Sheyn Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 Verovatno si otkinula auspuh, a onda u napadu panike prezupcila menjac!! A onda si otkinula crevo za benzin sa pumpe i tako se vozikala. :) ← kolko je opravka ,otrpilike ?:) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 poceo sam jutro sa narodnjacima... podseca me ovo malo na ameriku joke... nego... ono idem da se istushiram pa do faksa da gledam pomracenje :))) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 Jel si pocheo jutro sa Lukasom ?or what ; ) Doruchkovao odoh sada da se drnam sa 2003 i tako ,malo cu oblivion da pikam u pauzama a oko 3 se nalazim sa Svetomirom(sa1nt) ,treba da ga chastim u Mc ,malo dete ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 a ne ne, to je vec hc. ta pesma :D nisam smoren vec sam ok raspolozen:) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 треба ти око 1.500 до 2.000 евра месечно да купиш стан, кола и да се скућиш, израчунао сам. и тако бар 10 година, да те добре старе банке не би истерале на улицу због неплаћених рата. A daj neke detalje, zivo me interesuje ova tvoja racunica? :) Danas sam se naspavao bogami, onoliko :) Sad idem nesto do redakcije, usput mogu da gledam i pomracenje sunca ;) pa na neko pitjence, pa cu za kasnije da vidim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 (edited) Pa ovako :) Stambeni kredit...primanja treba da su (tvoja ili zbirna) bar 500 eura za ratu od 250. kola....pojma nemam ako oces isto na pushing treba oko 150 eura komunalije oko 100 eura treba jest treba jebat treba somica (prijavljenih) da bi mogao da platis 500 za ove kredite, 100 komunalije i 400 za zivot znaci 1000 zavrsi neki posao. Govorim o stambenom na 25 godina sa 10 posto ucesca Edited March 29, 2006 by pER tU aMOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 pa, mesecna rata za stan je minimum 500-600 evra na 10 godina, tu je jos i oko 150 evra rata za kola na 5 godina. zatim, imas i oko 300 do 500 evra mesecno u prvih nekoliko godina za namestaj, tehniku i ostalo. i treba ti jos oko 300-500 evra za normalan samostalni zivot sa hranom, rezijama, izlascima, putovanjima i ostalim. tako da ti treba oko 2000 u prvih nekoliko godina, a onda bi i 1500 bilo dovoljno u poslednjih 5... ovo je grubo izracunato, za detaljniji plan ima da se plati ekspertiza. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 evo vidim da je i Igor razmisljao... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 jbt, spustilo se nevreme odjednom :/ ja taman krenuo u shkolu, konachno, kad ono medjutim lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 moraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam na chas iz istorije.. *(U@#($)&#(*$ i faks i istorija i zivot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 Evo kretje neka oluja. Mozhda je armagedon... najzad! :)) Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 Smoren sam za medalju. Svi bre hoce da im neshto radim i kapiram da mi trebaju pare, ali nemam snage za sve to. Zena mi loshe spava (jebiga 9 mesec), a vidim vec u najavi kako ce da bude veselo kada se mali rodi А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 probudili me krici od neke dechurlije, ili zhena, koji su bili van sebe jer su se nashli napolju kad je krenuo da pirka tajfun pre nekih chuku vremena. sad treba da radim vezhbe i da usisam sobu... a mrzi me onoliko. :/ @zerbah ne daj se Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 Jebem ti vetar, nagutao sam se peska za sve pare... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 (edited) kako mi se cini, dan ce mi se zavrsiti kako je i poceo, ocajno!!! hteo da gledam pomrcenje, ali se navukli neki hostile-crni oblaci pa je i to puklo... sto kaze ramirez, tajfun se ovde spremao banuo mi ortak sinoc, gledali neku tekmu, pa se razocarali, i ispalo je da je cela jebena skola navijala za Arsenal (godamit!!) Edited March 29, 2006 by Hide Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 Zamalo da me oduva onaj vetar malo pre... naneo mi prashine na crnu fajerku,nisam mogao da je ochistim...ko klosar sam bio u busu... sad sam stigao gajbi...prespavao sam pola dana gladan sam... idem da jedem neki krompir i meso.. kad pocnu Simpsonovi...:) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 idem na kafu sa kumom. ne mogu sedim gajbi. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 smor dan. brate. proenljiv. ko moje raspolozenje. _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 (edited) Bio danas sa tjaletom do preciznog mehanichara da sredi karburator. Ispostavilo se da pored karburatora, moraju da se srede ventili, svetjice, hladnjak i zameni filter za vazduh. Cale uzeo crevo, izbacio ga iz filtera da visi, i tako ce da ide josh par dana Edited March 29, 2006 by stalja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 Provalio sam da mi je onaj prokleti tajfun nabio zalihe zemlje u kosu, iza ushiju, u ushi... strava inache, pushtaju one zhalosne prastare epizode simpsonovih, bah smorio sam se :( lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 Jes vala, u tim epizodama Homer ko da govori iz bureta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 Ovo danas je bila prva :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 ma svejedno, dovoljno da me smori lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 mnogo je bila debilna serija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 Smoren sam za medalju. Svi bre hoce da im neshto radim i kapiram da mi trebaju pare, ali nemam snage za sve to. Zena mi loshe spava (jebiga 9 mesec), a vidim vec u najavi kako ce da bude veselo kada se mali rodi ← mozhesh da kukash koliko hocesh ali znash da ti nije zhao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts