Bartuc Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 vec duze vreme je u svadji sa skoro svim igrachima, a danas je trazio izmenu i sve vreme se relativno blago i diskretno pichkarao sa shakotom dok je bio u igri ono malo... a shakota se pokenjao na ledja novinaru koji je pitao u fazonu "kako to igrach zvezde sme da trazi izmenu?" btw znao sam da se lucky javlja chim je markovic prelomio, nisam hteo nishta pre tebe da pishem :D Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 10, 2006 Author Report Share Posted June 10, 2006 (edited) vec duze vreme je u svadji sa skoro svim igrachima, a danas je trazio izmenu i sve vreme se relativno blago i diskretno pichkarao sa shakotom dok je bio u igri ono malo... ← ajmo ajmo Lerry... samo jos malo, promeni tabor i dodji ti kod chika Duleta, da te on poduci odbrani :) garant poboljsava odbranu, pogledajte Luku i Tripka :D ozbiljno, voleo bih da ga vidim u crno belom dresu. ne znam ni sam zashto Edited June 10, 2006 by Formica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 sledece sezone i tako sve odlazi u qrac odlaskom miloja, nije ni bitno realno... totalno je smeshno i glupavo reci sada, ali chini mi se da ako sledece sezone zvezda ne uzme titulu, stvarno nece nikada... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 Leri ce standarno dobro da igra protiv grobara... tako da tu nema frke. :) Mada, bez Gurovica stvarno nula shansi. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 btw znao sam da se lucky javlja chim je markovic prelomio, nisam hteo nishta pre tebe da pishem :D ahahah :)) btw Povodom nezvaničnih informacija koje su se pojavljivale u medijima, a tiču se unapred podeljenih karata za utakmice finala plej-ofa Sinalko Super lige i poku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 Pa manje ih je, sta drugo da rade... Ali opet su favoriti. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 13, 2006 Author Report Share Posted June 13, 2006 dakle pocinje nam finale. Partizan - Zvezda 20h Hala Pionir. mislim da je ovim kartama Partizan sam sebe zajebao ali sacekajmo da vidimo. cenim da ce od 5000 ljudi na Buducnosti 2000 ostati da gleda Brazil, ili se plasi za sopstvenu bezbednost. tako ce od prilike biti i na drugoj utakmici. a Zvezda ce imati pravu podrsku sa tribina kada ona bude domacin. iskreno, nadam se da gresim. Sakota ce po nekoj mojoj proceni ubaciti Gurovica u trecoj utakmici, iako bi mogao da igra i ranije, ali smatram da zeli da ga postedi vredjanja Grobara. izoblichitju se od ovog finala. Duki i Gagi kad krenu po konferencijama da prave shpanske serije, a ovde da se redjaju postovi o sudjenju, zaverama, kartama... divota :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 Sakota ce po nekoj mojoj proceni ubaciti Gurovica u trecoj utakmici, iako bi mogao da igra i ranije, ali smatram da zeli da ga postedi vredjanja Grobara. ← igra i danas (to je makar bila pricha do juche, a 100% cu znati negde oko 17:30 danas :)) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 13, 2006 Author Report Share Posted June 13, 2006 igra i danas (to je makar bila pricha do juche, a 100% cu znati negde oko 17:30 danas :)) ← chudno... sposoban je da igra, to je sigurno. mislio sam da ce Shakota napraviti dobar takticki potez. Bog te pita koliko je injekcija primio. :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 Primio je ali u chmar. Pobeda Partizana! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 ochekivano... mada smo se dobro drzhali... idemo dalje... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 shto se statistike tiche, par stvari bih izdvojio... miloje 6-16 bacanja, kosta 14 i 10, index 22, vonteego 19 poena, 7-9 iz igre. gurovic 22, 10-13 bacanja, jeretin 18, index 19. luka samo -2 ovog puta, morace da se potrudi bolje sledeci put. shuput je isto bio ochajan i sa statistichke strane, index 1. naravno, zvezda je imala 12 kradja, mi 9 turnovera... a shto se same tekme tiche, uzasna igra, vonteegoi kosta su neshto odigrali kod nas, miloje, prekovic i tripkovic podnoshljivo, ostali uzas... btw jedan zanimljiv deo sa konferencije: tegeltija: da li ste i pored loshe igre zadovoljni malom razlikom? shakota: ja sam vec vishe puta rekao, za one koji znaju neshto o kosharci naravno, itd. Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 13, 2006 Author Report Share Posted June 13, 2006 (edited) i stigoh napokon. broj ljudi u hali je premasio sva moja ocekivanja. zaista atmosfera je na trenutke bila sjajna. mada je delom bila neka negativna energija u hali. ali pesma "ciganin je al najlepsi" je svima izmamila osmeh na lice. :) takodje ludi Misha ide sve dalje u skidanju :) pale su neke bombe na teren, ali igraci se bukvalno nisu uopste obazirali. sudjenje je bilo jako dobro, uz neke ocekivane greske, koje zaista ne mogu ozbiljnije da uticu na krajnji rezultat. Ludi Kosta je zamalo "prodao" utakmicu sa dva neuspela zakucavanja, osecam da ce Dule imati ozbiljan razgovor sa njim oko toga. Ali ljudi, ja nisam verovao da u redovima finaliste mogu da budu tako losi odnosi u timu. Shakota urla, ali urla na Raicevica i Gurovica posle travelinga Gurovica u trecoj cetvrtini. Henderson posle majmunisanja kada je pokusao da pogodi Tripka u noge i nije uspeo, hvata Partizan loptu, a Gurovic besan na njega. a Henderson vice i shiri ruke. Ljudi, Zvezda ima najkvalitetniji tim. Kvalitetniji su od Partizana. Ali su odnosi sacuvaj te majka Bozija. Milojevic - posebna prica, koliko je taj chovek pretrpeo udaraca, guranja pod kosem gotovo 40 minuta, prenosenja lopte. ja zaista ne znam kako je ostao na nogama. I dalje ne mogu da verujem koliku snagu poseduje taj chovek. Jeretin, Antic, Raicevic - posebna prica. Drugi, jako se nekorektno ponasao ali razumljivo. derbi je u pitanju. isto mislim i za Raicevica. ali ovaj prvi cetinjanin. sve je cinio da isprovocira Partizanove igrace. tri puta na pocetku utakmice se ponasa kao da je Stiv Nesh licno. ma to se ne moze uopste shvatiti. koliko god se trudio ali ne mogu... da neko moze da bude toliko arogantan ja zaista ne mogu da verujem. bilo je i u Partizanovim redovima nekoretnosti, ali ipak je derbi u pitanju. medjutim, chini mi se da je Shakota pogubio konce ekipe. Zvezda je i dalje favorit za titulu. izdrzace ovi igraci jos 3-4 utakmice zajedno. ali pitanje je da li ce uopste moci Zvezda da zadrzi ovaj tim sa tolikim antagonizmima... Edited June 13, 2006 by Formica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 13, 2006 Author Report Share Posted June 13, 2006 a shto se same tekme tiche, uzasna igra, vonteegoi kosta su neshto odigrali kod nas, miloje, prekovic i tripkovic podnoshljivo, ostali uzas... ← jao rupo Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 r je do e, tako da :) 10% warna za tebe... :) inache, jeretin se ponashao maksimalno nekorektno danas, ali: 1) je popio lakat od koste mushki, 2) igra odlichan plejof, tako da nije ni chudo shto je umislio ko-zna-shta :D antic je igrao ochajno, pa je jedna od stvari za koje sam ochekivao da budu prednost zvezde, a koju su oni forsirali pochetkom chetvrte chetvrtine, matchup kosta-antic potpuno propala zvezdi... da, raichevic se raspao, ali neko od njih ce proraditi, ne treba brinuti... nasha glavna nad za neshto bolje u tekmi broj 2 je shuput koji je danas za 24 mnuta imao sjajna 2 poena i 3 skoka... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 Raduje egal rezultat, uprkos neverovatno ocajnoj koncepciji zvezdine igre. Mislim da ce zvezda dobiti game 2. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 ma 3-0 za partizan ako se dovedu u red Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 14, 2006 Author Report Share Posted June 14, 2006 r je do e, tako da :) 10% warna za tebe... :) inache, jeretin se ponashao maksimalno nekorektno danas, ali: 1) je popio lakat od koste mushki, 2) igra odlichan plejof, tako da nije ni chudo shto je umislio ko-zna-shta :D antic je igrao ochajno, pa je jedna od stvari za koje sam ochekivao da budu prednost zvezde, a koju su oni forsirali pochetkom chetvrte chetvrtine, matchup kosta-antic potpuno propala zvezdi... da, raichevic se raspao, ali neko od njih ce proraditi, ne treba brinuti... nasha glavna nad za neshto bolje u tekmi broj 2 je shuput koji je danas za 24 mnuta imao sjajna 2 poena i 3 skoka... ← ah da . moja greska. izvinjavam se :) ja ipak mislim da je nasa nada Luka. koji je zaista fascinantno shutirao sinoc. da ne bi onog slucajnog pogotka iz "odbojke" imao bi 1 poen. :) lepo si primetio matchup perovic-antic. Ocekivao sam da ce Antic cuvati Milojevica. Ali Dule je verovatno namerno izveo Miloja kada je usao Antic kako bi malog makendoca zamorio Perovic. Ako je to bio plan... uspeo mu je :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 ajmo neki izvestaj sa lica mesta... sta se desilo na kraju? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Ajmo "RUR hala Pionir ekipa" , brzo sta je bilo , upalio sam TV , tek kad se sve zavrshi . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 stoka na tribinama stoka u uniformama stoka u odelima stoka u dresovima stoka u javnom servisu garavi sokak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 15, 2006 Author Report Share Posted June 15, 2006 (edited) Zbog sukoba Edited June 15, 2006 by Formica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Realno,nista od ovoga se nebi desilo da su karte lepo pustene u prodaju... ja da sam neki budza sad u savezu,prekinuo bih finale i ostavio drzavu bez sampiona za ovu godinu... 99% je sranje krenulo jer je neki navijach zakachio pandura,ovaj mu se izmrshtio,ovaj ga zabo i ostalo je vec suvishno... mada se i meni to desilo 100 puta,ali imao sam razum i precutao... videcemo sta ce biti :/ Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 OK Formice, ti si se javio, sad jos samo Bartuc da znamo da je sa njim sve u redu! Uzas je ovo sto se videlo, znachi bez obzira na to ko je poceo, zasto i kako. Covece, oni ljudi popadali, stravicno ... Sad bash gledam dnevnik, kazhu da je 10ak navijaca i 10ak pandura povredjeno, od navijaca 3-4 nesto lakshe a 1 tezhe :( Neki su iz urgentnog centra prebaceni na ortopedsku na banjici, znaci bilo je lomljave ruku/nogu. Josh kad sam vid'o onaj dim, za tren sam pomislio da je suzavac, rek'o ako je dotle doslo, u kurac sve. Srecom je bio samo aparat za gasenje pozara. Najozbiljnije, da covek prosto ne zna sta da radi sa tim navijacima, kosarkasima, pandurima ... kad rekoh panduri, oko ponotji sam se vracao gajbi, i ono jedno 4-5 automobila (matore korse, kadeti) sve na bg tablice dolaze do panduracije na vracaru i izlaze iz njih panduri sa onom opremom, al' vec presvuceni u civil ... interesantno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 ne kazem da su navijachi cvecke, oni su stoka, ali su panduri preterali ko u vrshcu.. gledao sam shvedjane kad je ovo bilo, pa ne znam shta se tachno desilo, saznacu sutra verovatno a Gurovic je ispao stoka shto je posle pretio neshto partizanovim igrachima, ko da su oni neshto krivi.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts