voodoo_ Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Prvi razred zemunske gimnazije, prvi dan prve godine dolazim ja sa Choporom (8 riba i likova koji su jednim busem ishli do i iz skole) iz Batajnice ... nalazi dechka, i indirektno saznajemo preko e-maila da je hard-core gay...sto bi rekli furundzija.← A i vi ste neki ortaci... mogli ste da mu nabacite neku dandaru tokom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Pa nije da covek nikad u zivotu nije jebo... probo jednom, vido da moze i resio da proba nesto drugo :P E sad sto nije probao drugu ribu to je njegova procena :P A Ćilim će na kraju da trpa Draleta da mu poka Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Chim ti je priznao znachi da ti veruje dovoljno. Nije ni njemu verovatno lako da zhivi sa tom chinjenicom...Mozhda je sebe ubedjivao da nije gay, sigurno je probao da bude sa ribom ali jednostavno je tako rodjen kao shto ti volish ribe a ja tipove...Imala sam drugaricu za koju sam saznala da je lezbejka kad je pokushala da me poljubi...Nije me vishe nikad zvala, jednostavno je prekinula sve kontakte sa mnom...Zhao mi je zbog toga ali shta mogu...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Da zove Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Ko je rekao da nisam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 a da je upoznas sa nama ? mislim da bi mogla da mnogima odavde zadovolji razne fantazije Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 (edited) kolko seresh... hahhahaaa /edit/ ne bjelom nego onoj iznad Edited March 25, 2006 by Pesma-mrtve-dece Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 ahahahaha, vala bash :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 (edited) Edited March 25, 2006 by Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 boli nas kurac Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 (edited) !!! nemoj srati da je rudolf p Edited March 25, 2006 by iguana Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 boli nas kurac ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 killy mogao bi da promeniš smajlija za promenu...i lezbejke rules :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 nikad ! uvek se odushevim ovim tapshanjem .. :) nego , da ,budim se ja danas i prvo sto mi je palo na pamet je ovaj topic :S ocu da kazem da npr ce pedere mrzeti svi a sa druge strane lezbejke ne ,zato sto se muskarcima svidja naravno kada bide 2 ribe zajedno o_O mislim ono de je tu pravda ! (mozda je ovo vec neko napisao ali me mrzi sada da prelistavam nazad) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 odličan topik, sve pohvale i to.. nadam se da će rur-emo topici i dalje evoluirati ka manje prežvakanim temama.. Samo da pruzim podrsku Maudu i ekipi koja se slaze sa njim, cisto zbog autoriteta. ← Nemoguce je da ne primetis ( osim ako naravno ne lazes ) , sta ti se sa njim druzis 10 goina , izlazite ovo ono i on ni jednom da pridje nekoj ribi... i nikad se nisi zapitao koji mu je kurac,10 godina bez zenskog mirisa,sisa,nogu.kose,pice,bradavica,kice,sekreta ,itd....brate ili seres ili izmiljas ili si malouman!! Nije hej prema tebi ali ne volim kad me neko pravi majmunom! ← god help us all Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Uspeo sam da procitam cetiri strane, nekada sam pravio povece pauze zbog smejanja, ostavljam naredne cetiri za drugo poluvreme, mozhe i nesto kad sam umoran, pa da se razonodim :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 A ?ilim ?e na kraju da trpa Draleta da mu poka?e kako to nije ni?te stra?no :P ← mozda ce i Drale da trpa tebe i Cileta da pokaze kako je to mnogo strasno. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Be Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maelkum Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 lol drale znash za vezu izmedju homofobije i latentnog homoseksualizma ... Quote Choke on it !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted March 26, 2006 Author Report Share Posted March 26, 2006 Juce sam bio sa drustvom u nekom pubu i pricao sam sa ortakom. Posle 20 min sam ga totalno skapirao, sta vise bas mi ga je zao. Nije full gay, kaze da je bi ... da ga devojke do neke mere privlace, i da mu nije frka da prca neku :) Ali jednostavno vise voli muskarce ... nije bilo lako to slusati al jebiga ... rekao mi je to zato sto misli da to treba da znam. Poenta je da kada je provalio da je gay u nekom 5 razredu osnovne, pokusao je da to kaze caletu (mamu nema) ali ga je ovaj totalno izfrustrirao jer ga je tuko itd. (katastrofa). Od tog momenta je to za nejga bilo top secret i ponasao se kako on kaze onako kao sto je morao ... sto i ima pozitivne strane, neponasa se ko peder, niti ima neke zensek manire ... naprimer kaze da nikad u zivotu ne bi isao na neke peder manifestacije, ili u neki gay bar. Iako je gay, njemu je to glupo i sramotno ... Neka cuda kombinacija, kapiram da je to ok ali sa neke strane i ne, to si sto si, nema tu puno filozofije. Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 jes' .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 eto roditelji (roditelj u ovom slucaju) su uvek krivi za sve :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 istina, niko ne moze da sjebe dete kao roditelj. nerviraju me ljudi koji bezglavo forsiraju svoju decu kako bi ova ispunjavala njihove snove.... [:(!] u ovom sluchaju cale je mislio - ma mali je on, opametice se samo kad oseti pichku, al cu prvo malo da ga iznabadam - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 to shto je gay uopshte nije bitno...isto kao da je reko da voli crne ribe ili plave, velike sise ili male, ili recimo koja mu je omiljena boja Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 (edited) ajoj ako moj sin bude bio gej odrichem ga se... ebem ti onda ko ce da nastavi lozu??? ish bre mislim naravno napravicu minimum dvoje ako jedan/a omane ispravljam na drugom/oj :))) preveliki je rizik to... mada moja deca ce odrasti na falloutu ... prvo fo pa onda sve ostalo... pa onda napolje idu da vezbaju ono shto su naucili... !!! nece biti gej... :) ( )... Edited March 26, 2006 by MiGsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts