voodoo_ Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Shta ti je zhenski mozak... 'I onda se zachula sirena za nuklearnu opasnost, a ja bash danas kupila nove cipele...' aaaaaaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 jel stigo bar do brusa =) ← even more AAA, kako to mrzim , kad te neshto prekine u pola extra sna, josh znash da sanjash i onako pokushavash da nastavish al ne vredi ← tell me about it...:( Shta ti je zhenski mozak... 'I onda se zachula sirena za nuklearnu opasnost, a ja bash danas kupila nove cipele...' ← to je samo konstatacija...naravno da nisam mislila o haljini u snu:)...imala sam "vazhnija" posla ako tako mogu da kazhem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 meni se par puta deshavalo da nastavim da sanjam isti san al to je bilo u sluchajevima kad se ne probudim skroz .. generalno kad moram da progovorim onda sam se probudio skroz =) even more ← shta uzeli ste se =) ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 shta uzeli ste se =) ? ← i kako chovek tebe da ne gotivi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 SMRC...cry...nooo... Imam najgore snove,nemaju veze sa vezom,retko i takve sanjam,obicno nisu u boji i traju 5sekundi MAX i magloviti su sve sjebano i uvek kao sto rekoh crna boja,i jos neka...pih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 i kako chovek tebe da ne gotivi... ← ruzan sam :( Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Sinotj sam sanjala da pada sneg i da sam na nekom jezeru okruzhenom belim mermernim bistama...Ogledam se na mirnoj povrshini vode i posmatram kako latice crnih ruzha padaju na istu...Sve je tiho dok ne chujem neko shunjanje iza ledja...Okrenem se i vidim neko prelepo stvorenje...nemam pojma kog pola, kao andjeli shto su predstavljeni nedefinisanog pola...Obucheno u crnu odoru...Uzima me za ruku i letimo do neke mrachne kule...Onda odjednom zavrshim na nekom srednjevekovnom balu, kasnije se ispostavilo da su svi prisutni vampiri... A imala sam tako kul haljinu:)...I na kraju- pojavi se .....he will know :))) i bash kad je postalo najzanimljivije cccccccccccc glupi alarm me je probudio... ← E nije fer, nisi rekla ko se pojavio... Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Sinotj sam sanjala da pada sneg i da sam na nekom jezeru okruzhenom belim mermernim bistama...Ogledam se na mirnoj povrshini vode i posmatram kako latice crnih ruzha padaju na istu...Sve je tiho dok ne chujem neko shunjanje iza ledja...Okrenem se i vidim neko prelepo stvorenje...nemam pojma kog pola, kao andjeli shto su predstavljeni nedefinisanog pola...Obucheno u crnu odoru...Uzima me za ruku i letimo do neke mrachne kule...Onda odjednom zavrshim na nekom srednjevekovnom balu, kasnije se ispostavilo da su svi prisutni vampiri... A imala sam tako kul haljinu:)...I na kraju- pojavi se .....he will know :))) i bash kad je postalo najzanimljivije cccccccccccc glupi alarm me je probudio... ← znam,znam... :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 SMRC...cry...nooo... Imam najgore snove,nemaju veze sa vezom,retko i takve sanjam,obicno nisu u boji i traju 5sekundi MAX i magloviti su sve sjebano i uvek kao sto rekoh crna boja,i jos neka...pih ← pwned Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Sanjam mozda jednom u mesec dana, a i tad se bas najjasnije ne secam sta se konkretno desavalo. Poslednje snove kojh se jasno secam imao sam cak kao klinac od 9-10 ljeta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 znam,znam... :))) ← Je li? Kako se onda ja tebe ne setjam.... E nije fer, nisi rekla ko se pojavio... ← Evo, Gruja se pronashao Mada, nekako sam sigurna da to nije bio on... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 mkay, jel ima neko da se ne seća Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Utiske čega? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 SMRC...cry...nooo... Imam najgore snove,nemaju veze sa vezom,retko i takve sanjam,obicno nisu u boji i traju 5sekundi MAX i magloviti su sve sjebano i uvek kao sto rekoh crna boja,i jos neka...pih ← To je od WOW-a. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 @soad tvoj san mi zvuchi kao chudna meshavina hari potera i majstora i margarite :> meni se par puta deshavalo da nastavim da sanjam isti san al to je bilo u sluchajevima kad se ne probudim skroz .. generalno kad moram da progovorim onda sam se probudio skroz =) ← isti trip imam... chak mi se deshavalo da sanjam jedan san vishe puta... mislim, nije isti 100% ali "isti" je ako me razumesh. posledni u nizu tih shto se ponavljaju ima sledetje obrise: shetam se kejom, u jednom trenutku sam, u nekom drugom sa drushtvom... a na keju milion ljudi... leto je. svi sede po klupama i po travi, skoro da nema mesta da se prodje (osim na glavnoj stazi gde im mesta i gde ljudi shetaju)... slichno onim skupovima hipika iz 60-70tih. uglavnom (ili 100%) su sve mladi ljudi. prepoznajem neka lica... to jest, prepoznajem ih u snu, na javi su mi potpuno strana. svi su opushteni, ulazim u spiku sa nekom devojkom i sedam kod nje na tjebe (tachno znam i mesto gde se ona nalazi u snu da pokazhem na javi), itd... e sad, u taj san ulaze i neki momenti kad sam na morskoj plazhi... i iako je peshchana plazha i plavo more oko mene ja znam da sam na zemunskom keju ako me kapirate. gomila ljudi je tu i dalje, shto u vodi shto na kopnu. u vodi snimim neku devojku i krenem sa njom da ronim i plivam... nekako chudno zagrljeni plutamo, mislim da je chak i skidam u jednom trenutku, sve dok ona odjednom kazhe da mora da ide... i svi ljudi iz vode i sa plazhe polako negde odlaze. tripovi raznoliki :] Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 : )) izgleda da uskoro dobijamo nov topic pricajte sta ste nocas sanjali Quote I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Znachi odushevljava me shto sanjam skoro svako veche u poslednje vreme. Ali brate sve neki tripovi. Sinotj sanjam da Shiptari napadaju Beograd. I ono scena nash Mig-29 leti i zvekne negde neshto u daljini. Shiptari lansiraju stingere i jedan stinger promashi, drugi promashi, ja kao woohoo i tretji zvekne avion. E reko jebem ti mater, i tu se probudim... Odlepio sam a? Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 сад си ме сетио једног сна од пре једно 6 месеци. шетам се Тошиним бунаром, сив неки дан, пада кишица онако лењо, али није хладно, јесен отприлике. ту је још људи које знам и одједном сам сам, нема људи нигде на видику. бљесак. и скапирам - атомка. легнем испод неких степеница у воду, пустим да се сквасим тотално, као то ће ме заштитити од радијације. прође неко време и попнем се изнад тунела на Бежанијску косу, на видиковац. погледам по Београду и иако сам био тамо 1000 пута и знам тај поглед, не могу да видим ништа. све црно и сиво, само се види 5-6 црних стубова дима које су некад биле печурке. сећам се да нисам био ни уплашен ни забринут, само тужан. онда сам се пробудио. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 (edited) Znachi oboje smo odlepili :)) Pritom ne volim rat... Edited March 1, 2006 by Nemesis Enforcer Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 i kako chovek tebe da ne gotivi... ← Soadgirl+maud Soadgirl+maud Soadgirl+maud Soadgirl+maud Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Soadgirl+maud Soadgirl+maud Soadgirl+maud Soadgirl+maud ← Shta sve netju prochitati nije nego cilim + soad ← nije cilim.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 pa tako ga zovemo =) ← ja ne.....ja ga zovem srce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Je li? Kako se onda ja tebe ne setjam.... Evo, Gruja se pronashao Mada, nekako sam sigurna da to nije bio on... ← ne,ne pravdaj se,to sam bio ja... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 ne,ne pravdaj se,to sam bio ja... ← E onda tjesh znati shta se kasnije deshavalo u snu poshto sam se ja probudila... Dakle prichaj.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 shetam se kejom, u jednom trenutku sam, u nekom drugom sa drushtvom.. ← haha ti tripovi su mi najjachi .. znachi chas sam sam chas je gomila ljudi oko mene ili u roku od 15 sec (za vreme u snu) promenim 4 lokacije, a svo vreme naprimer sedim i to mi izgleda totalno normalno Znachi odushevljava me shto sanjam skoro svako veche u poslednje vreme. Ali brate sve neki tripovi. Odlepio sam a? ← haha to je i meni bio trip kad sam prestao .. neverovatno koliko chovek sanja u prvom trenutku, al onda kad malo bolje razmislish setishe se da je to normalno da si i tako pre sanjao .. ako uspesh da se setish =) shto se tiche tih ratnih to sam pre sanjao, ne neshto preterano al ih je bilo za razliku od poslednjih godina kada ne pamtim da sam tako neshto sanjao jedan od upechatljivih je bio sledeci (ima mislim jedno 7-8 godina sigurno): mrak. u sobi tri kreveta. buraz od tetke i kewa spavaju. ja slusham radio. moj krevet je najblizi prozoru. kao na zlatiboru smo. na radiju prenose neke pregovore izmedju amerike i rusije. kao odnosi su neshto zahladneli i shto duze traje emisija spiker se sve vishe zahuktava sa brzinom govora, toliko da pochinje da lichi na sportskog komentatora. u jednom trenutku komentator je ono bash podivljao koliko brzo govori i tekst je sledeci: "iiii izgleda da ovi pregovori nemaju svrhe, sad je samo pitanje vremena kada ce uslediti neshto, amerikanci su lansirali ... iiii evo i ruskog odgovora" (). komentator nastavlja da sere neshto i dalje al ga vishe ne chujem. ustajem iz kreveta nervozan dojaja. palim pljugu i naslanjam se na prozor. pogled sa prozora mi je ko sa stare gajbe u paviljonima. gledam na brdo tj kalvarije. jedino osvetljenje je ulichna svetiljka koja se nalazi u parku. u sledecem trenutku negde iza brda vidim bljesak dojaja. al i pored toga shto je svetlo neizdrzivo meni su ochi idalje otvorene toliko da u sledecem trenutku vidim dojaja pechurku koja se pomalja iz brda i shiri dalje. osecam dojaja strah al sam i dalje paralizovan naslonjen na prozor sa pljugom u rukama. u sledecem trenutku explozija stize do mene i nestajem. crno. crno. onda u jednom trenutku vidim neke svetle tachke oko mene. krecem se. skapiram da sam u svemiru. pogledam dole i vidim da nema nishta. nemam telo. samo vidim da se krecem kroz svemir. spokoj koji osecam u tom trenutku (posle onog straha) ti ne mogu opisati rechima. horor kao se i dalje secam do detalja sna od sigurno pre 7-8 godina :) nije nego cilim + soad ← ja ne.....ja ga zovem srce ← Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts