JetSet Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 /edit: jedina uteha za mene je da nas ima mnogo koji smo bar neshto izgubili u svemu tome. cekaj cekaj... ovo je isuvise heavy za mene... kako nekoga moze da utesi to sto ima jos mnogo ljudi koji su nesto izgubili... zar ne bi trebalo da te tesi nesto sasvim drugacije??? Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 I ovako Mrtav nam i dalje pravi probleme lepa vest bi bila i da umre Sheshelj ← brate zaboravio si smajli... najgore sto mogu da pozelim nekome od njih je da se povuce iz politike (ili je to najbolje za njih :) )... vrlo neumesna sala cak i sa smajlijem... lik ima troje dece (ako sam dobro obavesten... pit'o sam kostunicu ;) ) Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 ajmo svi B-4-1 pa u napad! Zivela 784. internacionala! Zivela drugarica Mira i kinezi sa pijace! Ziveo Marko i Yugo automobili koje Marko ne vozi nego vozi Mercedese itd! Ziveli drugovi cie jang li cheng i ju hosh li vang! Kad kazem ura, vi svi ura! uraaa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 ljudi stvarno preterujete ako je ko ujebao stvar to je mira a nju niko ne spominje :( nije da podr Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 Da kako tako eminentnu Dr. Mr. matoru, zajebanu, lupala sam se sa svima kad sam bila mala, lepu , duhovitu i simpatichnu kucku da zaboravimo! Njene Knjige: Kako postati Kinez u 20 lekcija Zuto Mi i Kinezi Tezga br. 56 Import nasih drzavljana iz azije Oce' kupi? Brus li pochasni clan jul-a kao i mnoge druge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 lik ima troje dece (ako sam dobro obavesten... pit'o sam kostunicu ;) ) ← Koliko znam, jedan od njegovih sinova se o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 Ima Seselj cetiri sina i unuka zapravo. Nezna kostunjavi, dokaz da zivi u proslosti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 Plus posto znamo da je 100% zdrav ako on sada umre, to vec znaci da ih lekvidiraju. ← Ma da. Otje da zatvore sud, pa rasturaju zalihe. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 Ma da. Otje da zatvore sud, pa rasturaju zalihe. ← morbidno, tuzno, nepravedno prema Srbima... ali sam se ipak nasmejao. :( Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 (edited) mnogo mi se svidja ta teorija da je hag ubio milo Edited March 16, 2006 by Ankanar Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 a mozda je presuda bila da nije kriv? ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 ... i na kraju balade da sumiramo, kako to neko lepo reche: "hvala" sto si nas poveo u rat u sloveniji "hvala" sto si ostavio srpske mladice same u toj istoj sloveniji "hvala" sto si zakuvao rat u hrvatskoj "hvala" sto si za vreme tog rata surovao sa tim istim hrvatima "hvala" sto si na kraju ostavio taj isti srpski narod u nemilosti u hrvatskoj "hvala" sto si zakuvao pa pobegao iz rata u bosni i opet ostavio srpski narod "hvala" sto si prodao Srbe u sloveniji, hrvatskoj, bosni, makedoniji i kosovu i u Srbiji "hvala" za to sto si pobegao sa svetog Kosova i predao ga tudjinima necu ti se "zahvaljivati' za inflaciju, dafinu i jezdu, gladovanja, plate od 5 dm, policijsku represiju, nestanke struje, sankcije... i ono bas bas licno "hvala" za policijsku represiju na ulicama prema studentima, pendreci se ne zaboravljaju, ma cije vjere bili :) Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 A jo? ne?to sam zaboravio. Obratite pa?nju za?to se odugovla?i sa objavljivanjem rezultata toksikolo?ke analize za koju je potrebno kako su i sami oni na po?etku rekli od 24-48 sati... Za?to se odugovla?i, vide?ete uskoro! ← Urose, mnogo si dobar!!! ljudi stvarno preterujete ako je ko ujebao stvar to je mira a nju niko ne spominje :( ← Mira je kriva mnogo, ali ne mogu da aboliram Slobu zbog nje, makar utoliko sto joj je dozvolio da bude to sto je bila... muka mi je od ovih uzasa sa B92. pitam se samo kako bi se DS-ovci osecali da je noc posle ubistva Djindjica neko pustio emisije sa RTS-a od pre 5. oktobra o njemu. zasto se na tako nizak nacin zloupotrebljava smrt... eto vam demokratije za koju smo se borili. dvostruki arsini, ispiranje mozga i ponasanje koje je toliko strano svakoj kulturi, a pogotovo srpskoj, koja postuje mrtve... slusam ono debelo krme chanka, ponovo je na TV-u, kaze Sloba nije bio predsednik nego diktator. pa ko si ti slepche, niciji sine, ko slusa sta TI imas da kazes, ko ti daje vreme na TV-u, ko bi TEBI dosao na sahranu. bruka i sramota, ponovo pokazuju da su demokrate i ljudi samo kad im odgovara... zivi bili pa videli, samo nastavite tako, MAJSTORI sa B92... kad se probudimo posle sledecih izbora u drzavi kojom ponovo vlada SPS i SRS, VAS cu prvo da pitam posto kila mesa... djubrad smrdljiva, oni to NAMERNO rade, znaju sta izazivaju i sa cime se igraju. uhhhhhhhhhh [:(!] [:(!] [:(!] guraju mene, koji sam od kad znam za sebe bio protiv Slobe da ga branim, samo zato sto razmisljam svojom glavom... samo zato sto vidim da su ovi opiljci od politickih partija, ovi oportunisti, sljam i lesinari, koji su se shlepovali uz DS u DOS-u, gori od Slobe... DS se kurva, nece da raskrsti sa njima jednom za svagda, iako znaju da su najvise izgubili zbog njih... to je lose. lose za sve nas. videcete... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodStorm Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 slazem se sa tvojom prichom Ignis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chang Li Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 ... i na kraju balade da sumiramo, kako to neko lepo reche: "hvala" sto si nas poveo u rat u sloveniji "hvala" sto si ostavio srpske mladice same u toj istoj sloveniji "hvala" sto si zakuvao rat u hrvatskoj "hvala" sto si za vreme tog rata surovao sa tim istim hrvatima "hvala" sto si na kraju ostavio taj isti srpski narod u nemilosti u hrvatskoj "hvala" sto si zakuvao pa pobegao iz rata u bosni i opet ostavio srpski narod "hvala" sto si prodao Srbe u sloveniji, hrvatskoj, bosni, makedoniji i kosovu i u Srbiji "hvala" za to sto si pobegao sa svetog Kosova i predao ga tudjinima necu ti se "zahvaljivati' za inflaciju, dafinu i jezdu, gladovanja, plate od 5 dm, policijsku represiju, nestanke struje, sankcije... i ono bas bas licno "hvala" za policijsku represiju na ulicama prema studentima, pendreci se ne zaboravljaju, ma cije vjere bili :) ← bravo Quote e svasta Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 Vi bre niste normalni. Kako vas nije mrzelo? 30 strana ljudi. Mozda ih i prochitam. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodStorm Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 ko to kaze da moras ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darK.One Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 jos jednom... mi srbi smo govna... covek je mrtav... kakav god da je bio, sada je mrtav. svi znamo sta je bilo i kako je bilo, i ko je i sta je. mrtav je i neka mu je laka crna zemlja i to je to... Bog je tu da sudi mrtvom coveku a ne mi... Quote You're out of touch I'm out of time But I'm out of my head when you're not around Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Naravno , posto je Hitler pomenut svaka dalja rasprava je suvisna i ovaj topic treba da se zatvori. Pozivam na Godwinovo pravilo ← Problem je sto ovde ne moze da se primeni to pravilo, upravo iz razloga koji je naveden u njegovom objasnjenju: Some would argue, however, that Godwin's Law applies especially to the situation mentioned above, as it portrays an inevitable appeal to emotion as well as holding an implied ad hominem attack on the subject being compared, both of which are fallacious in irrelevant contexts. Hitler, on a semiotic level, has far too many negative connotations associated with him to be used as a valid comparison to anything but other despotic dictators. Ako meni ovde neko uspe da objasni da Sloba nije bio "despotic dictator" onda bi eventualno i moglo da se primeni pravilo. нити је Слоба био био ни приближно Хитлер, нити је Ђинђић био ни близу Гандија, тако да... ← Niti sam ja rekao bilo sta od toga. Ti si rekao da covek samo zato sto je bio legalan i legitiman predstavnik jednog naroda zasluzuje pocasti, a ja sam odgovorio da bi time pocasti zasluzili i najblistaviji (recimo Gandi), ali i najtamniji (recimo Hitler) predstavnici ljudskog roda, sto svakako nije ok. Samim tim neko ne moze zasluzivati pocasti samo na osnovu toga sto ga je neki narod u nekom momentu voleo i izabrao za drzavnika. Oko teme same sahrane, vidim da se za subotu planira neki hepening ispred Savezne skupstine, sto ce samo dalje produziti ovaj celokupan cirkus. Samo ce napraviti jos vecu farsu od cele price nego sto je to danas, ako je to uopste ikako moguce. Cak vidim da neki hoce da organizuju neki vid kontra-sahrane, sto je opet skandalozno. Opet potpuni mi je skandal sto ce biti sahranjen u dvoristu svoje kuce, svi ljudi bi trebali da se sahranjuju na groblju, kako i dolikuje. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Mrzi me da vise pratim sta ce dogadja,stoga ste mi vi glavni izvor informacija. Dvoriste kuce ? Prave memorijal, kucu "tuge" i turisticku atrakciju. Pretvorise mrtvaca u politicku alatku, kao i svakog do sada. Bljak. @Zwerko Pravilo i dalje vazi. To sto si naglasio,u slobodnom prevodu glasi : Hitler, na nivou simbola, ima previse negativnih asocijacija da bi mogao da se poredi sa bilo 'kim,osim sa drugim despotskim diktatorima. Posto smo se slozili da je Sloba bio daleko od despotkog diktatora,tako ne mozemo da ga poredimo sa Hitlerom.A i ne mozemo da poredimo stradanja naroda za vreme njegove vladavine sa zrtvama Drugog svetskog rata. Ma koliko to strani mediji naglasavali... U nastavku pise: Thus, Godwin's Law holds even when making comparisons to normal leaders that, on the surface, would seem to be reasonable comparisons. ili, Zato,Godwinovo pravilo vazi kada uporedjujemo normalne vodje koji, bar na povrsini, izgledaju kao razumno poredjenje. Znaci ... da sam sad u 5 ujutro veoma zbunjen i sve ima smisla. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darK.One Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 ko odredjuje da li neki drzavnik treba da dobije pocasti? to me zanima. Quote You're out of touch I'm out of time But I'm out of my head when you're not around Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Posto smo se slozili da je Sloba bio daleko od despotkog diktatora,tako ne mozemo da ga poredimo sa Hitlerom.A i ne mozemo da poredimo stradanja naroda za vreme njegove vladavine sa zrtvama Drugog svetskog rata. Ma koliko to strani mediji naglasavali... ← A kad smo se tacno slozili da je bio daleko od despotskog diktatora? Zrtve ja nigde nisam pominjao, samo stil vladavine. U toj istoj Wikipediji kaze http://en.wikipedia.org/wiki/Despot a Despot, a ruler exercising absolute power Jel Sloba imao apsolutnu vlast? Jeste. http://en.wikipedia.org/wiki/Dictator In modern usage, dictator refers to an absolutist or autocratic ruler who governs outside the normal constitutional rule of law through a continuous state of exception. Da li je postojala vladavina Ustava i prava u njegovo doba? Aha... Ako neko uspe da opovrgne ove dve definicije koje opisuju "despotic dictator" onda se moze primeniti Gudvinovo pravilo. U suprotnom neko mora da mi objasni kako je to Sloba dospeo u grupu "normal leaders". Sto se mesta sahrane tice, nije on prvi koji se sahranjuje u rodnom mestu, a van groblja: Musolinijev grob u Predappio-u njegovom rodnom mestu A grob Franciska Franka je lociran u Santa Cruz del Valle de los Ca Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 (edited) ko odredjuje da li neki drzavnik treba da dobije pocasti? to me zanima. ← код нас, изгледа, политички тренутак. како је колега Зверко мудро приметио, на моје огромно чуђење, НЕ постоји протокол за сахрану било ког званичника, што и изазива сву ову опортунистичку гамад на свим странама, да трљају пенисе зарад мало медијског простора... судити и пљувати или епски величати мртвог човека, поготово неког контроверзног као Слобу, пар дана пошто је умро је гнусно. пошто га људи нису осудили, нека му суди историја и Бог... не пишу историју ни Вучелић и Мркоњић, а ни Чеда и Чанак, а Бог сигурно нису, тако да куш море слепци! ово сељакање његовог ковчега, најаве контра сахране и сл. ће нам толико нашкодити као народу у очима света, побудити толико зле крви и продубити већ постојеће поделе, да немам довољно речи да вам искажем колико је то лоше по све нас... све бих то забранио. овом медијском хистеријом највише профитирају СПС и СРС, будући да смо инаџијски народ и да је "пучина ...стока једна грдна", и сигуран сам да се то намерно ради, да бисмо испали још рогатији него до сад. знам да ће много људи, који су мрзели Слобу, сад о њему имати боље мишљење само због ове прљаве кампање око његове сахране. добићемо свеца и мученика од највећег гробара српских интереса. коме то иде на руку, питам ја вас? само непријатељима Србије. смрт је снажан догађај у Срба, сетите се да је Ђинђић после смрти био много популарнији него за живота, бојим се да ће и са Слобом бити тако, можда и више, поготово због свог овог циркуса. бес и мржња никад ником добро нису донели, перфидне игре се увек олупају о главу њиховим архитектима. edit> Зверко, да ли ти то и даље покушаваш да успоставиш везу између Слобе и Хитлера? немој 'леба ти... Edited March 17, 2006 by Ignis Dei Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Drale, da si jednom popio pendrek za vreme demonstracija ne bi ga tako branio LM, gledam EuroNews (rusku verziju) i komentar - "Slobodan Miloshevic se smatra spasiocem srpskog naroda za vreme rata na Balkanu..." Mislim stvaaaarnoo! Inache najbolji je trip kako Rusi reshavaju problem kada na EuroNews krene neka vest protiv njihove politike - samo ubace neki svoj dzingl "Euro News Russia" Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taur Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 u bre 500 i kusur postova...mnogo kume.... samo zelim da kazem neka mu je teska zemlja od sutra pa nadalje stalno..... skoro da nisam imao detinjstvo zbog njega....mozda to nisam znao kad sam bio klinac ali znam sad....'86 godiste..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts