Pekarman Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 ... sta je za vas bilo otkrovljenje na ovom forumu ? Za mene dve stvari: - Pisanje u lavabo je opste prihvacen fenomen. - Dve trecine bi ga primilo u bulju za brdo para. A za vas ? Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 koliko se razni clanovi foruma chepe jedno drugom../// tipa : Jao kako si ti lud.. : Da da bas sam luud.... Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 ^^ toga imaš na svakom forumu,klasika. Trenutno ne mogu da se setim ničega konkretnog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 (edited) Aj sad iskreno, ko kuchi ne shora u lavabo? () Ne bih rekao otkrovenje, iznenadjenje pre, kako se ljudi "lizhu" jedni sa drugima, shatro muvaju do imbecilnosti... A i ne znaju se. Edited March 28, 2006 by [oveRk1nd] Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
svilnik Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 Aj sad iskreno, ko kuchi ne shora u lavabo? ( ) A jer neko pobao sa terase...??????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone zlo Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 Da i neko ispod je poceo da grgotce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 ja sam sa prozora sobe mrzelo me da idem do wc-a! Otkrovljenje je sto 80% muskaraca su pederi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
svilnik Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 Bas je EXTRA ........ jos ako zivis na 12-om spratu.........:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
svilnik Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 (edited) ... Edited March 28, 2006 by svilnik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 OMG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 ... sta je za vas bilo otkrovljenje na ovom forumu ? Za mene dve stvari: - Pisanje u lavabo je opste prihvacen fenomen. - Dve trecine bi ga primilo u bulju za brdo para. A za vas ? za mene je bilo otkrovljenje da se otkrovenje pishe sa lj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 Ocekivao sam da ima vise pismenih ljudi. za mene je bilo otkrovljenje da se otkrovenje pishe sa lj Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaylee Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 - Pisanje u lavabo je opste prihvacen fenomen. ← prvi put cujem da je to 'normalno' .. Quote Home is where the hearthstone is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 Dobro zheno, gde ti zhivish, to svi mushkartzi rade po defaultu... not Pohvala shto ga valjda i operu o istom troshku... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 za mene je bilo otkrovljenje da se otkrovenje pishe sa lj ← ^ what he said :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 [Reti alarm goes off] Rrrrrrrring! [/Reti alarm goes off] Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 VIDEO SAM BOGA Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 и шта ти је рекао? Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 primetio sam dve stvari koje su me iznenadile u zadnje vreme (kojih mogu da se setim) 1. u onom topicu o slobi javio se veliki broj ljudi koji su bili nostalgichni za vremenom njegove vladavine, a ja tako neshto stvarno ne mogu da razumem. to me je prilichno smrachilo u tom momentu. chak i neki ljudi za koje sam mislio da su pametniji i da mogu da rezonuju svojom glavom a ne da bukvalno ponavljaju ono shto su nam mediji tokom 90ih servirali. recimo da je to bilo otkrovenje u negativnom kontekstu. 2. je bio onaj coll-ov topic o gej drugaru :) ono ochekivao komentare tipa "ja bi ga ubio od batina" ali ispalo je potpuno drugachije. zapanjio sam se kolko je ljudi tolerantno po tom pitanju i poshto sam u fazonu zhivi i pusti druge da zhive, moram da kazhem da su me odgovori vetjine prijatno iznenadili. thumbs up. i ajde uozbiljite se malo, po meni ovo mozhe da bude stvarno dobar topic a vi ako ne mozhete da se setite shta je za vas bilo otkrovenje slobodno preskochite add reply dugme... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 Meni se djasvi topic stripovi, ali je neshto zamro`... "Zashtooooo sve shtoo je leeepoo imaa kraaaaj" Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 ... sta je za vas bilo otkrovljenje na ovom forumu ? Za mene dve stvari: - Pisanje u lavabo je opste prihvacen fenomen. ← Ono kao nikada u zivotu nisam pisao u labavo, ne znam zasto nije me nesto dojmilo :) Tipovi koji pricaju da nikada ne bi ispalili/prodali ortaka zbog ribice obicno prvi to urade :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 ..ajde uozbiljite se malo, po meni ovo mozhe da bude stvarno dobar topic a vi ako ne mozhete da se setite shta je za vas bilo otkrovenje slobodno preskochite add reply dugme... a jel smemo da postujemo kako nismo dozhiveli otkrovenje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 1. u onom topicu o slobi javio se veliki broj ljudi koji su bili nostalgichni za vremenom njegove vladavine, a ja tako neshto stvarno ne mogu da razumem. to me je prilichno smrachilo u tom momentu. chak i neki ljudi za koje sam mislio da su pametniji i da mogu da rezonuju svojom glavom a ne da bukvalno ponavljaju ono shto su nam mediji tokom 90ih servirali. recimo da je to bilo otkrovenje u negativnom kontekstu. Ma brate, kako to uopste mozhe da te pogadja? Ono, pogledas ko je to postovao (cast izuzecima) i provalis da je u pitanju klinac od 12-13 godina ... pa cak i 15, i 19 ... pa ne mozh da se sete toga sta se tada desavalo, nego samo lupaju gluposti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 и шта ти је рекао? ← Nisam mu nishta rekao, ako kaze drugachije ne govori istinu. :)))) Ja ne praktikujem pishanje u lavabo, ali zato imam dvorishte pa mi se moze napolju... :)) Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 (edited) otkrovenje je : da je ponekad jako smorno na ovom forumu :) Edited March 28, 2006 by Sheyn Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts