Jump to content

PRSO sam ...

Recommended Posts

Prvi razred zemunske gimnazije, prvi dan prve godine dolazim ja sa Choporom (8 riba i likova koji su jednim busem ishli do i iz skole) iz Batajnice

...

nalazi dechka, i indirektno saznajemo preko e-maila da je hard-core gay...sto bi rekli furundzija.

A i vi ste neki ortaci... mogli ste da mu nabacite neku dandaru tokom

• Replies 254
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Chim ti je priznao znachi da ti veruje dovoljno. Nije ni njemu verovatno lako da zhivi sa tom chinjenicom...Mozhda je sebe ubedjivao da nije gay, sigurno je probao da bude sa ribom ali jednostavno je tako rodjen kao shto ti volish ribe a ja tipove...Imala sam drugaricu za koju sam saznala da je lezbejka kad je pokushala da me poljubi...Nije me vishe nikad zvala, jednostavno je prekinula sve kontakte sa mnom...Zhao mi je zbog toga ali shta mogu......

nikad !

uvek se odushevim ovim tapshanjem .. :)

nego , da ,budim se ja danas i prvo sto mi je palo na pamet je ovaj topic :S

ocu da kazem da npr ce pedere mrzeti svi a sa druge strane lezbejke ne ,zato sto se muskarcima svidja naravno kada bide 2 ribe zajedno o_O

mislim ono de je tu pravda ! [:D]

(mozda je ovo vec neko napisao ali me mrzi sada da prelistavam nazad)

odličan topik, sve pohvale i to.. nadam se da će rur-emo topici i dalje evoluirati ka manje prežvakanim temama..

Samo da pruzim podrsku Maudu i ekipi koja se slaze sa njim, cisto zbog autoriteta.

[jupi]

Nemoguce je da ne primetis ( osim ako naravno ne lazes ) , sta ti se sa njim druzis 10 goina , izlazite ovo ono i on ni jednom da pridje nekoj ribi... i nikad se nisi zapitao koji mu je kurac,10 godina bez zenskog mirisa,sisa,nogu.kose,pice,bradavica,kice,sekreta ,itd....brate ili seres ili izmiljas ili si malouman!!

Nije hej prema tebi ali ne volim kad me neko pravi majmunom!

god help us all

A ?ilim ?e na kraju da trpa Draleta da mu poka?e kako to nije ni?te stra?no :P

mozda ce i Drale da trpa tebe i Cileta da pokaze kako je to mnogo strasno. [;)]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Juce sam bio sa drustvom u nekom pubu i pricao sam sa ortakom. Posle 20 min sam ga totalno skapirao, sta vise bas mi ga je zao. Nije full gay, kaze da je bi ... da ga devojke do neke mere privlace, i da mu nije frka da prca neku :) Ali jednostavno vise voli muskarce ... nije bilo lako to slusati al jebiga ... rekao mi je to zato sto misli da to treba da znam. Poenta je da kada je provalio da je gay u nekom 5 razredu osnovne, pokusao je da to kaze caletu (mamu nema) ali ga je ovaj totalno izfrustrirao jer ga je tuko itd. (katastrofa). Od tog momenta je to za nejga bilo top secret i ponasao se kako on kaze onako kao sto je morao ... sto i ima pozitivne strane, neponasa se ko peder, niti ima neke zensek manire ... naprimer kaze da nikad u zivotu ne bi isao na neke peder manifestacije, ili u neki gay bar. Iako je gay, njemu je to glupo i sramotno ...

Neka cuda kombinacija, kapiram da je to ok ali sa neke strane i ne, to si sto si, nema tu puno filozofije.

sex, drugs and bio food!

istina, niko ne moze da sjebe dete kao roditelj. nerviraju me ljudi koji bezglavo forsiraju svoju decu kako bi ova ispunjavala njihove snove.... [:(!]

u ovom sluchaju cale je mislio - ma mali je on, opametice se samo kad oseti pichku, al cu prvo malo da ga iznabadam - [:(]

ajoj ako moj sin bude bio gej odrichem ga se... ebem ti onda ko ce da nastavi lozu??? ish bre mislim naravno napravicu minimum dvoje ako jedan/a omane ispravljam na drugom/oj :)))

preveliki je rizik to...

mada moja deca ce odrasti na falloutu ... prvo fo pa onda sve ostalo... pa onda napolje idu da vezbaju ono shto su naucili... !!! nece biti gej... :)

( [;)] )...

Edited by MiGsa
mrbean6hi.jpg