - sretja nikad vetja ;o)) edit a ako nas neko zeza na ovom topicu to nikako ne mozhe biti kojot jer on a) nikad nije budan ovako rano (tj tek je legao da spava), b) nema mentalne kapaciteta da pishe ispravno tolike postove (pogotovo ne tako rano) i c) **** ** ***** **** ***** ********, * ** ** ******* (ne smem da kazhem javno, kjoot je ipak moj drug =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 е та је ноћ била врх!!! Иги, не бацај хејт, да те не бих закључао у хејтотрон, да видиш шта је хејт. него Шејли, шта би са ОНИМ сликама? нисмо сви овде тако лако попаљиви, има и нас који су lvl60... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaylee Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 Ne znam o cemu pricas. Ne priznajem nista. Home is where the hearthstone is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts