Guest account 5 Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 mogu ja da te gurnem ako ti je frka :) u snu, smrt u svesnom stanju je uzas. ← Kruko kada je budes gurao,guraj je polako ! Da se ne uplashi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 da li je neko igrao igricu "arcanum"? na kraju igrice je na veoma interesantan nachin objashnjeno shta je smrt, a shta zivot. ← Ja nisam, pričaj! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 mogu ja da te gurnem ako ti je frka :) ← Neka hvala, ne treba Kruko kada je budes gurao,guraj je polako ! Da se ne uplashi :D ← Uuuuuuuu..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 ebem ti arkanum kolko sam se smorio kad sam zapalio sa ostrva a nisma uzeo jedan deo koji mi je potreban kasnije u igri... i ono dhso do planine... i ono fali mi neki kristal il planovi zaboravih shta... i ja ajoj u k. zaboravio sam ih na ostrvu... i ono aj da se vratim do ostrva otishao do doka... kad ono nemoze... ajoj kolko sma se smorio a izbrisao sam sve save gameove sa ostrva i pre ostrva tako da... sam se josh vishe smorio i ugasio igru i od tad me je mrzelo da je palim ponovo :/ ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XyHTeP Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 mada, ne morate da brinete... maya-e su rachunali svoj kalendar (koji je astroloshki najprecizniji) samo do 21.12.2012. godine Da da...i verovali su da su spanski konkvistadori bogovi na zemlji... ...cek ili su to bile Inke ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 jebote jel ima neki topic gde ne pote Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 (edited) imam svoj master plan , koji sam davno skovao ima da gulim bulju da budem neko i nesto u zivotu... i kada omatorim i postanem senilna matora budaletina ima da pocnem da pijem i da se drogiram... i trosim celo bogatstvo koje sam sticao godinama ("...on nas i posle smrti pravi ludima...",na tu foru)verovatno od predoziranosti , ili cu ziveti zauvek na foru "voleo bih" da to bude prirodna smrt (u snu) ili neka ekstremno zajebana ... maximum adrenalina u venama ... pad sa ogromne visine ili ogromna brzina .. ali da je bezbolno Edited March 19, 2006 by E jebes baku Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 ako prichamo o samom chinu smrti, voleo bih da umrem otrovan od strane svoje ljubavi. ja sam joj neizmerno verovao a ona me otruje zato shto je : 1. shpijun. i to joj je misija koju sa suzama u licu izvrshuje i zna da je to prelomni trenutak od kada postaje mashina, nemilosrdna shkorpija bez morala... jer je sva njena ljubav otishla zajedno samnom. 2. je saznala da sam je prevario i pre nego shto sam ja stigao da joj objasnim da je to bio samo sex bez emocija i da mi je trebao kao ventil poshto nisam imao hrabrosti da menjam nashe navike u krevetu... ona odluchuje da okoncha moje postojanje. sva ta ljubav se pretvara u neizmernu mrzhnju koju od tada nosi sa sobom. 3. od pochetka samnom samo zbog para, klasichna crna udovica spremna da mushkarca uvije u lazhne ljubavne latice sve vreme imajutji u glavi samo jedan cilj, bogatstvo iza zhrtve. ona nikad netje biti sposobna da voli mushkarca, eventualno tje natji nezhnu, naivnu saputnicu sa kojom tje ublazhiti samotju. ja sam sa druge strane, umro sretjan, u zabludi da me je volela. a ne bih se bunio ni kad bi bio u relativnoj blizini udara nuklearne bombe i kad bi me udarni talas pokupio na vechni surf :> chak sam ovo poslednje i sanjao ^^ Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 ah therione, sa tim avatarom nikada ne bih rekao da si romantichna srca ← strashno...nekada sam sebi moram opaliti shamar da se setim da sam metalac :) Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Ja nisam, pričaj! :) ← onda ne bi bila poenta. instaliraj je i igraj kao half-elf i izaberi "sold your soul" i apgrejduj magije u necromanser black. i kada dodjesh do kraja sreshjtesh srodnu dushu. Da da...i verovali su da su spanski konkvistadori bogovi na zemlji... ...cek ili su to bile Inke ? ← acteci, oni su se bash ispalili... Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 ja bi zgotivio da me opali kometa na moj 120rodj:) Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 ne znam kako bih zeleo da zavrsim,ali sigurne ne kao onaj jadnik sto se slon iskenjo na njega i ugusio ga govnima...znaci ne bih u govnima da umrem...:) Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 ma nuklearka je zakon... smrt u krevetu je dosadna... Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone zlo Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Ako vec moram da riknem, onda bi voleo da me neka riba j***e dok ne dobijem infarkt (naravno kad omatorim) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 ^znam prichu od drugara puba, jednom su nashli nekog matorog mrtvog u kolima na zadnjem sedishtu, na mestu gde obicho dolaze kolima na sex jer je dobar shtek. Od 'ribe' naravno ni traga ni glasa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone zlo Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Alo BRE!Mojne da mi unistavas fantaziju :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 ok ok... al skoja bi vam bila poslednja rechenica... pre smrti... "sha je pi**ke sha kukate.... vidimo se uskoro" shalim se... bilo bi neshto u fazonu... sha ja znam ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Pa ja bi voleo da mi zadnje reci budu :" loptice za stoni tenis jer....gnhhhh" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 "šta je ono iza!?" svi se okrenu, a ja umrem smejući se jer zajbah surovi svet po poslednji put. Quote God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 ok ok... al skoja bi vam bila poslednja rechenica... pre smrti... ← бшшшшш... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone zlo Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 ...zeznuo sam vas u testamentu... :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts